Vítkovice – Olomouc 5:4 (1:0 po s.n.) | Kladno – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Warriors Brno 7:1 (kon.) | Sparta – Letňany 6:2 (kon.) | Kobra – Chomutov 0:7 (kon.)
HC Plzeň – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 4:5 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 2:3 (po pr.)
K. Vary – HC Litvínov 5:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 20.11.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    59:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    První vyhození se domácím ještě nepovedlo a skončilo na zakázaném uvolnění. Jenže když si vzal puk TOMÁŠ JANOUŠEK, z vlastního pásma ho v ose hřiště poslal do prázdné klece a přidal razítko na hradecký postup – 4:1! Asistence: Denis Vacek.
     
    56:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace hradeckého týmu by si zasloužila nominaci do Zlaté helmy, ale co je důležitější, domácí jsou díky ní zase o velký kus blíž postupu! Vojtěch Síla z rohu narýsoval nádhernou přihrávku napříč pásmem a PETR POPPEL se do puku opřel z první. Rylich nedostal sebemenší nárok – 3:1! Asistence: Vojtěch Síla, Szymon Bieniek.
     
    44:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neskutečná pasáž nakonec vede ke druhému hradeckému gólu a domácí mají zpátky ztracený náskok! Z dálky vystřelil JAN JUŠTA a gólman Rylich vyrazil puk do vzduchu, odkud se obloučkem snesl za jeho záda. Obrovská smůla pro Boleslav, obrovské štěstí pro Hradec – 2:1! Asistence: Martin Janda.
     
    42:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a je to tady, rozdílový hráč Bruslařů vyrovnává a vrací hostům naději na postup do play-off! Hradecká obrana působila pevným dojmem, jenže pak si zase vzal DAVID DOBŠA puk na hokejku a vydal se s ním dopředu. Přes beka se sice nedostal až k brance, nicméně z dobré střelecké pozice vyslal milimetrově přesný pokus na vzdálenější tyčku a Vacek se natahoval marně – 1:1! Asistence: Michael Rudolph.
     
    16:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecký průnik ovšem způsobil v obraně soupeře obrovské zmatky, které vyvrcholily první brankou v síti Bruslařů! Petr Poppel vyšachoval protivníky pasem doprava na nehlídaného MARTINA NEDOMLELA, jenž si kotouč přehodil na forhend a z ostrého úhlu překonal bezmocného gólmana Rylicha – 1:0! Asistence: Petr Poppel, Vojtěch Síla.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Nedomlel (Poppel, Síla), 45. Jušta (Janda), 56. Poppel (Síla, Bieniek), 60. Janoušek (Vacek) – 43. Dobša (Rudolph)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák (C), Junek, Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Šedivý, Soukup, Nedomlel, Kašpar, Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Poppel. Trenér: Petr Luštinec.
    BK Mladá Boleslav: Rylich (Krinwald) – Novotný, Sýkora, Suk, Holoubek, Dobrkovský, Rudolph (C), Hes – Zajíček, Kubart, Dobša, Dlask, Moucha, Chwastek, Závora, Sirotek, Bartoň, Simon. Trenér: Tomáš Černík.

    Rozhodčí: Barek – Zeman, Řezníček.

    Diváci: 199
    bahis siteleri