Carolina – Buffalo 3:2 (1:0 po s.n.) | New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.)
St. Louis – Washington 2:4 (kon.) | Dallas – Colorado 0:1 (kon.) | Calgary – Arizona 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Anaheim 0:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Carolina Hurricanes
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 06.10.2016, 01:00 • Essar Centre (Sault Ste. Marie, ON) • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Carolina Hurricanes.
    Autorem vítězné branky je JEFF SKINNER.
     
    3. série
    1:0
    Jeff SKINNER si přehodil puk z bekhendu na forhend a po nádherném blafáku překonal bezmocného Linuse Ullmarka! Carolina vítězí po samostatných nájezdech 3:2.
     
    64:26
    Linus Ullmark vytáhl další fantastický zákrok, když lapačkou nebezpečný pokus Hurricanes v oslabení vyrazil mimo tři tyče!
     
    64:18
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Leuvo Teräväinen – 2 min., držení protihráče).
     
    63:01
    Jeff Skinner napřáhl k nádherné střele, která mířila do horního rohu brány, Linus Ullmark ale vytáhl fantastický zákrok a v závěru prodloužení jeho pokus lapačkou vyrazil mimo!
     
    62:45
    Wallmark se dostal ke střele a Linus Ullmark měl co dělat, aby jeho pokus pravým betonem vyrazil! Carolina má tlak, zatím se ji ale nepodařilo skórovat.
     
    61:18
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Alexander Nylander – 2 min., sekání).
     
    60:48
    Leuvo Teräväinen vyrazil do samostatného úniku, jenže na Linuse Ullmarka vyzrát nedokázal! Útočník Caroliny by ale faulován.
     
    50:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo Sabres podruhé v zápase vyrazilo do rychlého protiútoku, který měl pro obranu Caroliny katastrofální následky! Brankář Linus Ullmark nádhernou přihrávkou poslal do úniku JUSTINA BAILEYHO, který ve slibné šanci nezaváhal a vyrovnal stav utkání na 2:2! Asistence: Linus Ullmark.
     
    49:45
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brian Gionta – 2 min., podražení).
     
    47:59
    Ačkoliv Buffalo prohrává, dovolil bych si pochválit obránce Erika Burgdoerfera, který na rozdíl od včerejšího zápasu hraje v obraně čistě a nebyl ještě ani jednou vyloučen.
     
    41:31
    Victor Rask před pár okamžiky mohl poslat Carolinu do dvoubrankového vedení, jenže jeho následná střela orazítkovala tyč!
     
    39:40
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Hudson Fasching – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:14
    Ryan O'Reilly, který si dnes v dresu Buffala Sabres odbyl debut, dohrál a kvůli zranění v dolní části těla se již na led nevrátí!
     
    34:56
    Elias Lindholm po rychlém protiútoku Hurricanes, který založil dobře bránící Jaccob Slavin, mířil do horní části brány, jenže Linus Ullmark vytáhl krásný zákrok pro diváky a puk ukryl bez větších problémů ve své lapačce!
     
    32:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    EVANDER KANE bleskově odpovídá na druhý gól v podání Eliase Lindholma a vrací Sabres zpět do zápasu! Evander Kane vyrazil do rychlého protiútoku, který zakončil krásným blafákem, a nedal Eddiemu Läckovi šanci.
     
    29:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    ELIAS LINDHOLM skóruje po skvělé bekhendové přihrávce Teuva Teräväinena a Hurricanes se po využití přesilové hry ujímají dvoubrankového vedení! Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
     
    26:46
    Evander Kane se dostal do samostatného úniku a bekhendem se pokusil překonat Eddieho Läcka, ten ale vytáhl fantastický zákrok a podržel svůj tým nad vodou! Vzápětí fauloval Lee Stempniak, který dostal dvě minuty za hákování.
     
    26:46
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Lee Stempniak – 2 min., hákování).
     
    25:56
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jean Dupuy – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    23:13
    Jako bych to zakřikl. Erik Burgdoerfer nebezpečně vypálil a jeho následná střela orazítkovala levou tyč, od které se puk odrazil zpět do hry, Eddie Läck ovšem bleskově zareagoval a přerušil hru!
     
    21:50
    Obránce Erik Burgdoerfer mířil nádhernou střelou do horního rohu brány a nebyl daleko od vyrovnání, Eddie Läck ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    20:45
    První útok ve složení Jeff Skinner, Victor Rask a Lee Stempniak je dnes velice nebezpečná, Linus Ullmark ale po jejich poslední akci předvedl skvělý zákrok, když prudkou střelu vyrazil do ochranné sítě!
     
    16:48
    Sebastian Aho se narodil 26. července 1997 a svůj talent prokázal na juniorském mistrovství světa v Kanadě, kde Finsko vybojovalo po fantastickém šampionátu zlato.
     
    14:14
    Sabres vyrazili do přečíslení 3 na 2, které sice nic nepřineslo. Vzápětí ale Buffalo vyrazilo do útoku znovu a Matt Moulson se pokoušel tečovat střelu svého spoluhráče, Eddie Läck ale předvedl skvělý reflex a puk ukryl ve své lapačce!
     
    11:48
    Linus Ullmark si poradil s jedovatou střelu Hurricanes a po těžkém zákroku přerušil hru!
     
    09:42
    Matt Moulson pálil ze skvělé střelecké pozice, jenže jeho následný pokus lapil ve své výstroji připravený Eddie Läck!
     
    07:31
    Jay McClement se ocitl v obrovské šanci a jeho střela málem skončila v síti, jenže Linus Ullmark vytáhl fantastický zákrok, po kterém ukryl puk ve své výstroji!
     
    04:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    ROLAND MCKEOWN krásnou střelou po přihrávce Leeho Stempniaka zamířil mezi betony bezmocného Linuse Ullmarka a posílá Carolinu Hurricanes do brzkého vedení! Asistence: Lee Stempniak a Jeff Skinner.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. McKeown (Stempniak, Skinner), 30. Lindholm (Teräväinen, Aho), rozh. náj. Skinner – 32. Kane, 51. Bailey (Ullmark)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alexander Nylander (BUF)
    0:0   Sergej Tolčinsky (CAR)
    2. série:
    0:0   Evander Kane (BUF)
    0:0   Teuvo Teräväinen (CAR)
    3. série:
    1:0   Matt Moulson (BUF)
    1:0   Jeff Skinner (CAR)


    Carolina Hurricanes: Lack (Nedeljkovic) – Slavin, Faulk, Fleury, McKeown, Carrick, Bean – Skinner, Rask, Stempniak – Aho, Lindholm, Teräväinen – Bickell, McClement, Stalberg – Foegele, Wallmark, Tolčinsky.
    Buffalo Sabres: Ullmark (Lehner) – McCabe, Nelson, Burgdoerfer, Guhle, Austin, Falk – Kane, R. O'Reilly, A. Nylander – Bailey, Grant, Gionta – Moulson, C. O'Reilly, Fasching – Dupuy, Catenacci, Schneider.
    bahis siteleri