Vítkovice – Olomouc 6:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 1:0 (kon.)
Kladno – Chomutov 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 9:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:0, 2:1, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 01.10.2016, 18:30 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou zhruba minutu před koncem do vedení! Hned po vyhraném vhazování vypálil DANIEL KUROVSKÝ a tento puk prošel do sítě. Asistence: Daniel Spratek.
     
    49:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté dotahují gólové manko a srovnávají stav zápasu. Po chybě na modré čáře se do brejku dostal DANIEL KUROVSKÝ a z něj vyzrál na Loubala.
     
    44:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ovšem také Ridera bleskově využívá početní výhodu. Hned po vyhraném vhazování se do kotouče opřel JÁN BLAŠKO a překonal Loubala. Asistence: Daniel Krenželok, Radim Toman.
     
    42:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ovšem pobyt vítkovického kapitána na trestné lavici výrazně zkrátili. Podruhé v dnešním utkání se prosazuje JAN HLADONIK, jenž zužitkoval přihrávku Kofroně. Asistence: David Kofroň, Patrik Hrehorčák.
     
    35:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedená individuální akce v podání JANA HLADONIKA. Třinecká osmatřicítka se od mantinelu prokličkovala do mezikruží a střelou přes obránce vyzrála na Daňu. Asistence: David Kofroň.
     
    32:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na straně domácího týmu. Po přihrávce Irgla byl zcela sám před vítkovickou brankou MICHAL KVASNICA, jenž dostal puk za záda Dani. Asistence: Lukáš Irgl, Jan Kalus.
     
    23:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté z Ostravy jdou do vedení! Střelu Tomana si ještě Loubal pohlídal, při tomto zákroku se ovšem dostal mimo svou branku a na dorážku JOZEFA BALÁŽE už byl krátký. Asistence: Radim Toman.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 33. Kvasnica (Irgl, Kalus), 36. Hladonik (Kofroň), 43. Hladonik (Kofroň, Hrehorčák) – 24. Baláž (Toman), 45. Blaško (Krenželok, Toman), 50. Kurovský, 59. Kurovský (Spratek)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Ovčaří) – Hrachovský, Janiczek, G. Radzienciak, Doudera, J. Adámek, Haman, Imrich – Kaukič, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Šendera, Krenželok, Veřmiřovský, Weintritt, Mrowiec, Gabrhelík, Malík – Hartmann, Spratek, Blaško, Kurovský, Raška, Malina, Toman, Moravčík, Baláž, Kmošek, Kosina

    Rozhodčí: Mrkva – Bojda, Mikler
    bahis siteleri