Poprad – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 9:2 (kon.)
po prodl.
HC Košice
4:3 (2:2, 0:0, 1:1 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Čtvrtek 22.12.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné predvianočné stretnutie v ktorom HC Košice porazil HC Nové Zámky pomerom 4:3 po predĺžení a do tabuľky si pripísal dôležité 2 body. Košice ich tak po dnešku majú na svojom konte už 65.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 33:21

    Pre Košice to bol posledný zápas pred Vianocami na domácom klzisku. Z pozície komentátora vám preto prajem pokojné prežitie vianočných sviatkov. Z Košíc sa na vás opäť teším 28. decembra. S prianím pekného večera sa s vami lúči Lukáš Pancurák. (19:52:18)
     
    Koniec zápasu.
    61:01 Ondřej ŠMACH - 4:3
     
    61:01
    Košice dali gól!
    Gól strelil ONDŘEJ ŠMACH. Asistencie Eduard Šedivý, Peter Boltun.
     
    60:44
    Vhadzovať sa bude po ľavici Vladislava Habala. Na obrovskom košickom klzisku je teraz veľmi veľa priestoru, čo by mohlo vyhovovať technicky vyspelejším hráčom.
     
    60:20
    Predĺženie sa začalo prečíslením Košíc dvoch proti jednému, prihrávka Nagya pritom smerovala na Dudáša. Ten mal už ale ťažkú pozíciu a Chovana preto neprestrelil.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Po troch minútach prestávky sa začne predĺženie. Podľa nového formátu sa na ľade stretnú traja korčuliari Košíc a traja hokejisti Nových Zámkov. Tento formát sa osvedčil aj v známejšej NHL.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:30
    Posledných tridsať sekúnd riadnej hracej doby. S najväčšou pravdepodobnosťou sa dnes dočkáme aj predĺženia.
     
    58:09
    Boltun to teraz nemyslel vôbec zle, keď sa s pukom prilepeným o svoju čepeľ vybral z obrannej tretiny až do tej útočnej, v strednom pásme si ale neodpustil pár zbytočných kľučiek a napokon sa nevyhol ofsajdovej pozícii.
     
    58:00
    Dve minúty do konca riadnej hracej doby.
     
    57:13
    Trochu unáhlené a zbytočné rozhodnutie obrancu Nových Zámkov, ktorý nepočkal na pohyb svojich spoluhráčov a puk poslal cez všetky čiary. Vhadzovať sa bude po ľavici Chovana.
     
    56:42
    Fábry dokorčuľoval voľný puk za bránkou Chovana, avšak smerom dopredu sa neponáhľal. Nové Zámky totiž ešte potrebovali dostriedať, keďže na ľade sa stretli borci z dvoch pätiek.
     
    55:40
    Bicek sa pokúšal o prekvapivú prihrávku od mantinelu k bránkovisku súpera, avšak tento priestor Nové Zámky výborne vykryli a puk zachytili na svojich čepeliach.
     
    55:15
    Po dlhšom čase si úspešný zákrok pripísal aj Habal, ktorý jednoduchý puk radšej prikryl.
     
    54:58
    Novotný čakal na puk od Bartoša, avšak ten sa nechal prišpendliť na mantinel. Z tejto situácie sa už skúsený matador nevymotal, a tak budú smerom dopredu pokračovať hostia.
     
    54:19
    Tieto minúty patria jednoznačne Košiciam, ktoré to skúšajú zo všetkých možných i nemožných pozícií. Chovan medzi tromi žrďami niekoľkokrát podržal svojich spoluhráčov.
     
    53:10
    Suja našiel Šoltésa, ktorý sa chcel otočiť s pukom a zavŕšiť hetrik. Napokon ale nezvládol osobný súboj, padol na ľadovú plochu a o puk prišiel.
     
    52:06
    Košičania sa po góle usadili pred bránkou svojho súpera. Strelou to skúšal aj mladík Novotný, avšak jeho nenápadná strela za chrbát Chovana neprepadla.
    51:30 Dávid ŠOLTÉS - 3:3
     
    51:30
    Košice dali gól!
    Rehák sa ešte nestihol zapojiť do hry, ale Košičania dosiahli gól oficiálne už proti plnému počtu hráčov súpera. Postaral sa o to DÁVID ŠOLTÉS, ktorý pred bránkou počkal na vyrazený puk a nekompromisne ho odpratal do siete. Asistencie: Ladislav Nagy, Radek Deyl.
     
    51:29
    Nové Zámky sa ubránili a môžu hrať v plnom počte.
     
    50:37
    Domáci ešte v pásme ostali. Z pravej strany to strelecky skúsil kapitán Nagy, no jeho pokus bol zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    49:59
    Košičania sa po sérii prihrávok pokúsili pohroziť, ale Šedivého strela od modrej čiary minula bránku. Oceliari aj napriek tomu ostávajú v pásme.
     
    49:29
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Dominik Rehák.
     
    49:03
    Ďalšia dobrá šanca domácich hokejistov. Na hranicu pravého kruhu sa tentokrát dostal mladík Novotný, na ktorého smerovala aj prihrávka, ale bol tiesnený a napokon vystrelil iba do plexiskla za bránkou.
     
    48:45
    Košičania sa dostali do dobrej šance na vyrovnanie! Na hokejke ju mal domáci Nagy, keď strieľal z vnútornej hranice pravého kruhu, ale Chovan vytiahol vynikajúci zákrok lapačkou a puk podržal.
     
    48:19
    Suja prehral buly v útočnej tretine, a tak hostia puk jednoducho odpálili do bezpečnej zóny.
     
    48:00
    Domáci sa v kombinácii evidentne trápia. Nevyšlo im to ani tentokrát, bolo z toho ďalšie zakázané uvoľnenie. Nové Zámky budú striedať, Košice tak učiniť nemôžu.
     
    47:40
    Milý sa sám pustil medzi trojicu súperov, avšak tento hráč nemá potrebné centimetre a kilogramy na to, aby z takejto situácie vyšiel víťazne. Puk do bezpečnej zóny odpálil Drtina.
     
    46:09
    Smerom dopredu to nevyšlo ani Šoltésovi, ktorý sa presúval popri mantineli. Dávid si tam chcel obhodiť súpera, avšak ten sa pohybom oklamať nenechal.
     
    45:48
    Hričina zabojoval v útočnej tretiny a v páde sa ešte pokúsil o rozohrávku, avšak puk napokon smeroval len na čepeľ Maiera. Ten počká na prestriedanie svojich spoluhráčov.
     
    44:30
    Milý poslal puk na modrú čiaru, odkiaľ mala prísť tvrdá rana. Avšak sa tak nestalo, strelu totiž hostia ešte v zárodku zastavili. Takéto momenty Košičanov zbytočne brzdia a pripravujú o cenné sekundy.
     
    43:55
    Puk sa dotkol ochrannej siete a bolo to po kontakte s domácou hokejkou. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme, pričom tento fakt vyhovuje neporovnateľne viac Novým Zámkom.
     
    43:19
    Suja bojoval o puk v útočnej tretine, avšak tam ho súper dokázal zdvojiť. Košičania sa tak budú musieť stiahnuť do obranných radov.
     
    42:40
    Na ťahu sú tak opäť Košice.
    41:47 MIlan KYTNÁR - 2:3
     
    41:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky sa usadili v pásme súpera, kde si síce nevypracovali väčší tlak, avšak tretí gól z toho napokon predsa len bol. MILAN KYTNÁR vyslal ranu ako z dela a Habal ju pred čiarou neudržal. Asistencie: Ossi Saarinen, Jozef Tibenský.
     
    40:56
    Košičania v úvode tretej tretiny aktívnejší, po zbytočnej chybe sa ale dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa tak bude pred bránkou Vladislava Habala.
     
    40:13
    Zápas sa presunul do svojej tretej tretiny, a teda poslednej časti riadnej hracej doby. Puk bol vhodený v stredovom kruhu, pričom sa, už tradične, dostal na čepele domácich hokejistov. Košice tak budú chcieť Novým Zámkom pohroziť aj v úvode tretej tretiny.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť zápasu sa skončila, zo stretnutia nám ubehlo už rovných 40 minút. Stále pritom sledujeme zaujímavý zápas, ktorého tretia tretina môže o všetkom rozhodnúť.

    Pomer striel po 2. tretine: 18:13

    Tretia tretina sa začne približne o 19:13.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:06
    Zdá sa ale, že počas tejto tretiny sa už nič podstatné neudeje. Nové Zámky sa totiž s pukom usadili v hĺbke vlastnej defenzívy, odkiaľ už príliš často nevychádzajú. Hostia sa chcú vyhnúť zbytočnému inkasovanému gólu do šatne.
     
    38:02
    Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny.
     
    37:10
    Kamil Brabenec odviedol v útočnej tretine kusisko práce, s pukom sa obtočil okolo Suju aj bránky, aby napokon trafil zadné plexisklo. Ešte tam ale prišla dobrá strela od modrej, ktorú musel Habal vykopnúť pravým betónom.
     
    36:40
    Nové Zámky puk držia za vlastnou bránkou, potrebujú totiž prestriedať. To bude ďalšie spomalenie tempa hry.
     
    35:44
    Na ľadovej ploche sa v tejto chvíli nedeje nič zaujímavé. Zdá sa, že v závere druhej tretiny sa už budú chcieť oba celky zamerať na pozorné bránenie.
     
    35:00
    Nové Zámky medzičasom už s piatimi korčuliarmi.
     
    34:40
    Košičania mohli navyše počas vlastnej presilovky inkasovať aj tretí gól. K puku sa dostal pravdepodobne Čížek, ktorý svoju strelu zodvihol ponad ľavý betón Habala. Ten puk aj s trochou šťastia udržal medzi rukou a nohou.
     
    34:09
    A platí to aj v tejto chvíli, kedy sa po puku naťahuje svojou hokejkou Habal.
     
    33:34
    Po niekoľkých sekundách hry však prišlo k ďalšiemu odpáleniu puku cez všetky čiary. Domáci počas tejto presilovky Chovana zatiaľ neohrozili.
     
    33:08
    Nové Zámky sa prakticky okamžite oslobodili, Košičania budú musieť útočnú akciu založiť z hĺbky vlastnej defenzívy.
     
    32:45
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Cardwell – 2 min., krosček).
     
    32:34
    Hra opätovne stratila na svojom tempe. Sledujeme jednu z mnohých hluchých pasáží, ktoré tomuto stretnutiu vôbec nesvedčia.
     
    32:00
    Paulovič vyslal spoza bránky výbornú prihrávku k ľavému kruhu, odkiaľ prišiel zaujímavý strelecký pokus. Habal musel poriadne natiahnuť svoju ľavú nohu, aby ten puk zachytil ešte pred bránkovou čiarou.
     
    30:48
    Šedivému puk nesadol celkom ideálne na čepeľ, aj preto vyslal nepresnú rozohrávku. Napriek tomu sa ale v strednom pásme jeho spoluhráči k puku dostali.
     
    30:09
    Prvá polovica riadnej hracej doby je už za nami.
     
    29:48
    Deyl z obrannej tretiny skúsene na útočnú modrú, kde ešte prišiel mierny teč. Zakázané uvoľnenie sa tak nepískalo, avšak Košičania v hre napriek tomu pokračovať nemohli. Bolo z toho totiž postavenie mimo hry.
     
    29:19
    Boltun si puk vymenil so Šoltésom, ktorý ho pomerne dlho nechcel nikomu požičať. Celú snahu domácich napokon ukončil Snášel, ktorý fúkol do svojej píšťalky a odpískal postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    28:10
    Bartoš puk zaviezol do útočnej tretiny, avšak skúsený matador mal ťažké nohy a do úniku sa už nedostal. Košičania budú pokračovať v hre pred Chovanom.
     
    27:19
    Nové Zámky sa pred Habalom ocitli s dvomi korčuliarmi, ktorí sa dostali do niekoľkých šancí. Puk sa totiž niekoľkokrát poodrážal, avšak český gólman si na svoje konto pripísal dôležité zákroky.
     
    27:02
    Dudáš si chcel počkať na pohyb Šoltésa a následne mu adresovať svoju prihrávku, bol však pritlačený k mantinelu a puk musel čím skôr odpáliť. Poslal ho preto aspoň do stredného pásma.
     
    26:32
    Zakázané uvoľnenie Košíc, tie už hrajú s piatimi korčuliarmi.
     
    25:57
    Až teraz sa Nové Zámky s pukom usadili v pásme, bolo to ale len v rohu klziska, odkiaľ ich Košičania dokázali vytlačiť do stredného pásma. Domáci hokejisti tak pokračujú v dobrej obrannej hre.
     
    25:10
    Puk navyše držia veľmi ďaleko od bránky stráženej Vladislavom Habalom. Domáci celok teraz nenecháva súpera zakončiť.
     
    24:40
    Košičania už so štyrmi hráčmi, domáci dobre zblokovali niekoľko striel svojho súpera.
     
    24:23
    Nové Zámky ešte majú k dispozícii presilovú hru o dvoch mužov.
     
    24:22
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šedivý – 2 min., hákovanie).
    24:22
     
    24:22
    Gól neplatí, strelec zahral vysokou hokejkou! Pokračujeme tak za stavu 2:2.
     
    24:22
    Nové Zámky skórovali, avšak celú situáciu si ešte hlavný arbiter prekonzultuje s videorozhodcom.
     
    23:58
    Tento fakt sa síce zmenil. avšak Habal prikrýval len prihrávku bez razancie. Vhadzovanie v pásme Košíc, ešte predtým ale príde striedanie v podaní oboch celkov.
     
    23:39
    Darí sa im to aj v tejto chvíli. Počas oslabenia nemusel Vladislav Habal zasahovať ešte ani raz.
     
    23:00
    Košičania puk niekoľkokrát poslali cez všetky čiary a takýmto jednoduchým spôsobom sa oslobodili.
     
    22:33
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Varga – 2 min., podrazenie).
     
    22:33
    Brabenec sa ocitol v dobrej šanci, Habal puk dobre vykopol svojím betónom. Varga bol ale nútený vzápätí faulovať.
     
    21:19
    Šmach si s pukom nakorčuľoval za bránku Habala, ten ale v snahe o rýchlejšiu rozohrávku puk spoluhráčovi vypichol a poslal ho na obrannú modrú čiaru. Košičania však potrebujú striedať.
     
    20:44
    Košičania sa s pukom natlačili pred Chovana, ktorý musel riešiť jednu strelu. Nešlo však o žiaden prudký puk, a tak sa gólman po zákroku svojou lapačkou postaral o prerušenie hry.
     
    20:12
    Druhá tretina sa začala tradičným buly v priestore stredového kruhu, kde Košičania opäť využili svoju aktivitu a puk prebrali na vlastné hokejky. Domáci celok sa tak bude chcieť presunúť do svojej útočnej tretiny a vyslať aj nejaký strelecký pokus.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa skončila. Ako sa pred zápasom očakávalo, sledujeme aktívny hokej z oboch strán, ani jeden z celkov sa zbytočne často nesťahuje do vlastných obranných radov. Aj preto platí po 20 minútach hry priebežný stav 2:2.

    Pomer striel po 1. tretine: 11:5

    Druhá tretina sa začne približne o 18:20.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    19:00 Kamil BRABENEC - 2:2
     
    19:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ale máme opäť vyrovnané! Šesťdesiat sekúnd pred koncom prvej tretiny sa do listiny strelcov zapísal KAMIL BRABENEC, ktorý potešil priaznivcov Nových v sektore hostí. Asistencia: Zdeněk Bahenský.
     
    18:44
    Puk bol pomerne dlho zašliapnutý v rohu klziska, odkiaľ ho napokon do svojej moci získali hostia. Tí počkali na dostriedanie svojich spoluhráčov a založili ďalšiu útočnú akciu.
     
    18:01
    Prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
    17:23 Dávid ŠOLTÉS - 2:1
     
    17:23
    Košice dali gól!
    Košičania otáčajú stav zápasu a dostávajú sa do vedenia. Nové Zámky podcenili v útočnej tretine situáciu po buly a nechali súpera uniknúť do prečíslenia dvoch proti jednému. Z prihrávky Milého pritom ťažil DÁVID ŠOLTÉS. Asistencia: Juraj Milý.
     
    17:16
    Hostia sa okamžite po inkasovaní presunuli do útoku a opäť sme mohli vidieť presný zásah! Na hokejke ho mal Pitule, ktorý nepokrytý pálil z ľavého kruhu na vhadzovanie, ale Habal jeho ranu videl a puk podržal.
    16:42 Tomáš KLÍMA - 1:1
     
    16:42
    Košice dali gól!
    Košičania dokázali pomerne rýchlo odpovedať, máme opäť vyrovnané! TOMÁŠ KLÍMA strieľal najskôr bekhendom, pričom tento pokus ešte Chovan vyrazil. Klíma sa ale dostal aj k dorážke, na ktorú bol už gólman prikrátky. Asistencia: Eduard Šedivý.
     
    16:24
    Varga neprihral v útočnej tretine presne, Nové Zámky tak puk posunuli ďalej smerom do poľa. Tam sa už pre neho ponáhľa skúsený Ondřej Šmach.
     
    15:09
    Ossi Saarinen si bol vedomý veľkého tlaku Košíc z posledných sekúnd, a tak sa radšej s pukom v strednom pásme niekoľkokrát otočil a následne ho poslal do obrannej tretiny hostí. Tí tak hru upokoja.
     
    14:06
    Košičania sa ihneď vrhli do pokusov o vyrovnanie. Priamo spred bránky pálil bekhendom Suja, ale jeho pokus zastavil iba pozorný novozámocký gólman a puk vytlačil vedľa svojej svätyne.
    13:26 Martins LAVROVS - 0:1
     
    13:26
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky sa dostávajú do vedenia, a to prakticky z prvej gólovej príležitosti, ktorú si dnes dokázali vypracovať. Za strelca gólu je označený MARTINS LAVROVS. Asistencie: Tomáš Pitule, Dominik Rehák.
     
    13:14
    Maier puk dostal do stredného pásma, avšak tam o neho prišiel. Ani domáci celok si v rozohrávke príliš nerozumel, preto sa hra zdržala v okolí modrých čiar.
     
    12:18
    Václav Čížek podržal puk za bránkou Chovana, kam sa Košičania napádať neponáhľali. Nové Zámky sa pokúsia o založenie vlastnej útočnej akcie.
     
    11:37
    Oba celky potrebovali prestriedať, preto hostia puk len nahodili na zadné plexisklo vo svojej útočnej tretine. Hra v ostatných minútach výrazne stratila na svojom tempe.
     
    10:41
    Pitule sa snažil vyhnúť puku, ktorý vyletel až na ochrannú sieť a zdá sa, že sa mu to napokon aj podarilo. Vhadzovať sa totiž bude v strednom pásme.
     
    09:47
    Klíma nestíhal v rýchlostnom súboji za svojím súperom, avšak v konečnom dôsledku ho to príliš mrzieť nemuselo. Nové Zámky sa totiž dopustili len zakázaného uvoľnenia.
     
    09:16
    Cardwell puk odpálil cez všetky čiary, medzičasom sa na ľadovú plochu mohol vrátiť aj Jozef Tibenský. Košičania nevyužili ani druhú výhodu presilovej hry.
     
    08:58
    Až teraz si Košice vypracovali nádejnú pozíciu, keď sa k odrazenému puku pred bránkoviskom dostal Dudáš, avšak puk napálil len priamo do hrude Chovana.
     
    08:19
    Situácia sa ešte niekoľkokrát zopakovala, sledujeme dobrú obrannú hru v podaní Nových Zámkov.
     
    07:48
    Nové Zámky navyše puk popri mantineli jednoducho poslali až k Habalovi, ktorý teraz svojim spoluhráčom pomohol vlastnou hokejkou.
     
    07:21
    Košičania sa držia v útočnom pásme, zatiaľ je to bez lepšieho streleckého zakončenia.
     
    07:10
    Trest pre hráčsku lavicu Nových Zámkov (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    06:52
    Tibenský čakal na puk pred brankárom Chovanom, avšak jeho spoluhráči sa rozhodli hrať v strednom pásme. Tam si napokon hostia vypracovali dostatok času na to, aby dokázali vystriedať.
     
    06:21
    Zakázané uvoľnenie hostí, Nové Zámky nemôžu prestriedať.
     
    05:58
    Snaha hostí o založenie útočnej akcie sa skončila neúspešne, pri puku sú opäť Košice. Tie sa ale zatiaľ trápia a cez stredné pásmo sa im prechádza len veľmi ťažko.
     
    04:55
    V dobrej šanci sa ocitol Nagy, ktorý si s pukom nakorčuľoval medzi kruhy, stiahol si ho do vnútorného oblúka a následne to skúsil strelou švihom. Chovan v parádnom reflexívnom zákroku uspel.
     
    04:01
    Cardwell zachytil padajúci puk ešte v strednom pásme, následne mal ale mierne problémy so spracovaním, a tak sa radšej stiahol do obrannej tretiny. Hostia využijú tento fakt na prestriedanie.
     
    03:19
    Nové Zámky sa natlačili do útočnej tretiny, kde vyslali jeden strelecký pokus. Puk sa ešte odrazil do rohu klziska, avšak tam k súperovi dobre pristúpili Košičania, ktorí nepripustili ďalšie ohrozenie Habala.
     
    02:35
    Erik Čaládi je na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    02:16
    Bicek teraz akousi strieľanou prihrávkou hľadal spoluhráča medzi kruhmi, avšak puk bol príliš prudký na to, aby ho domáci stihli zachytiť. Nové Zámky sa už pravdepodobne ubránia.
     
    01:57
    Vyhodený puk v podaní Nových Zámkov, oba celky budú striedať.
     
    01:26
    Puk sa teraz nepríjemne odrazil od zadného mantinelu priamo pred bránkovisko, kde nebezpečnej operoval Šmach i Boltun, avšak Chovan pred nimi dobre zasiahol.
     
    01:01
    Košičania sú už ale usadení v útočnej tretine, kde roztáčajú presilovkový kolotoč.
     
    00:47
    Nové Zámky puk rýchlo odpálili cez všetky čiary. V úvode oslabenia sa tak hostia pred tlakom súpera dobre bránia.
     
    00:19
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Čaládi – 2 min., podrazenie).
     
    00:10
    Úvodné buly bolo vhodené. Puk sa po niekoľkých sekundách dostal na hokejky domácich Košičanov, ktorí ho okamžite poslali do hĺbky vlastnej defenzívy. Odtiaľ sa domáci pokúsia čo najrýchlejšie presunúť pred bránku svojho súpera a prípadne ju ohroziť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hymna už doznela, na interaktívnej „kocke“ sledujeme úvodnú päťku korčuliarov v tíme domácich. Tí dnes nestúpia v tradičných modrých dresoch, zatiaľ čo hostia z Nových Zámkov si do metropoly východu priniesli snehovo bielu sadu dresov. Toľko na úvod, hlavný arbiter už má puk vo svojich rukách a pripravuje sa na jeho vhodenie. Prajeme vám krásny športový zážitok!
     
    Vážení priaznivci slovenského hokeja, dovoľte mi vás ešte raz pozdraviť zo Steel arény, kde sa už o niekoľko minút začne hokejové zápolenie medzi Košicami a Novými Zámkami. Oba celky v tejto chvíli prichádzajú na hraciu plochu, kde sa zoradia na svojich modrých čiarach. Čaká nás totiž hymna Slovenskej republiky.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal – Deyl, Dudáš, Šmach, Šedivý, Koch, Matejka, Hruška, Michalčin – Nagy, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Šoltés – Hričina, Vrábeľ, Varga – Bartoš, Klíma, Novotný

    HC Mikron Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier – Bahenský, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Paulovič, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Pitule, Rehák

    Rozhodca: Snášel – Bednár, Gavalier.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás pozdravujem priamo z košickej Steel arény, kde sa už o niekoľko desiatok minút začne predvianočné kolo Tipsport ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú HC Košice a HC Mikron Nové Zámky. Oba celky sa v tejto chvíli pripravujú na hlavnej ľadovej ploche haly, ktorá si ešte prejde úpravou.

     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri predvianočnom kole Tipsport ligy, v rámci ktorého si na horúcom košickom ľade sily zmerajú domáci HC Košice a HC Mikron Nové Zámky.

    HC Košice aktuálne okupuje druhú priečku tabuľky, keď ho dokázala predbehnúť len Banská Bystrica. Celok z východného Slovenska má na svojom konte aktuálne XY bodov za celkovo výhier v riadnej hracej dobe, víťazstiev po predĺžení, respektíve samostatných nájazdoch a v prípadoch si Košice zo zápasu odniesli aspoň jeden bod. Košičania sa aj naďalej trápia s množstvom zranených korčuliarov, v poslednom zápase sa nemohli spoľahnúť na ostrostrelca Spilara. Nenastúpil ani reprezentačný útočník Bartánus, zranený je taktiež skúsený český obranca Vašíček.

    HC Mikron Nové Zámky
    s doterajším priebehom súťaže spokojný byť nemôže. Celok z juhu západného Slovenska totiž podáva nestabilné výkony, ktoré im v tabuľke lepšiu pozíciu zatiaľ nezaručili. Aj preto sa Nové Zámky trápia na 10., a teda predposlednom mieste, keď sa za ich tímom nachádza už len reprezentačný projekt HK Orange 20. Nové Zámky majú na svojom konte 35 bodov, čo je o tri body menej, ako má 9. Dukla z Trenčína. V prospech zeleno-bielych nevraví ani nepriaznivé skóre v pomere 76:97.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 17. Klíma (Šedivý), 18. Šoltés (Milý), 52. Šoltés (Nagy, Deyl), 62. Šmach (Šedivý, Boltun) – 14. Lavrovs (Pitule, Rehák), 19. Brabenec (Bahenský), 42. Kytnár (Saarinen, Tibenský)


    HC Košice: Habal – Deyl, Dudáš, Šmach, Šedivý, Koch, Matejka, Hruška, Michalčin – Nagy, Suja, Bicek – Milý, Boltun, Šoltés – Hričina, Vrábeľ, Varga – Bartoš, Klíma, Novotný
    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier – Bahenský, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Paulovič, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Pitule, Rehák

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier
    bahis siteleri