Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
Boston Bruins
Pátek 30.12.2016, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Ryan SPOONER - 2:4
     
    59:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! RYAN SPOONER vybojoval kotouč ve středním pásmu. Následně se uvolnil přes dva protihráče a střelou do prázdné branky zvyšuje vedení svého týmu. Asistence: Bez asistence.
    56:07 Ryan SPOONER - 2:3
     
    56:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení! RYAN SPOONER dostal skvělou přihrávku do mezikruží, odkud tvrdou střelou do pravého horního růžku nedal Lehnerovi sebemenší šanci. Asistence: David Krejčí a Frank Vatrano.
    36:13 David KREJČÍ - 2:2
     
    36:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 2:2! DAVID KREJČÍ se dostal k odraženému kotouči před brankou soupeře a bekhendovou střelou pod horní tyčku nedal Lehnerovi sebemenší šanci. Asistence: Frank Vatrano.
    23:20 Patrice BERGERON - 2:1
     
    23:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! Krug našel přihrávkou od modré v pravém kruhu volného Marchanda, který následně poslal skvělou přihrávku před branku, kde se nacházel volný PATRICE BERGERON, a ten následnou střelou z první dokázal prostřelit Lehnera. Asistence: Brad Marchand a Torey Krug.
    18:15 Kyle OKPOSO - 2:0
     
    18:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou již 2:0! KYLE OKPOSO se dostal ke kotouči v pravém kruhu. Následně vyslal na branku nechytatelnou střelu pod horní tyčku, na kterou neměl Rask žádný nárok. Asistence: Sam Reinhart a Matt Moulson.
    01:32 Marcus FOLIGNO - 1:0
     
    01:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Eichel našel přihrávkou od levého mantinelu před brankou úplně volného MARCUSE FOLIGNA, a ten se následnou střelou z první nemýlil. Asistence: Jack Eichel a Matt Moulson.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 2. M. Foligno (Eichel, Moulson), 19. Okposo (Reinhart, Moulson) – 24. Bergeron (Marchand, Krug), 37. Krejčí (Vatrano), 57. Spooner (Krejčí, Vatrano), 60. Spooner


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, McCabe, Franson, Bogosian, Falk, Gorges (A) – Moulson, Eichel, M. Foligno – Okposo, Reinhart (A), Girgensons – B. Gionta (C), Jo. Larsson, E. Kane – Carrier, D. Grant, Deslauriers.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes (A), Krejčí, Spooner – Riley Nash, Czarnik, Vatrano – Schaller, D. Moore, Blidh.

    Rozhodčí: Luxmore, Hebert – Devorski, Shewchyk
    bahis siteleri