Poprad – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 4:2 (kon.)
Košice – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 9:2 (kon.)
konec
HK Nitra
9:2 (3:1, 2:0, 4:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Čtvrtek 22.12.2016, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisti Nitry sa naladili na Vianočné sviatky tým najlepším možným spôsobom. Pred vlastnými fanúšikmi rozstrieľali Trenčín vysoko 9:2 a zaznamenali svoje najvyššie víťazstvo v sezóne. V domácom tíme nájdeme niekoľko hrdinov zápasu. Ťažko vyzdvihnúť jednotlivca, keďže domáci podali fantastický kolektívny výkon. Hostia sa prakticky na nič nezmohli a zaslúžene odchádzajú domov s debaklom. Nitra zostáva na treťom mieste tabuľky, hostia budú sviatkovať na deviatom mieste. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:30:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    V závere stretnutia mali domáci šancu pridať vytúžený desiaty gól. Matt Cope akousi rybičkou zakončil, no tesne minul bránu súpera.
     
    59:01
    Po ľavej strane sa predral do útočného pásma Henrich Ručkay. Jeho strelu ale mierne tečoval obranca hostí, a tak Erik Kompas zasahovať nemusel.
     
    58:37
    Domáci hokejisti majú predsa len šancu pridať jubilejný desiaty gól. Na trestnú lavicu totiž putuje za sekanie hosťujúci obranca Adam Drgoň.
    57:59 MEZEI - 9:2
     
    57:59
    Nitra dala gól!
    Posledné slovo v dnešnom zápase zrejme budú mať predsa len domáci hokejisti. Marek Tvrdoň krásnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane osamoteného BRANISLAVA MEZEIA a ten strelou švihom prekonal Erika Kompasa. Asistencie: Marek Tvrdoň a Juraj Štefanka.
    57:29 TRŠKA - 8:2
     
    57:29
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa ešte v závere dnešného stretnutia dokázali strelecky presadiť. Od modrej čiary vystrelil DOMINIK TRŠKA a jeho strela švihom prepadla až za chrbát Michala Valenta. Asistencia: Juraj Bezúch.
     
    56:49
    Trenčania nahodili puk do útočného pásma, no domáci obrancovia si s nimi poradili. Domácim vypomohol aj Michal Valent.
     
    56:13
    Marcel Hossa zachytil puk už v strednom pásme, a tak akcia trenčianskej Dukly nemôže pokračovať ďalej. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    55:39
    Nitrania sa bavia hokejom a pokračujú vo svojej aktívnej hre. Brankár Erik Kompas už síce päťkrát inkasoval, no pripísal si aj množstvo dobrých zákrokov.
    54:22 RAIS - 8:1
     
    54:22
    Nitra dala gól!
    Gólový koncert domáceho tímu sa nechce zastaviť. Nitrania sa presadili vďaka ďalšiemu úspešnému teču. Od modrej čiary vystrelil Jamesom Milam a smer jeho strely tesne pred bránkoviskom parádne zmenil MATÚŠ RAIS. Asistencie: Jamesom Milam a Matt Cope.
     
    53:45
    Nitrania boli poriadne dlho v útočnom pásme, no chýbala tomu väčšia početnosť streľby. Po dlhom obliehaní sa ale hostia dokázali oslobodiť.
     
    53:00
    Z pravého kruhu na vhadzovanie pálil z prvej Henrich Ručkay. Brankár Erik Kompas bol ale na mieste a vyráža strelu do rohu ihriska.
     
    52:24
    Nitra bude mať šancu pridať svoj ôsmy gól v dnešnom zápase. Na trestnú lavicu totiž putuje za nebezpečnú hru vysokou hokejkou Július Danko.
     
    52:16
    Tempo hry nám opadlo a pekné akcie vymenili nepresností v rozohrávke. Zakázané uvoľnenie sa píska aj na strane Dukly Trenčín.
     
    51:35
    Od ľavého mantinelu nahodil puk na domácu bránu Juraj Bezúch. Brankár Michal Valent ale s touto strelou nemal absolútne žiadny problém.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 9. Krištof (Mezei, Štefanka), 18. Blackwater (Macík, Slovák), 18. Cope (Piačka, Šille), 30. Tvrdoň (Mezei, Štefanka), 33. Paukovček (König, Bajtek), 42. Krištof (Štefanka, Tvrdoň), 45. Štefanka (Mezei, Krištof), 55. Rais (Milam, Cope), 58. Mezei (Tvrdoň, Štefanka) – 20. Sojčík, 58. Trška (Bezúch)


    HK Nitra: Valent – Milam, Rais, Meland, Mezei, Pupák, Ordzovenský, König, Korím – Macík, Slovák, Blackwater – Štefanka, Krištof, Tvrdoň – H. Ručkay, Paukovček, Bajtek – Cope, Šille, Piačka.
    HK DUKLA Trenčín: Kutej (18. Kompas) – Holenda, Obšut, Drgoň, Kozák, Pavúk, Bohunický, Trška, Danko – Bezúch, J. Ručkay, Hossa – Gašparovič, Bulík, Sojčík – Sýkora, Lantoš, Hudec – Pardavý, Švec, Meidl.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Vladimír Goga – Šimon Synek, Roman Návratek.
    bahis siteleri