Slovensko – Lotyšsko 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Lotyšsko
sk Sobota 05.11.2016, 11:00O pohár prezidentského športového klubu (U16)
Partner:
     
    53:14
    Lotyšsko dalo gól!
    Bohužiaľ, slovenský náskok sa stenčil o rovnú polovicu. Brankár Samuel Hlavaj teraz možno trošku zbytočne vybehol asi meter za bránkovisko a následne nemal problém poslať puk do opustenej brány VIKTORS JASUNOVS. Asistencie: Artjoms Koppass a Haralds Jirgens.
     
    43:34
    Slovensko dalo gól! Krásna akcia nášho tímu znamená štvrtý gól v lotyšskej sieti. Naši reprezentanti sa dostali do prečíslenia 3 na 2 a po prihrávke Sebastiána Čederleho strelou švihom skóroval ONDREJ LUKÁČIK. Asistencia: Sebastián Čederle.
     
    39:40
    Slovensko dalo gól! Tak to je neuveriteľné! V priebehu 189 sekúnd zaznamenali slovenskí hokejisti tri góly a otáčajú priebeh zápasu. Lotyši nevyhodili puk z obrannej tretine, dostal sa k nemu PETER MELCHER a presnou strelou spomedzi kruhov skóruje. Asistencie: Jozef Haščák a Matúš Lukáš Lavička.
     
    37:22
    Slovensko dalo gól! Tak toto je paráda! Naši hokejisti okamžite po inkasovanom góle opäť vyrovnávajú skóre zápasu. Peter Melcher sa výborne natlačil pred bránu súpera a následne zúročil jeho aktivitu vyrovnávajúcim gólom DALIBOR ĎURIŠ. Asistencie: Peter Melcher a Jozef Haščák.
     
    37:06
    Lotyšsko dalo gól!
    Bohužiaľ, dlho sme sa z vyrovnávacieho gólu netešili. Slovenský brankár strelu Denissa Fjodorovsa z pravej strany len vyrazil pred seba, a tak následne nemal problém usmerniť puk do siete dorážajúci KRISTERS ARNICANS. Asistencie: Deniss Fjodorovs a Artjoms Lapiks.
     
    36:31
    Slovensko dalo gól! Naši reprezentanti prakticky z ničoho vyrovnávajú skóre dnešného zápasu. SEBASTIÁN ČEDERLE obkorčuľoval bránu a následne nahadzoval puk pred bránu súpera. Tesne pred bránkoviskom si ho do vlastnej brány zrazil Haralds Jirgens.
     
    31:49
    Lotyšsko dalo gól!
    Skúsenejší súper využíva presilovú hru o dvoch hráčov. Strelou z ťažkého uhla prekonal slovenského brankára ARTJOMS LAPIKS. Samuel Hlavaj mal aj kus smoly, keď mu puk prepadol cez jeho ľavý betón.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 37. Čederle, 38. Ďuriš (Melcher, Haščák), 40. Melcher (Haščák, Lavička), 44. Lukáčik (Čederle) – 32. Lapiks, 38. Arnicans (Fjodorovs, Lapiks), 54. Jasunovs (Koppass, Jirgens)


    Slovensko: Hlavaj (Valluš) – Šalka, Mudrák, Hatina, Kňažko, Putala, Beňo, Lavička, Ganz – Pjaták, Marguš, Volko, Melcher, Minko, Ďuriš, Kupka, Haščák, Farkaš, Čederle, Lukáčik, Mrázik.
    Lotyšsko: Voris (Norvaiss) – Bergs, Jirgens, Vasilenko, Stolcs, Kevlis, Kuzis, Treimanis – Grinbergs, Mintautiskis, Larionovs, Prizevoits, Freidenfelds, Fomins, Fjodorovs, Lapiks, Arnicans, Jasunovs, Koppass, Karklins.
    bahis siteleri