Kometa Brno – Slavia 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 06.10.2016, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pardubice chybovaly v rozehrávce, čehož využil kapitán Jan Mašek a vypálil na Milana Kloučka, který puk jen vyrazil, přičemž si k němu najel volný LUDĚK KUNCEK a uklidil jej mezi tři tyče. Asistence: Jan Mašek.
     
    53:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Opravdu pohledný gól Pardubic. Mezi kruhy se napřáhl FILIP ZADINA a talentovaný útočník Východočechů znovu prokázal, proč je v reprezentaci. Téměř s milimetrovou přesností našel skulinku pod víkem Kroftovy branky, který nestačil ani zareagovat. Asistence: Dominik Dušek, Josef Horyna.
     
    38:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z obrovského závaru před brankou se nakonec Středočeši prosazují. Kotouč sklepl za Kloučkova záda MILAN KALAŠ. Asistence: David Marček, Matěj Krejčík.
     
    21:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na modré se napřáhl František Uřídil a přímo před bránou ještě stínil JIŘÍ VESELÝ, který usměrnil puk mezi tři tyče, a srovnal tak stav utkání. Asistence: František Uřídil, Lukáš Peterka.
     
    12:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DOMINIK DUŠEK našel místo nad levým betonem Michala Krofty a poslal Pardubice do vedení.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 22. Veselý (Uřídil, Peterka), 39. Kalaš (Marček, Krejčík), 60. Kuncek (Mašek) – 13. Dušek (TS), 54. Zadina (Dušek, Horyna)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Linhart, Mašek (C), Uřídil (A), Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, J. Jindra
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Rudy, Trejbal, Horyna, Zajíc, Šklíba, Zukal, Mert – Roubal, Zadina, Hoskovec, Martinec (A), Dušek, Voženílek (A), Rohlík (C), Petrus, Syrovec, Kaut, Štefka

    Rozhodčí: Koziol, Vrba – Komárek, Ondráček

    Diváci: 111
    bahis siteleri