Manchester Utd. – Stoke 1:1 (kon.) | Leicester – Southampton 0:0 (kon.) | Tottenham – Manchester City 2:0 (kon.)
Burnley – Arsenal 0:1 (kon.)
konec
Burnley FC
0:1 (0:0)
Arsenal FC
Neděle 02.10.2016, 17:30 • Turf Moor, Burnley • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Laurent KOSCIELNY - 0:1
     
    90+3
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arsenal v závěru zápasu rozehrál nakrátko rohový kop a po následném centru do šestnáctky, který hlavou skvěle prodloužil Theo Walcott, na vzdálenější levé tyči dopravil míč do sítě rukou LAURENT KOSCIELNY. Francouzský obránce střílí kontroverzní gól a strhává vítězství na stranu Arsenalu!
    86. Theo Walcott napřáhl k nádherné technické střele.
     
    86
    Theo Walcott se na hranici šestnáctky dostal k míči a po krásné otočce napřáhl k technické střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    75. Michael Keane v největší šanci orazítkoval břevno!
     
    75
    Johann Gudmundsson rozehrál na levé straně hřiště rohový kop a nádherným centrem našel naskakujícího Michaela Keanea, který na vzdálenější pravé tyči fantastickou hlavičkou orazítkoval břevno!
     
    73
    Alexis Sánchez se dostal na pravé straně šestnáctky k odraženému míči a pohotovým volejem ze vzduchu málem zamířil přesně k pravé tyči, jeho střela ale zamířila o milimetr těsně vedle!
     
    71
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.
     
    71
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Granit Xhaka, přichází Mohamed Elneny.
     
    62
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Steven Defour, přichází Scott Arfield.
     
    61
    Burnley vzápětí rozehrálo rohový kop a nebezpečný centr prolétl až ke vzdálenější pravé tyči, kde si jeden z hráčů Arsenalu málem vstřelil vlastní branku!
    60. Gudmundsson nádhernou hlavičkou protáhl Čecha!
     
    60
    Johann Gudmundsson se po nádherném centru z levého křídla dostal na pravé straně šestnáctky k hlavičce, kterou mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, Petr Čech ale vytáhl úžasný reflexivní zákrok a jeho pokus levou rukou vytáhl na rohový kop!
     
    58
    Fotbalisté Arsenalu na pětníku dokázali v pokutovém území vykombinovat hráče Burnley a Mesut Özil se po zpětné přihrávce svého spoluhráče snažil přízemní střelou zamířit technicky k levé tyči, jeho pokus byl ale zablokován!
    50. Alexis Sánchez měl na kopačce úvodní gól zápasu!
     
    50
    Alexis Sánchez se na pravé straně šestnáctky dostal k odraženému míči a pravačkou se okamžitě snažil zamířit k přední tyči, jenže Tom Heaton vytáhl fantastický reflexivní zákrok a jeho střelu nadvakrát zneškodnil!
     
    38
    Matthew Lowton se dostal k míči z blízkosti pravého rohu šestnáctky a nádherným centrem našel na přední tyči Sama Vokese, který nikým neatakovaný hlavičkoval těsně vedle pravé tyče! To byla obrovská šance a Sam Vokes to dobře ví, když si bezmocně prohrábl vlasy.
     
    17
    Alexis Sánchez se dostal na pravé straně hřiště k míči a hned z toho bylo nebezpečí, když kolmou přihrávkou našel na pravé straně šestnáctky Theo Walcotta, který se snažil z úhlu přízemní střelou zamířit ke vzdálenější levé tyči. Jeho pokus ale bránu minul!
     
    12
    Theo Walcott si zpracovával míč na pravé straně šestnáctky, jenže mu dotek nevyšel. Zdálo se, že se Burnley ubránilo, domácí se ale dopustili vzápětí hrubé chyby, po které na levé straně pokutového území pálil Mesut Özil, jeho střela ale byla sražena a Tom Heaton v pohodě ukryl míč v náručí.
     
    5
    Alexis Sánchez si v pravém rohu pokutového území navedl míč na pravačku a z ostrého úhlu napřáhl ke střele, která byla na přední tyči tečována a vzápětí zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    4
    Alex Iwobi hraje ve skvělé formě, když během posledních čtyř zápasů Barclays Premier League přihrál na tři góly.

    Tomáš Reiner

    Branky: 90+3. Koscielny (Walcott)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 6:8. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 24:18.
    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Hendrick, Marney, Defour (62. Arfield), Gudmundsson, Boyd – Vokes.
    Náhradníci: Robinson – Flanagan, Tarkowski, Kightly, Arfield, O'Neill, Bamford.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Xhaka (71. Elneny), Cazorla – Walcott, Özil, Iwobi (71. Oxlade-Chamberlain) – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Ospina – Gabriel, Holding, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Elneny, Reine-Adélaïde.

    Rozhodčí: Craig Pawson. Asistenti: Adrian Holmes, Scott Ledger. Čtvrtý rozhodčí: Lee Mason
    bahis siteleri