Novokuzněck – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 2:4 (kon.) | Barys – Jaroslavl 1:8 (kon.)
Omsk – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 0:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 2:1 (kon.)
Kazaň – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Severstal Čerepovec
Sobota 22.10.2016, 12:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Pavel ČERNOV - 2:4
     
    58:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ivan Vereščagin ve snaze rozehrát namazal puk pouze na hůl PAVLA ČERNOVA, který si ho zpracoval a od modré čáry ho po ledě poslal do prázdné brány. Severstal vede 4:2 a v Sibir Areně je vymalováno!
     
    58:09
    Sibir Novosibirsk si necelé dvě minuty před koncem vyžádal oddechový čas a Danny Taylor před vhazováním v útočném pásmu zůstává na střídačce!
    56:55 Maxim TRUŇOV - 2:3
     
    56:55
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jurij Trubačjov na levém křídle vyhrál v útočném pásmu vhazování a MAXIM TRUŇOV krásnou střelou mezi nohama jednoho z obránců Sibiru zamířil nad lapačkou Dannyho Taylora přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Severstal se poprvé v zápase ujímá vedení a těsně před koncem vede 3:2! Asistence: Jurij Trubačjov.
     
    56:22
    Vladimir Butuzov se v blízkosti levé tyče krásně natlačil před svého strážce a poté se snažil puk bekhendem nahrnout mezi betony Jakuba Kováře, ten se ovšem nachytat na švestkách nenechal a nadvakrát jeho pokus zastavil!
     
    54:50
    Dmitrij Kagarlickij našel v blízkosti levé tyče kolmou přihrávkou Pavla Černova, který se z ostrého úhlu snažil zamířit pod horní tyč, jenže trefil pouze spodní část masky Dannyho Taylora, který si ji vzápětí po přerušení hry zkontroloval!
     
    53:40
    Jevgenij Arťuchin za vlastní bránou stáhl k ledu unikajícího Daniila Vovčenka, který měl dobrou rychlost, a hra bude pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    52:22
    Nikolaj Stasenko vyhodil puk z obranného pásma bez teče mimo ledovou plochu a daroval tak Novosibirsku možnost rozhodnout v přesilové hře.
     
    48:46
    Vadim Kudako vypálil z levého kruhu pro vhazování na přední tyč a moc nechybělo, aby jeho pokus skončil gólem, Danny Taylor ale dokázal puk zachytit mezi tělem a pravou rukou, v níž má vyrážečku!
     
    44:26
    Vladimir Butuzov mohl strhnout vedení na stranu Sibiru, když v levém rohu útočného pásma vybojoval puk a poté si krásně vybruslil k přední tyči, kde se z otočky snažil zamířit nad levé rameno Jakuba Kováře, ten ale jeho pokus vyrážečkou vyrazil!
    38:02 Daniil VOVČENKO - 2:2
     
    38:02
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal Čerepovec předvedl v početní výhodě nádhernou kombinaci na jeden dotek, kterou po přihrávce Maxima Truňova z pravého křídla zakončil v levém kruhu pro vhazování DANIIL VOVČENKO, když bez přípravy zamířil přesně mezi betony Dannyho Taylora. Asistence: Maxim Truňov a Jurij Trubačjov.
     
    37:43
    Dmitrij Lukin usedl na trestnou lavici na dvě minuty za podražení a hosté budou mít k dispozici přesilovou hru 5 na 3, ta ovšem potrvá pouze 4 sekundy.
     
    35:59
    Novosibirsk vyrazil v oslabení do přečíslení dva na jednoho a v blízkosti pravé tyče se po přihrávce svého spoluhráče přes šířku útočného pásma ocitl v obrovské šanci Sergej Šumakov, Jakuba Kováře ale překonat nedokázal!
     
    35:47
    Alexandr Jevsejenkov byl při otočce s pukem faulován a Vladislav Naumov usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    35:46
    Alexandr Jevsejenkov předvedl na vrcholu levého kruhu pro vhazování krásnou otočku a bekhendem nahodil puk na Dannyho Taylora, ten byl ovšem připraven a vsedě ho ukryl v náručí.
    30:32 Konstantin OKULOV - 2:1
     
    30:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk využívá v dnešním zápase druhou přesilovou hru poté, co KONSTANTIN OKULOV na pravém křídle předvedl krásný oblouk a střelou po ledě z kruhu pro vhazování zamířil mezi betony Jakuba Kováře. Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    29:07
    V dnešním zápase se potřetí vylučuje za sekání. Na trestnou lavici usedl Vojtěch Polák.
     
    28:51
    Z opačné strany útočného pásma to vzápětí zkoušel Daniil Vovčenko a Danny Taylor měl co dělat, aby puk mířící mezi jeho betony na brankové čáře zastavil!
     
    27:51
    Alexej Jakovlev a Igor Magogin se navzájem sekli u mantinelu na levé straně obranného pásma Čerepovce a oba byli správně vyloučeni.
     
    27:17
    Maxim Truňov se ocitl na vrcholu levého kruhu pro vhazování po krásné stahovačce ve slibné šanci a po ledě mířil zápěstím k levé tyči, Danny Taylor byl ale připraven a vestoje pravým betonem jeho pokus zastavil!
     
    22:03
    Alexandr Avcin u mantinelu dohrál svého protihráče, kterého zasáhl loktem, a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    21:05
    Z následného protiútoku mohli udeřit hráči Severstalu, také Danny Taylor byl ale na svém místě a tvrdou střelu hostů z pravého kruhu pro vhazování zřejmě maskou vyrazil mimo!
     
    20:59
    Domácí se na pravém křídle dostali ke krásné diagonální střele, která od modré čáry mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Jakub Kovář ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem puk letící těsně nad ledem vyrazil!
     
    18:35
    Jevgenij Arťuchin podrazil svého protihráče a Severstal má k dispozici druhou přesilovou hru.
    14:07 Pavel ČERNOV - 1:1
     
    14:07
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Danny Taylor máchl lapačkou naprázdno a PAVEL ČERNOV po krásné zpětné diagonální přihrávce Dmitrije Kagarlickije zpoza brány z levého kruhu pro vhazování jedovatou střelou s příklepem zamířil pod horní tyč. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    12:44 Sergej ŠUMAKOV - 1:0
     
    12:44
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ivan Vereščagin krásně přihrál doleva volnému SERGEJOVI ŠUMAKOVOVI, který nad levým ramenem Jakuba Kováře zamířil v přesilové hře přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Ivan Vereščagin.
     
    12:04
    Denis Ježov dostal menší trest za hákování a první přesilovou hru si zahraje také Novosibirsk.
     
    6:37
    Severstal zasypal bránu Dannyho Taylora několika střelami, brankář Novoribirsku ale dokázal všechny pochytat a vyloučený Nikolaj Gluchov se vrátil zpět na led.
     
    04:36
    Rozhodčí se rozhodli poprvé vylučovat a na trestnou lavici zamířil Nikolaj Gluchov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Šumakov (Vereščagin), 31. Okulov (Sannikov) – 15. P. Černov (Kagarlickij), 39. Vovčenko (Truňov, Trubačjov), 57. Truňov (Trubačjov), 59. P. Černov


    HC Sibir Novosibirsk: Taylor (Krasikov) – Polášek, Beljakov, Vereščagin, Naumov, N. Gluchov, Sergijenko, D. Lukin – Kemppainen, Arťuchin, V. Butuzov – Šumakov, Okulov, Sannikov – Tkačenko, Fefelov, A. Jakovlev – Skabelka, Děrgunov, Gubin – Vorošilo.
    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Chochlov, Masuhr, Jevsejenkov, Stasenko, D. Ježov, Kudako – P. Černov, Kagarlickij, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – A. Vorobjov, Skorochodov, Avcin – Magogin, Mons, Karlin – Orlov, Monachov.

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin, Andrej Rogačjov. Čároví. Gleb Lazarev, Jevgenij Litvinov

    Diváci: 7400
    bahis siteleri