Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Toronto 2:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 2:5 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Ottawa – Florida 1:4 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (po pr.) | St. Louis – Nashville 3:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 3:4 (po pr.) | Washington – Columbus 2:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Florida Panthers
Neděle 20.11.2016, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Z ideální pozice v mezikruží vypálil Zack Smith, jenže Luongo znovu výborně vyrazil!
    49:16 Derek MACKENZIE - 1:4
     
    49:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté si berou své vedení o tři branky zpět! DEREK MACKENZIE se snažil zprava křížem přihrát Jokinenovi, jenže jeho přihrávku zastavil Lazar. Sám hostující kapitán se poté dostal ke střele, která propadla brankáři Andersonovi až za záda! Asistence: Jaromír Jágr.
    44:45 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:3
     
    44:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se domácí dočkali a překonávají Luonga! JEAN-GABRIEL PAGEAU plácl do kotouče odraženého od zadního mantinelu v úrovni brankové čáry a kotouč se od Luongova těla odrazil do brány. Asistence: Kyle Turris a Ryan Dzingel.
    35:05 Jonathan MARCHESSAULT - 0:3
     
    35:05
    Florida právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do tříbrankového trháku! Jason Demers zasáhl svojí střelou od modré pouze bránícího hráče, od kterého se puk vznesl do vzduchu a JONATHAN MARCHESSAULT jej baseballovým způsobem doklepl rovnou pod víko! Asistence: Jason Demers a Vincent Trocheck.
     
    33:00
    Ne, ne a ne! Roberto Luongo prostě dnes nechce inkasovat! Tentokrát na něj ujížděl osamocený Dzingel, který měl tolik času, že si ještě dovolil přibrzdit a připravit si střelu, jenže puk opět zasáhl jen dobře postaveného maskovaného fantoma Panthers!
     
    29:29
    To, co teď Roberto Luongo předvedl je naprosto neuvěřitelné! Zack Smith poslal puk brankovištěm na druhou stranu, kde byl naprosto volný Pageau, jenže gólman Panthers vytrčil svoji pravačku a kotouč směřující do odkryté sítě mu z ní vystřelil hůl!
     
    27:57
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jaromír Jágr – 2 min., podražení).
     
    27:57
    Fantastický Luongo! Na toho už se řítil osamocený Mark Stone, který si floridského gólmana rozhýbal, jenže Luongo nechal beton u bližšího betonu a nepustil kotouč za brankovou čáru!
     
    25:00
    Derick Brassard už ujížděl sám na Luonga, jenže svoji tvrdou střelu poslal jen do zadního mantinelu. Z druhé strany následně přišla dorážka, jenže ta byla někým sražena vysoko nad do ochranné sítě!
     
    16:15
    Už už to vypadalo, že se Shawn Thornton požene zleva sám na bránu, ale Anderson si pospíšil z branky a vrhl se na led. Hostující útočník nedokázal přes ležícího gólmana přehodit kotouč.
     
    12:53
    Curtis Lazar už po zmatku v brankovišti posílal kotouč k odkryté tyčce, jenže v poslední chvíli vykopl betonem Roberto Luongo! To byl pro Floridu velice důležitý zákrok!
    12:00 Jussi JOKINEN - 0:2
     
    12:00
    Florida právě vstřelila branku!
    A jako blesk z čistého nebe je tu druhá branka Panthers! Jágr zavezl kotouč do pásma, předal jej na modrou Barkovovi a ten krásným pasem našel ve středu rozjetého JUSSIHO JOKINENA, který vypálil naprosto přesně do bližšího růžku Ottawské branky! Asistence: Aleksander Barkov a Jaromír Jágr.
     
    08:26
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jakub Kindl – 2 min., hákování).
     
    08:26
    Dzingel ujížděl sám na branku, jenže svoji střelu zvedl až příliš a nastřelil jen horní tyč!
    00:25 Jaromír JÁGR - 0:1
     
    00:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté jdou bleskově do vedení! Keith Yandle našel ve středním pásmu rozjetého Barkova, který se hezky uvolnil, a dostal se tak do přečíslení dvou na jednoho. Kotouč na JAROMÍRA JÁGRA sice nepředal finský forward ideálně, ale česká legenda poslala puk bekhendem za Andersonova záda! Asistence: Aleksander Barkov a Keith Yandle.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 45. Pageau (Turris, Dzingel) – 1. Jágr (Barkov, Yandle), 12. J. Jokinen (Barkov, Jágr), 36. Marchessault (Demers, Trocheck), 50. MacKenzie (Jágr)


    Ottawa Senators: C. Anderson – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf, Ch. Wideman, Borowiecki – Mark Stone, Turris, Dzingel – Z. Smith, Brassard, Pageau – Pyatt, Kelly, Lazar – Neil, M. McCormick, Puempel.
    Florida Panthers: Luongo – Demers, Yandle, Ekblad, Pysyk, Matheson, Kindl – Jágr, Barkov, J. Jokinen – R. Smith, Trocheck, Marchessault – Sceviour, Malgin, Griffith – MacKenzie (C), McCann, S. Thornton.

    Rozhodčí: Kowal, Walsh – Grandt, Sericolo
    bahis siteleri