Alavés – Espanyol 0:1 (kon.) | Valencia – Granada 1:1 (kon.) | Gijón – Real Sociedad 1:3 (kon.)
Ath. Bilbao – Villarreal 1:0 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
0:1 (0:0)
Espanyol Barcelona
Neděle 20.11.2016, 12:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (13:55:08)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:14.
     
    Je dobojováno! Espanyol Barcelona nakonec vítězí na půdě Deportiva Alavés 1:0 a získává důležité tři body. V prvním poločase byli aktivnější domácí, ale hrozili prakticky pouze hosté. José Antonio Reyes poslal střelu z přímého kopu do břevna! Ve druhé půli jsme na šanci museli dlouho čekat. Domácí fanoušky rozjásal Deyverson, ale jeho branka nemohla být uznána pro ofsajd. Vše podstatné se odehrálo v závěrečné desetiminutovce. Alexis zahrál v pokutovém území rukou a hosté kopali penaltu. Gerard Moreno však ztroskotal na domácím brankáři. O dvě minuty později ale Espanyol zahrával rohový kop a právě Gerard Moreno hlavou vsítil vítěznou branku!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí kombinují daleko od pokutového území Espanyolu. Hosté hrají opravdu skvěle a zadáci Espanyolu nedávají soupeři prostor na kombinaci.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přilétl na přední tyč, kde byl připravený obránce Espanyolu. Hosté se znovu ubránili a už jsou opravdu blízko vítězství.
     
    89
    Hosté se dokonce vydali do útoku. Prudký míč na hranici pokutového území prodloužil jeden z domácích obránců hlavou až k Pechecovi.
     
    88
    Aarón skvělým obranným zákrokem vybojoval vhazování na levé straně hřiště. Hostující zadák si dal pořádně načas s vhozením míče do hry.
     
    87
    Domácí navýšili presink před pokutovým územím Espanyolu. Hostující zadáci však dokázali odkopnout míč alespoň na polovinu Deportiva.
     
    86
    Deportivo zahrávalo přímý kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde byl Alexis, ale hostující stoper zamířil jen do míst, kde stál připravený Diego López!
     
    85
    Domácí fotbalisté ještě bojují alespoň o vyrovnání. Deportivo se tlačí na polovinu Espanyolu, ale střídající Santos neudržel míč před důrazným obráncem.
     
    84
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Cristian Espinoza, přichází Christian Santos.
     
    83
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Gerard Moreno, přichází Felipe Caicedo.
    82. Gerard MORENO - 0:1
     
    82
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Espanyol se přeci jen dostává do vedení! To je šok pro domácí obranu. Hosté zahrávali rohový kop, na který si naskočil GERARD MORENO a nechytatelnou hlavičkou napravil své zaváhání na penaltě!
     
    80
    Hosté ještě zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde byl připravený stoper Alexis, jež napravil svou chybu a odhlavičkoval míč do bezpečí.
    79. Neproměněná penalta
     
    79
    A pozor! Míč si připravil Gerard Moreno, ale nepříliš prudkou střelu poslal do ideální výško pro brankáře a Fernando Pacheco penaltu vyrazil!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 82. G. Moreno (Piatti)

    Karty:   27. Feddal (DAL), 48. Femenía (DAL), 59. Camarasa (DAL), 61. Deyverson (DAL), 79. Alexis (DAL) – 15. H. Pérez (ESB)

    Neproměněná penalta: 79. G. Moreno (ESB), brankář Pacheco zneškodnil


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:14.
    Deportivo Alavés: Pacheco – Femenía, Alexis, Feddal, Carnero García – Krstičić (78. D. Torres), M. Llorente – C. Espinoza (84. Santos), Camarasa, Hernández (70. I. Gómez) – Deyverson.
    Náhradníci: Ortolá – García, I. Gómez, Santos, Toquero, D. Torres, Vigaray.

    Espanyol Barcelona: Diego López – V. Sánchez, López, D. Reyes, Aarón – Fuego, Jurado – H. Pérez (63. Melendo), J. A. Reyes (69. Diop), Piatti – G. Moreno (83. F. Caicedo).
    Náhradníci: Roberto – F. Caicedo, Diop, Ó. Duarte, R. Duarte, Javi López, Melendo.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martinez,
    thejrc.org