Vítkovice – Liberec 0:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 4:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:0 (kon.)
Zlín – Chomutov 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Kometa Brno
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 20.11.2016, 17:20 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš VINCOUR - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ VINCOUR.
     
    63:00
    Vojtěch Němec napálil zblízka tyč! Dezorientovaný Hamerlík vůbec nevěděl, kde je puk, brněnskému útočníkovi se ale nepodařilo dorazit kotouč.
     
    62:30
    Štencel se proháčkoval před Hamerlíka, ale k zakončení se nedostal, protože mu puk na poslední chvíli i díky dobré práci obránce Třince ujel.
     
    60:50
    Na druhé straně mohl rozhodnout Dravecký, jeho zakončení vyrazil ramenem mimo nebezpečí Vejmelka.
     
    60:32
    Špirko na modré čáře ztratil puk, načež se Kvapil dostal do samostatného nájezdu, jeho bekhendový blafák Hamerlík vystihl.
     
    59:25
    Kvapil mohl rozhodnout utkání dovršením hattricku. Proti přání vyprodané DRFG Areny se ovšem postavil Hamerlík, který jistým zákrokem podržel své mužstvo.
     
    54:29
    Tak to je velká nepříjemnost pro domácí. Poprvé v zápase si zahrají oslabení právě v tuto chvíli! Dvě minuty za hákování obdržel Vlastimil Dostálek.
     
    53:54
    Vincour vyslal do brejku Vojtěcha Němce, který se po pravém křídle prohnal až před Hamerlíka, jehož tváří v tvář nepřekonal!
     
    51:48
    Obrovská šance Třince. Rákos napálil zblízka břevno! Momentum je jasně na straně Ocelářů.
    50:33 Marek KVAPIL - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo z tlaku vytěžit vyrovnávací branku! Po nahození Ondřeje Němce se při závaru před bránou nejlépe zorientoval MAREK KVAPIL, který bekhendem pohotově zasunul puk za Hamerlíka. Asistence: Ondřej Němec, Martin Erat.
     
    45:22
    Čtvrtá přesilovka pro Kometu. Tomáš Linhart před bránou podrazil Hynka Zohornu, za což obdržel dvouminutový trest.
     
    43:36
    Pohledná kombinace první formace málem skončila brankou, Kvapil pálil z mezikruží nad bránu.
    33:14 Ján SÝKORA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá odpověď hostí, kteří si berou ztracené vedení zpět! Petružálek nahrál pod sebe na JÁNA SÝKORU, který ranou z první z levého kruhu prostřelil Vejmelku. Asistence: Jakub Petružálek, Milan Doudera.
     
    32:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Erupce radosti v DRFG Areně. Více než polovinu zápasu odolávali hosté nejlepší ofenzívě soutěže, Hamerlíkovo kouzlo nakonec odčarovali ti nejočekávanější. Erat při přečíslení dva na jednoho šikovně našel MARKA KVAPILA, který nadvakrát překonal Hamerlíka. Asistence: Martin Erat, Leoš Čermák.
    32:07 Marek KVAPIL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:26
    Hosté se zničehonic dostali do vyložené šance. Volný Adamský dostal přihrávku před bránu, ovšem zblízka Vejmelku nepřekonal.
     
    23:55
    Tak tohle může domácí hodně mrzet! Štencel místo střely volil velmi šikovnou přihrávku na Rašku, na něhož zívala prázdná brána. Mladý brněnský forvard, možná sám překvapený zajímavou přihrávkou, minul odkrytou klec.
     
    21:52
    Čtvrtá formace Komety kombinovala v útočném pásmu a nakonec si vykoledovala faul. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Jiří Polanský.
     
    20:57
    Nebezpečí před Hamerlíkem! Vojtěch Němec z úhlu vystřelil na třineckého gólmana, který vyrazil puk před sebe do míst, kde číhal Zaťovič, jenž se ale neprosadil.
     
    12:06
    Tentokrát už se vylučovat bude, a domácí si tak zahrají druhou početní převahu. Dvě minuty za krosček obdržel Lukáš Doudera.
     
    11:13
    Čermák uvolnil zadovkou do samostatného brejku Káňu, jemuž ale zakončení nevyšlo podle představ, Hamerlík vytasil zákrok lapačkou.
     
    08:06
    Domácí zmatkovali při vlastní přesilovce a málem podruhé inkasovali! Dravecký vystihl Eratovu zadovku a řítil se do samostatného brejku. V něm ovšem nedokázal překonat připraveného Vejmelku, jenž si pohlídal prostor, kam třinecký útočník mířil.
     
    06:44
    Nicméně domácí mohou v tlaku pokračovat, na což budou mít ideální podmínky. Po faulu Lukáše Galvase, který obdržel dvouminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku si zahrají první početní převahu.
    04:18 Daniel RÁKOS - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jsou to hosté, kteří otevírají skóre utkání! Obránce Roth vyslal zpoza červené čáry prudké nahození na Vejmelku, který vyrazil puk před sebe na dojíždějícího DANIELA RÁKOSE, který zblízka prostřelil brněnského brankáře. Asistence: Vladimír Roth, Tomáš Linhart.
     
    00:58
    Při rychlém protiútoku nabil Němec Zaťovičovi, jehož v dobré pozici vychytal Hamerlík, o pár vteřin později zahrozil z levého kruhu Zohorna, brankář Třince opět podržel své mužstvo.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 33. M. Kvapil (M. Erat, Čermák), 51. M. Kvapil (O. Němec, M. Erat), rozh. náj. Vincour – 5. Rákos (Roth, Linhart), 34. J. Sýkora (Petružálek, M. Doudera)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martin Erat (KOM)
    0:0   Vladimír Dravecký (TRI)
    2. série:
    0:0   Marek Kvapil (KOM)
    0:1   Ján Sýkora (TRI)
    3. série:
    1:1   Tomáš Vincour (KOM)
    1:1   Jiří Polanský (TRI)
    4. série:
    1:1   Ján Sýkora (TRI)
    2:1   Tomáš Vincour (KOM)


    HC Kometa Brno: Vejmelka – Gulaši, O. Němec, Malec, Štencel, Trška, Kováčik, F. Král – M. Kvapil, Nečas, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, H. Zohorna – J. Káňa, Čermák (C), Vincour – Dočekal, Raška, Dostálek – Dymáček.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, L. Galvas, Nosek, L. Doudera – Petružálek, Špirko, Hrňa – Dravecký, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Irgl – Adamský, Polanský, J. Sýkora.

    Rozhodčí: Hribik, Bulanov (RUS) – Lhotský, Kotlík
    bahis siteleri