Chabarovsk – Barys 1:2 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Kunlun – Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
Novokuzněck – Minsk 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Riga 2:1 (kon.) | Omsk – Jokerit 2:1 (po pr.)
Záhřeb – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Dinamo Riga
Pondělí 19.12.2016, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Darzinš byl na pravé straně úplně sám, vypálil směrem na Taylora, a ten puk neudržel ve výstroji. Sibir měl velké štěstí, že následné dorážky nebyly proměněny. Dinamo tenhle duel prohraje, za svou snahu si ale uznání určitě zaslouží.
     
    56:31
    Skvorcovs v obrovské šanci! Kulda mu na modré čáře přistrčil puk do jízdy, hostující forvard se řítil vstříc nájezdu, jenže svou střelu pak umístil hodně mimo Taylorovu bránu. Velká škoda pro Dinamo.
     
    54:07
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Vitalijs Pavlovs – 2 min., sekání).
    50:32 Roberts LIPSBERGS - 2:1
     
    50:32
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí si o to prostě koledovali. Taylor už prostě nemohl stačit na všechno. Sibiru se nepodařilo vyhodit puk do bezpečí, k puku se propracoval ROBERTS LIPSBERGS, jenž střelou přes beka Mišarina využil možná i nedobrého výhledu novosibirského brankáře. Bez asistence.
     
    40:09
    Uběhlo jen pár sekund utkání a Sibir totálně zaspal! Darzinš se nacpal k Taylorově k tyčce a zakončoval, následně ještě dorážel, ale domácí brankář dokázal odolat. Každopádně domácí by neměli v žádném případě nic podcenit.
     
    38:10
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Ralfs Freibergs – 2 min., držení protihráče).
     
    35:10
    Arťuchin naskočil na led z trestné lavice a už se řítil sám na Kalninše! Zkusil úplně obyčejnou kličku a neuspěl. Lotyšského gólmana trefil přímo do hrudi.
     
    33:00
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Jevgenij Arťuchin – 2 min., podražení).
     
    26:48
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Adam Polášek – 2 min., držení protihráče).
    23:30 Stěpan SANNIKOV - 2:0
     
    23:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec tuhle početní výhodu využili. Přidali na své konto uklidňující trefu. Kemppainen vrátil puk dozadu najíždějícímu si STĚPANOVI SANNIKOVOVI, který pumelicí prostřelil bezmocného Kalninše. Asistence: Joonas Kemppainen, Adam Polášek.
     
    22:11
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Aleksandrs Jerofejevs – 2 min., hákování).
     
    20:34
    Domácí se řítili v oslabení do brejku! Kemppainen hledal přihrávkou z pravé strany najíždějícího si Okulova, jenže ten na puk o kousek nedosáhl.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Georgij Mišarin – 2 min., držení protihráče).
     
    14:26
    Trošku náhodou se dostal do obrovské šance Chlopotov, nová posila Sibiru z moskevského CSKA! Sám byl překvapený, kolik prostoru má na levé straně. Nakonec se natlačil před Kalninše, trefil však pouze jeho rameno.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Guntis Galvinš – 2 min., držení protihráče).
     
    04:23
    Další velká možnost Sibiru! Sannikov z levé strany našel před brankou Butuzova, který se snažil zakončovat po jednoduché kličce, ale tentokráte si Kalninš poradit dokázal.
    03:34 Sergej ŠUMAKOV - 1:0
     
    03:34
    Sibir právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup domácího celku do tohoto utkání. SERGEJ ŠUMAKOV přebral ve středu pole volný puk, najel si do pásma z levé strany, a krásnou přesnou ránou vymetl růžek Kalninšovy brány. Bez asistence.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 4. Šumakov, 24. Sannikov (Kemppainen, Polášek) – 51. Lipsbergs


    HC Sibir Novosibirsk: Taylor (Krasikov) – K. Alexejev, Polášek, Meňšikov, Několenko, Žafjarov, Naumov, Beljakov, Mišarin – Boychuk, Šalunov, Šumakov – Arťuchin, Chlopotov, Skabelka – Zyrjanov, Okulov, Pervušin – Sannikov, Kemppainen, V. Butuzov.
    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Freibergs, Galvinš, Cibulskis, K. Redlihs, Jerofejevs, J. Redlihs, Balinškis – Meija, Bičevskis, Darzinš – E. Kulda, Sčastlivyj, Skvorcovs – M. Redlihs, Tim Sestito, Toluzakov – Lipsbergs, Pavlovs, Saulietis – Jelisejevs.

    Rozhodčí: Ibatulin, Komarov – Golovljov, Něstěrov
    bahis siteleri