Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.)
Tampa – Nashville 5:3 (kon.) | Florida – New Jersey 4:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (po pr.)
Washington – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Neděle 09.10.2016, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:57 Anthony MANTHA - 4:3
     
    51:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení. Na pravém kruhu dostal prostor ANTHONY MANTHA a jeho střela zápěstím si našla cestu do branky Andersena. Asistence: Jonathan Ericsson.
    40:51 Brooks LAICH - 3:3
     
    40:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leags tedy během krátké chvíle srovnávají, střelcem sporného gólu je BROOKS LAICH. Asistence: Connor Brown a Jake Gardiner.
    40:39 William NYLANDER - 3:2
     
    40:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté hned v úvodu třetí třetiny střílí kontaktní branku. WILLIAM NYLANDER tečoval šikovně střelu Carricka od modré čáry. Asistence: Connor Carrick a Auston Matthews.
    39:45 Brendan SMITH - 3:1
     
    39:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hokejisté Detroitu se před koncem druhé třetiny vrací do dvoubrankového vedení. Nyquist vybojoval kotouč za branku, našel před ní Vaneka, který celou akci ještě vyšperkoval přihrávku na BRENDANA SMITHA, jenž se prosadil tvrdou ránou z nápřahu. Asistence: Thomas Vanek a Gustav Nyquist.
    36:49 Zach HYMAN - 2:1
     
    36:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Mrázek je poprvé v utkání překonán a to svým spoluhráčem. Marčenko si totiž bruslí smolně srazil do branky přihrávku ZACHA HYMANA. Asistence: Auston Matthews a Martin Marinčin.
    08:11 Dylan LARKIN - 2:0
     
    08:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru pět na tři nakonec využívají. Zetterberg našel před brankou volného DYLANA LARKINA, který udělal kličku do protipohybu Andersena a zakončoval do poloodkryté branky. Asistence: Henrik Zetterberg a Mike Green.
    01:46 Gustav NYQUIST - 1:0

     
    01:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla se dostávají do vedení. Vanek se uvedl v novém dresu skvěle, když parádním pasem uvolnil na pravém křídle GUSTAVA NYQUISTA a ten dokázal pohotově trefit odkrytou část branky. Asistence: Thomas Vanek.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Nyquist (Vanek), 9. Larkin (Zetterberg, Green), 40. Smith (Vanek, Nyquist), 52. Mantha (Ericsson) – 37. Hyman (Matthews, Marinčin), 41. Nylander (Carrick, Matthews), 41. Laich (Brown, Gardiner)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Ericsson, Smith, Green, Ouellet, Marčenko – Zetterberg, Nielsen, Tatar – Abdelkader, Larkin, Pulkkinen – Nyquist, Helm, Vanek – Athanasiou, Sheahan, Mantha
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Marinčin, Rielly, Gardiner, Carrick, Hunwick, Zajcev – van Riemsdyk, Bozak, Marner – Hyman, Matthews, Nylander – Michálek, Holland, Komarov – Martin, Laich, Brown

    Rozhodčí: O'Halloran, Luxmore – Miller, Shewchyk
    bahis siteleri