Buffalo – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Los Angeles 0:1 (po pr.) | Montreal – San Jose 2:4 (kon.)
Carolina – Washington 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Florida 1:3 (kon.) | Calgary – Columbus 1:4 (kon.)
Vancouver – Tampa 4:2 (kon.) | Dallas – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 17.12.2016, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Jordie BENN - 3:1
     
    59:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou branek! JORDIE BENN poslal ze středního pásma kotouč obloučkem do prázdné branky a zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Jamie Benn a Radek Faksa.
    42:27 Adam CRACKNELL - 2:1
     
    42:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Klingberg dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal tvrdou střelu na branku. Mason vyrazil puk pouze před sebe, kde se nacházel ADAM CRACKNELL, a ten už se následně do poloodkryté branky nemýlil. Asistence: John Klingberg a Tyler Seguin.
    24:48 Radek FAKSA - 1:1
     
    24:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! Ritchie vyslal na branku prudkou střelu z levého kruhu, kterou Mason vyrazil pouze na hokejku RADKA FAKSY, a ten se střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Brett Ritchie a Antoine Roussel.
    16:44 Taylor LEIER - 0:1
     
    16:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Cousins se dostal ke střele z vrcholu pravého kruhu. Jeho povedenou střelu dokázal vyrazit Niemi pouze před sebe, kde se nacházel TAYLOR LEIER, a ten svým vůbec prvním gólem v NHL otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Nick Cousins.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 25. Faksa (B. Ritchie, Roussel), 43. Cracknell (Klingberg, Seguin), 60. Jo. Benn (Ja. Benn, Faksa) – 17. Leier (Cousins)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Lindell, Johns, Hamhuis, Jo. Benn, Oduya (A) – Eaves, Seguin, Ja. Benn (C) – Hudler, Spezza (A), Korpikoski – B. Ritchie, Faksa, Roussel – Cracknell, D. Shore, McKenzie.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Manning, Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Weise, Cousins, Leier – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    bahis siteleri