Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Petrohrad 3:5 (kon.)
Toljatti – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Kazaň – Soči 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 6:5 (po pr.)
Jokerit – Čeljabinsk 2:1 (po pr.) | Záhřeb – Omsk 1:4 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 01.12.2016, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:38 Rasmus RISSANEN - 2:1
     
    64:38
    Jokerit právě vstřelil branku!
    No a nakonec to přišlo doslova za minutu dvanáct, kdy Jokerit strhává zápas na svoji stranu! Puk dostal přesně na hokejku do levého kruhu RASMUS RISSANEN, který nad ničím nepřemýšlel a vyslal krásnou ránu přesně do bližší šibenice – tam Francouz už nestačil zasáhnout a domácí si tak dnes nechají doma ten bonusový bod. Asistence: Joonas Jalvanti a Sakari Salminen.
    50:58 Ville LAJUNEN - 1:1
     
    50:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    No a Jokeritu netrvalo dlouho a přesilovku využívá! Po dobré kombinaci dostal puk přesně na střelu VILLE LAJUNEN, který před sebou sice měl několik hráčů, přesto ale zkusil vystřelit na přímo a jelikož jeho bomba prošla, Francouz na ni nebyl schopen zareagoval – je tak asi zaslouženě srovnáno. Asistence: Joey Hishon a Topi Jaakola.
    08:25 Dmitrij PESTUNOV - 0:1
     
    08:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak toto je asi trochu nečekané, protože hosté se prosazují ze své vůbec první vážnější šance! V pravém kruhu se k puku dostal DMITRIJ PESTUNOV, který dostal až moc času, puk nahodil do mlýnice před brankou a tam se jeho pokus šťastně odrazil od jednoho z hráčů až za záda zmateného Zapolskiho! Asistence: Paul Szczechura.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 51. Lajunen (Hishon, Jaakola), 65. Rissanen (Jalvanti, Salminen) – 9. Pestunov (Szczechura)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Rissanen, Ch. Genoway, Jensen, Lauridsen, Lajunen (A), Jaakola, Jalvanti, Rautanen – Jormakka, Regin (C), Joensuu (A) – Salminen, Hishon, Huhtala – Pihlström, Niemi, Gymer – Anttila, Mäki, Talaja.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Šinin (C), N. Bělov, Kolcov, Děnisov (A), A. Petrov, Borodkin, Mamajev – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Pestunov (A), Roy – Peňkovskij, Mošarov, Šolochov – Gubarev.

    Rozhodčí: Gašilov, Vasiljev – Sadovnikov, Zacharenkov
    bahis siteleri