Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.)
Tampa – Nashville 5:3 (kon.) | Florida – New Jersey 4:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (po pr.)
Washington – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
Vancouver Canucks
Neděle 09.10.2016, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:19
    A je tu další trest pro domácí, když se faulem provinil Darnell Nurse! Ten odjíždí na trestnou, pykat bude za podražení Jannika Hansena. A hosté mají rázem šanci jít dokonce do vedení.
     
    42:56
    A po Biegově ráně se mohl dostat do koncovky Henrik Sedin, ale včas k němu přistoupil Milan Lucic, který jej přidržel tak, aby nemohl švédský útočník zakončovat do prakticky prázdné branky. Nevyhnutelný faul oceněn dvěmi trestnými minutami a první přesilovka pro Canucks v celém utkání je zde.
     
    23:43
    Domácí si zahrají druhou přesilovku v utkání, když Daniel Sedin v souboji u branky chtěl nadzvednout hůl Jordana Eberleho a přitom jej nešťastně trefil do obličeje.
     
    00:45
    Hned v vodu nás čeká první přesilovka zápasu, když TROY STECHER dostane dvě minuty za zdržování hry. Vystřelil totiž kotouč mimo ledovou plochu.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 13. Pouliot (Draisaitl, McDavid), 25. McDavid (Lucic, Sekera) – 14. Sutter (Larsen, Granlund), 45. Bärtschi (Horvat, Edler), 58. Granlund (Edler, Sutter)


    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Klefbom, Larsson, Sekera, Russell, Nurse, Fayne – Lucic, McDavid, Eberle – Pouliot, Nugent-Hopkins, Draisaitl – Maroon, Lander, Puljujärvi – Slepyšev, Letestu, Kassian.
    Vancouver Canucks: Markström (Bachman) – Edler, Stecher, Hutton, Biega, Sbisa, Larsen – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Granlund, Sutter, Eriksson – Bärtschi, Horvat, Virtanen – Gaunce, Ruutu, Etem.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Garrett Rank – Devin Berg, Ryan Gibbons

    Diváci: 18500
    bahis siteleri