Detroit – Anaheim 6:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
Ottawa – New Jersey 3:1 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:6 (kon.)
Nashville – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Edmonton – Tampa 3:2 (2:1 po s.n.) | Boston – Los Angeles 1:0 (kon.)
Winnipeg – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Columbus 3:4 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
New Jersey Devils
Neděle 18.12.2016, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Zack SMITH - 3:1
     
    59:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Následovala skrumáž ve středním pásmu, kterou nakonec ukončil ZACK SMITH. Ten se ujal kotouče a po pár sekundách jej dokázal poslat do prázdné branky. Je hotovo! Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Chris Kelly.
     
    58:47
    Velká šance na vyrovnání! Travis Zajac se dostal k volnému puku a zakončoval před Condonem. Ten ale domácí celek pohotovým zákrokem zachránil!
     
    54:04
    Nick Lappin inkasuje 2+2 minuty za hrubost. Domácí celek si tak zahraje dvouminutovou přesilovku v době, kdy mu to nejvíce vyhovuje. Methot inkasuje pouze dvě minutky.
     
    51:56
    Mike Condon se nyní předvedl dobrým zákrokem! Adam Henrique se dostal ke kotouči před brankou, ale z blízkosti trestuhodně neskóroval!
     
    50:29
    Snažení Devils pokračovalo. Taylor Hall z levého kruhu posílal přihrávku na zadní tyčku, kde se jeho spoluhráč nedokázal trestuhodně prosadit!
     
    49:49
    Travis Zajac poslal od levého mantinelu přihrávku do brankoviště, kde byl Gazdic. Tomu se ale z blízkosti nepovedlo nějak překonat Condona!
     
    47:27
    První přerušené obstarali domácí. Curtis Lazar nadvakrát nedokázal překonat Kinkaida, ten si následně poradil i s třetí dorážkou!
     
    39:44
    A ještě to stálo za to! Zack Smith projel po levé straně před branku, kde místo střelby přihrával. Marc Methot se dostal ke kotouči, který mohl posílat do odkryté branky, ale místo toho bekhendem zamířil naprosto vedle.
     
    37:59
    Hodně důrazně se po pravé straně prodral až do brankoviště Jacob Josefson. Švédský útočník ovšem ani nadvakrát nedostal puk do branky!
     
    37:13
    Rychlá akce hostujícího celku byla zakončena střelou Travise Zajaca z pravého kruhu. Ten ale pokusem mezi betony nepřekonal pozorného Condona!
     
    29:47
    Až nyní přišla velká šance. Kyle Palmieri se dostal před Condona, před kterým zakončoval bekhendem. Puk ale pod svého krajana nedokázal umístit!
     
    27:23
    V ještě větší šanci byl Michael Cammalleri, ke kterému se odrazil puk do zadního mantinelu a před ním tak byla prázdná branka. Tu ale netrefil, Condon se bleskově přesunul!
     
    26:49
    Do první šance se dostali hosté až nyní. V hodně dobré pozici zakončoval Taylor Hall, jenž prostřelil brankáře, ale kotouč skončil jen na tyčce. Travis Zajac byl u dorážky o sekundu později.
     
    26:00
    Hosté následně delší dobu hráli početní výhodu. Miles Wood byl totiž před brankou zasažen vysokou hokejkou, Mark Borowiecki je tak prvním vyloučeným za dvě minuty.
     
    25:20
    Až nyní se hostující hráč dostal do nebezpečné akce. Kyle Palmieri zakončoval před brankou, kde ale bekhendem nepřehodil Condona!
     
    22:46
    Po vhazování se do protiútoku dostal ruský útočník Sergej Kalinin. Ten zakončoval bekhendovým pokusem, ale Condona na přední tyčce nepřekvapil!
    21:15 Zack SMITH - 2:1
     
    21:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Michael Cammalleri zaváhal v rozehrávce. K puku se tak dostal Zack Smith, který hned nezakončoval. Po pár sekundách převzal kotouč a z levého kruhu ho důraznou střelou zápěstím poslal na branku, kde ještě jemnou tečí změnil skóre DERICK BRASSARD! Asistence: Zack Smith a Mark Stone.
     
    11:19
    Hned se hosté mohli dostat ke druhé brance. Adam Henrique dostal puk před branku, kde ovšem tváří v tvář Condonovi dnes podruhé neuspěl!
     
    10:50
    Branka Moorea platí, Hall nijak Condonovi ve výhledu nebránil. Máme tedy srovnáno a hrajeme opět od nuly!
     
    10:50
    Domácí celek si ještě vyžádal přehodnocení situace. Nelíbilo se jim přejetí Taylora Halla před brankou a nějaký téměř neviditelný kontakt!
    10:50 John MOORE - 1:1
     
    10:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se hned po vhazování před Kinkaidem dostali do šance, kterou využili. Nejdříve se sice z blízkosti neprosadili, ale to neplatilo o druhém pokusu. Odražený kotouč se totiž dostal na hokejku JOHNA MOOREA, jenž se trefil přímo mezi betony Mikea Condona. Svým pokusem tak srovnal na 1:1! Asistence: Michael Cammalleri a Travis Zajac.
     
    08:27
    Hodně nebezpečný byl následně Kyle Palmieri. Ten vyjel zpoza branky a z blízkosti zakončoval. Americký snajpr ale nedokázal val před Condonem prostřelit!
     
    05:02
    Následoval další útok domácích. Jeden z hráčů se prodral po pravé straně až před branku, kde ale hostujícího brankáře nadvakrát nepřekonal!
    03:59 Bobby RYAN - 1:0
     
    03:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A ti se dostali do útočné třetiny, kde se jim povedlo vstřelit úvodní branku střetnutí. Chris Kelly se na levém kruhu otočil s pukem, který následně nahodil na branku. Ještě před brankou se touš odrazil od BOBBYHO RYANA a skončil za zády amerického brankáře! Asistence: Chris Kelly a Ryan Dzingel.
     
    01:48
    Oba kohouti inkasují za vzájemný souboj totožný trest. Pět minutek si posedí na trestné lavici za rvačku.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. B. Ryan (Kelly, Dzingel), 22. Brassard (Z. Smith, Mark Stone), 60. Z. Smith (Pageau, Kelly) – 11. J. Moore (Cammalleri, Zajac)


    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – E. Karlsson, Methot, Ceci, Phaneuf, Ch. Wideman, Borowiecki – B. Ryan, Turris, Dzingel – Mark Stone, Brassard, Z. Smith – Lazar, Pageau, Pyatt – Neil, Kelly, C. Bailey.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Lovejoy, A. Greene, Severson, Merrill, Quincey, J. Moore – Palmieri, Zajac, Hall – Cammalleri, Henrique, Wood – Lappin, Josefson, Kalinin – Smith-Pelly, Fiddler, Gazdic.

    Rozhodčí: Lee, Peel – Cormier, Cameron

    Diváci: 15 111
    bahis siteleri