Poprad – Martin 3:5 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 5:4 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (1:0, 2:4, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 09.10.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 KOYŠ - 3:5
     
    59:35
    Martin dal gól!
    Kroták síce vyhral buly, no potom sa k puku dostal Pulli, posunul ho po mantineli PATRIKOVI KOYŠOVI a ten zo stredného pásma trafil prázdnu bránu a zavŕšil hetrik!
    Asistencia: Jere Pulli.
    39:11 LAPŠANSKÝ - 3:4
     
    39:11
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú kontaktný gól do šatne! Zagrapan sa snažil z rohu klziska pretlačiť pred bránku. Puk mu však ušiel smerom na pravý kruh, kde si ho spracoval ADAM LAPŠANSKÝ a jeho zakončenie švihom skončilo v bráne!
    Asistencia: Marek Zagrapan.
    34:10 KOROSTIN - 2:4
     
    34:10
    Martin dal gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok! SERGEJ KOROSTIN sa po pravom krídle vysunul, kľučkou sa školácky zbavil Cuttinga a následne vystrelil popod Šúrekovu vyrážačku!
    Asistencia: Iľja Dokšin.
    28:44 KOYŠ - 2:3
     
    28:44
    Martin dal gól!
    Domáci diváci sa však z vedenia dlho neradovali. Heizer zaviezol puk do útočného pásma, prihral ho PATRIKOVI KOYŠOVI, ktorý strelou do ľavého vinkla poslal Martin do vedenia. Je to 2:3.
    Asistencia: Radomír Heizer.
    28:35 JEŽEK - 2:2
     
    28:35
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú stav stretnutia! Paločko od zadného mantinelu hľadal Krotáka pred bránou. Ten bol však faulovaný a rozhodca signalizoval trest. K puku sa však dostal v medzikruží ALEŠ JEŽEK a jeho zakončenie skončilo v Corbeilovej bráne!
    Asistencie: Arne Kroták, Matej Paločko.
    24:16 KOYŠ - 1:2
     
    24:16
    Martin dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! PATRIK KOYŠ skvelo čítal hru, zachytil a dostal sa sám na Šúreka. Bekhendový blafák bol úspešný, puk prešiel popod Šúrekov betón!
    Bez asistencie.
    22:56 DÍRER - 1:1
     
    22:56
    Martin dal gól!
    Gól v popradskej sieti už visel na vlásku a teraz to prišlo. Koyš nabil na modrej Tabačkovi, ktorý vypálil a jeho strelu ideálne spred bránkoviska tečoval MATEJ DÍRER!
    Asistencie: Ján Tabaček, Patrik Koyš.
    00:25 LICHANEC - 1:0
     
    00:25
    Poprad dal gól!
    Domáci idú do vedenia rýchlym gólom. PETER LICHANEC sa dostal do pásma po ľavom krídle a následne sa snažil prihrávať pred bránku. Puk sa však od niektorej z hokejok odrazil do bránky!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. Lichanec, 29. Ježek (Kroták, Paločko), 40. Lapšanský (Zagrapan) – 23. Dírer (Tabaček, Koyš), 25. Koyš, 29. Koyš (Heizer), 35. Korostin (Dokšin), 60. Koyš (Pulli)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Cutting, Chaloupka, Pokovič, Potechin – Lapšanský, Zagrapan, Lichanec – Kroták (C), Ježek, Paločko – Bondra, Troliga, Štrauch – Výhonský, Mlynarovič, Danielčak
    HK VITAR Martin: Corbeil (Dzubina) – Tabaček (C), Dvořák, Salija, Brňák, Pulli, Rantanen, Pacalaj, Leško – Dírer, Heizer (A), Koyš – Surovka, Galamboš (A), Rzavský – Holli, Dokšin, Korostin – Nemček, Jurášek, Poliaček

    Rozhodčí: Lauff, Jura – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 863
    bahis siteleri