Kanada – Tým Evropy 3:1 (kon.)
konec
Kanada
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Tým Evropy
Středa 28.09.2016, 02:15 • Air Canada Centre, Toronto • Světový pohár • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:24 Patrice BERGERON - 3:1
     
    49:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada zase vede o tři branky. Crosby se uvolnil za Halákovou bránou a bleskurychle poslal přihrávku na PATRICE BERGERONA. Ten už zakončoval z prostorů před brankovištěm a Halák nestačil zareagovat. Asistence: Sidney Crosby, Brad Marchand.
    27:00 Tomáš TATAR - 2:1
     
    27:00
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    No vida, je sníženo. U pravého mantinelu podržel puk Kopitar a přes Seidenberga se odrazil před brankoviště, kde byl zdela volný TOMÁŠ TATAR a ten zblízka dorazil do odkryté branky. Price se nestačil přemístit. Asistence: Dennis Seidenberg, Anže Kopitar.
    13:20 Steven STAMKOS - 2:0
     
    13:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Už je to 2:0. Chára se ve středním pásmu pokusil o kličku, Getzlaf mu ale vypíchl puk, Kanada se dostala do přečíslení a a po rychlé přihrávce zakončoval STEVEN STAMKOS po ledě do odkryté části branky. Asistence: Ryan Getzlaf.
    02:33 Brad MARCHAND - 1:0
     
    02:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    No a sotva skončila přesilovka Evropy, vydala se Kanada do útoku a je z toho gól na 1:0. V přečíslení dvou na jednoho posunul Bergeron na BRADA MARCHANDA a ten zblízka zvedl puk pod horní tyčku. skvěle tak odčinil své vyloučení. Asistence: Patrice Bergeron, Sidney Crosby.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. Marchand (Bergeron, Crosby), 14. Stamkos (Getzlaf), 50. Bergeron (Crosby, Marchand) – 27. Tatar (Seidenberg, Kopitar)


    Kanada: Price (Crawford) – Weber, Vlasic, Doughty, Bouwmeester, Burns, Pietrangelo – Bergeron, Crosby (C), Marchand – Stamkos, Getzlaf, Tavares – Perry, Toews, Couture – Duchene, O'Reilly, Thornton.
    Tým Evropy: Halák (Grubauer) – Seidenberg, Josi, Sekera, Chára, Streit, Ehrhoff – Hossa, Kopitar (C), Tatar – Zuccarello, Nielsen, Bødker – Hansen, Bellemare, Vanek – Niederreiter, Draisaitl, Rieder.

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Murphy, Racicot

    Diváci: 18 377
    bahis siteleri