Vsetín – Kopřivnice 6:5 (kon.) | Šumperk – Opava 6:2 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – SHK Hodonín 7:1 (kon.) | Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 5:1 (kon.)
Nymburk – Jindř. Hradec 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 6:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 3:4 (po pr.)
Klatovy – Bílina 11:1 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 5:3 (kon.)
Trutnov – Sokolov 7:2 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 3:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
7:1 (1:0, 4:1, 2:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 14.12.2016, 18:00 • RT TORAX ARÉNA • 2. liga skupina Východ • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:41
    Marek Sedlář svým napadáním donutil posledního beka Hodonína k chybě a zničeho nic stál před Kotvanem, kterému ale pomohla horní tyč!
     
    42:25
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Petr Pokorný – 2 min., sekání).
     
    41:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Další akce, další střela a další puk v hodonínské kleci! Bail posunul puk k modré čáře, odkud Tichý nevyslal žádnou prudkou jedovku, nicméně kvůli teči DAVIDA ZACHARA byl Kotvan bezmocný. Asistence: Josef Tichý, Marek Bail.
     
    40:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a v úvodu třetí části navyšují své vedení! Střelu ERIKA NĚMCE z pravého kruhu Kotvan hrudníkem vyrazil jen před sebe. U volného puku byl jako první sám Němec a úspěšně dorazil vlastní střelu do brány. Asistence: Ondřej Slováček, Michal Sztefek.
     
    39:40
    Marek Haloda čelil nájezdu dvou protihráčů, kteří si na malém prostoru dvakrát vyměnili puk, ale do pořádného zakončení se kvůli sekeře hostujícího zadáka nedostali.
     
    34:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to znovu o čtyři góly! Střelu z pravého kruhu Kotvan betonem ještě vyrazil, v následném útoku ale kotouč před brankovou čarou neudržel. Přes Adamíka a Kutáka se puk dostal do mezikruží na hůl JOZEFA TOMČÁKA, který v krkolomné pozici prodloužil kotouč na branku a Kotvan na pomalou střelu po ledě nedosáhl. Asistence: FIlip Kuťák, Vojtěch Adamík.
     
    28:53
    Tak tohle se hostům vůbec nepovedlo, Martin Miklík se provinil držením protihráče a ukončuje dvojnásobnou přesilovku svého týmu.
     
    28:48
    A máme tu 57 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3! Ke Kafkovi usedá na trestnou lavici Vojtěch Adamík, který dostává 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    27:45
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Kafka.
     
    27:03
    Mohlo to být už 5:1! Zachar ujel po pravém křídle a proti poslednímu obránci přihrál Ballnerovi, jenž v solidní šanci Kotvana nepřekonal.
     
    24:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jakub Čech je potrestán za svůj faul nejen menším trestem, ale také inkasovanou brankou! Petr Peš z mezikruží přihrál ze svého pohledu k levé tyči, kde Jurča z prvního dotyku posunul puk před brankoviště a tam byl JAKUB KADLEC, který rovněž bez přípravy snížil na 1:4 z pohledu Hodonína. Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jakub Čech – 2 min., hákování). Trest odpyká Michal Sztefek.
     
    22:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ani změna brankářů Drtičům nepomohla, domácí hned z následné akce přidávají další trefu a vedou už 4:0! Po střele Hložánka a menším závaru před Čechem se hra rychle otočila na opačnou stranu, kde Kuťák vrátil puk ze zadního mantinelu k levému kruhu, odkud Kotvana propálil JAKUB ORSÁG. Asistence: Filip Kuťák.
     
    22:12
    Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Ondřej Haloda, přichází Zdenko Kotvan.
     
    22:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je skvělý úvod druhé třetiny pro domácí celek! Proti Halodovi se rozjel MAREK SEDLÁŘ, který nabral dobrou rychlost a prosadil se přesným zakončením mezi betony!
     
    22:12
    Podobná situace byla k vidění i o pár chvil později, protiútok Poruby tentokrát zakončoval Sedlář, který byl v jasné šanci rozhozený Račickým a je z toho trestné střílení!
     
    20:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Michail Potěchin udělal na útočné modré obrovskou chybu, po které Flašar posunul puk na Slováčka a ten jel společně s MICHALEM SZTEFKEM na jediného obránce, který přihrávku na Sztefka nezastavil a poté s Halodou už jen sledoval, jak kotouč míří do prázdné části branky za zády hostujícího gólmana. Asistence: Ondřej Slováček, Patrik Flašar.
     
    13:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se ve čtrnácté minutě dostávají do vedení! Dobrou práci před prvním gólem odvedl Slováček, který nabral rychlost a z krátkého mantinelu chytrou zadovkou našel volného MICHALA SZTEFKA, který nikým nehlídaný zamířil naprosto ideálně a otevřel skóre zápasu. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    9:59
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Tomi.
     
    7:35
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Orság.
     
    2:54
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Ján Puškár – 2 min., nedovolené bránění).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Sztefek (Slováček), 21. Sztefek (Slováček, Flašar), 23. Sedlář (TS), 23. Orság (Kuťák), 35. Tomčák (Kuťák, Adamík), 41. Němec (Slováček, Sztefek), 42. Zachar (Tichý, Bail) – 25. Kadlec (Jurča, Peš)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Čech (Kubáň) – Slavík, Puškár, Flašar (A), Tichý, Bail, Puzić, Adamík – Němec, Ballner, Kafka, Sztefek, Orság, R. Vaněk, Kuťák, Zachar (C), Tomčák, Seidler, Slováček, Sedlář.
    SHK Drtiči Hodonín: O. Haloda (23. Kotvan) – Kužílek, Pokorný (A), Potěchin, Loginovskij, Polesný, M. Haloda, Miklík – Charvát, Hložánek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Tomi, Peš (C), Janás, Kadlec, Jurča, D. Vaněk.

    Rozhodčí: Koziol – Rožánek, Novák
    thejrc.org