Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 30.12.2016, 02:05 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (04:49:59)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Nick Foligno (CBJ) 1+2
    2. Alexander Wennberg (CBJ) 2+0
    3. Zach Werenski (CBJ) 0+2
     
    Dnešní utkání sledovalo v MTS Centre 15294 diváků.

     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Marko Daňo (WPG)* 0+0, +0, 1 střela, čas na ledě 6:16
    Lukáš Sedlák (CBJ) 1+0, +1, 2 střely, čas na ledě 10:40

    *Odstoupil v průběhu druhé třetiny pro zranění levé nohy.
     
    Je dobojováno! Columbuští hokejisté pokračují ve spanilé jízdě a dnes na ledě Winnipegu přidávají už čtrnácté vítězství v řadě. Jets se sice zásluhou Matthiase rychle ujali vedení, ale hosté dokázali otočit stav ve svůj prospěch a nakonec zvítězili přesvědčivě 5:3, k čemuž jedním gólem (svým třetím v kariéře) přispěl i český útočník Lukáš Sedlák. Svěřenci Johna Tortorelly tak poskočili zpět na první příčku v ligové tabulce, zatímco domácí i po dnešku zůstanou za postupovými pozicemi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Jackets se dokázali osvobodit, zdá se, že je definitivně rozhodnuto.
     
    59:04
    Hutchinson je stále na střídačce a tlak v šesti hrajících Jets vrcholí!
    58:27 Mathieu PERREAULT - 3:5
     
    58:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A to se Winnipežským nakonec vyplatilo, že by domácí vykřesali plamínek naděje? Wheeler přenesl hru na pravý kruh, kde stál nikým nehlídaný MATHIEU PERREAULT, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
     
    58:23
    Svatyně Jets zůstává prázdná, Michael Hutchinson je na střídačce a domácí to zkouší v šesti!
     
    57:40
    Domácí budou mít možnost prakticky dohrát zápas v přesilovce, Johnson (CBJ) totiž vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    57:15
    Po Laineho ztrátě puku ve vlastním pásmu se ke střele z levého kruhu dostal Sam Gagner, jehož projektil však proletěl mimo.
     
    56:27
    Někteří diváci už začínají opouštět své sedačky, pokud domácí nesvedou zázrak, Winnipeg si z tohoto zápasu žádné body neodnese.
     
    55:47
    Před námi je ještě jedna komerční přestávka, po níž nás již čeká vyvrcholení tohoto zápasu.
     
    55:15
    Nick Foligno nic nevymýšlel a bekhendovým obloučkem poslal puk až do útočného pásma, hosté už za současného stavu nic vymýšlet nemusejí.
    54:31 Lukáš SEDLÁK - 2:5
     
    54:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto, domácí jsou za pasivitu potrestáni. Jack Johnson od levého mantinelu nahodil kotouč směrem na Hutchinsona a LUKÁŠ SEDLÁK protečoval kotouč za jeho záda! Asistence: Jack Johnson.
     
    53:46
    Hutchinson těsně před dotírajícím Boonem Jennerem pro jistotu přerušil hru, následovat tak bude další buly v obranném pásmu Jets.
     
    53:17
    Jackets poslední minuty tráví v útočném pásmu soupeře a Sergej Bobrovskij je v těchto chvílích zcela bez práce, což hostům samozřejmě vyhovuje.
     
    52:40
    Michael Hutchinson teď musel zasahovat vleže, se závarem před svým brankovištěm si ale poradil a zkušeně přerušil hru.
     
    51:49
    Dustin Byfuglien si teď nevybíravě počíhal u mantinelu na Sedláka, který ale bude v pořádku a na střídačce už dokonce rozdává úsměvy.
     
    50:55
    Po ostrém hitu Byfugliena na Calverta byla hra přerušena a vhazovat se po komerční přestávce bude před Hutchinsonem, sudí ovšem vylučovat nakonec nebudou.
     
    50:25
    Svěřenci Paula Maurice dostali kotouč do útočného pásma a oba týmy nyní střídají, hosté pomalu zakládají další akci až od Bobrovského.
     
    49:31
    Hraje se prakticky bez přerušení a aktivnější jsou nyní columbuští hokejisté, po nahození Nutivaary bojuje o puk v rohu kluziště Nick Foligno.
     
    48:35
    Po nepovedené ráně Byfugliena se do rychlého protiútoku vydal Boone Jenner, vracející se Big Buff ale křídelníka Blue Jackets do zakončení nepustil.
     
    47:56
    Nikolaj Ehlers ujel po pravém křídle a z nulového úhlu se pokusil překvapit Bobrovského, ten si ale dokázal poradit a přerušil hru. Před námi je komerční přestávka.
     
    47:22
    Jacob Trouba vyčkává s pukem na holi za vlastní brankou, oba týmy nyní střídají. Tribuny ožily, ještě se máme na co těšit!
    46:29 Bryan LITTLE - 2:4
     
    46:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jsou zpět ve hře! Hosté se poněkud zapomněli v útočném pásmu a Winnipeg to dokázal potrestat. Wheeler vjel do útočného pásma a přenesl hru na volného Stafforda, který ještě nesobecky našel BRYANA LITTLEA a ten protečoval kotouč do sítě! Asistence: Drew Stafford a Blake Wheeler.
     
    46:06
    Trouba nestihl vložit hůl do Scheifeleho rány a svěřenci Johna Tortorelly se následně dokázali osvobodit.
     
    45:31
    Lukáš Sedlák (CBJ) dnes předvádí velmi tvrdou hru, teď ale zašel až za hranu a vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    45:01
    Bekhendové nahození Lowryho do útočného pásma zkušeně zastavil Bobrovskij, který ihned poté založil rychlou protiakci Jackets, William Karlsson ale uvízl v ofsajdu.
     
    44:03
    Alespoň jedna dobrá zpráva pro fanoušky Jets, Mathieu Perreault už je po odstoupení ve druhé třetině zpět na střídačce a zdá se, že jeho noha nakonec bude v pořádku. Daňo ale stále zůstává mimo.
     
    43:09
    Markus Nutivaara dostal nabito od Murrayho a bez rozpaků vypálil, jehp projektil ale postrádal přesnost a Jets poté dostali kotouč do bezpečí.
     
    42:11
    Hosté mají vše zcela pod kontrolou a winnipežské hokejisty k ničemu nepouštějí, nyní bude hra pokračovat vhazováním před Hutchinsonem.
     
    41:32
    Atkinson s Jennerem se vydali do další rychlé protiakce a první jmenovaný to vzal na sebe, nevysoký forvard si ale na Hutchinsona nepřišel.
    40:45 Alexander WENNBERG - 1:4
     
    40:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na samotném začátku třetí třetiny domácí znovu odskakují! ALEXANDER WENNBERG se zmocnil puku v rohu kluziště, nabruslil si až před Hutchinsona a z bezprostřední blízkosti poslal puk nechytatelně pod břevno! Asistence: Zach Werenski a Seth Jones.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední dvacetiminutovka nabídla vyrovnaný hokej se šancemi na obou stranách, viděli jsme v ní však jediný gól, a to do sítě domácího týmu, když vedení Columbusu zvýraznil Alexander Wennberg. Hosty dělí dvacet minut hry od čtrnácté výhry v řadě! Do MTS Centre se společně vrátíme ve 4:04, tak si to nenechte ujít!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Třetí třetina začne přesilovkou Columbusu, Dustin Byfuglien (WPG) totiž vyfasoval dvouminutový flastr za hrubost.
     
    39:26
    Brandon Saad mohl ještě zvýraznit náskok Blue Jackets, jeho rána z levého kruhu ale orazítkovala vzdálenější tyč!
     
    39:06
    Toby Enström (WPG) nevybíravě poslal k zemi Gagnera (WPG), který se ale po domácím bekovi poté zbytečně ohnal a oba kohouti vyfasovali dvě minuty za krosček.
     
    38:46
    Na konci rychlé kombinace Jets na jeden dotek měl stát Trouba, jehož ale ve skvělé palebné pozici kotouč neposlechl a tribunami to jen zahučelo.
     
    37:58
    Foligno vybojoval touš za svatyní Winnipegu a poté ho poslal do mezikruží, kam si sjel Hartnell, jehož následná střela ale byla zblokována.
     
    37:02
    Více prostoru na ledě zatím více vyhovuje domácím hokejistům, s projektilem Trouby od modré si ale Sergej Bobrovskij dokázal poradit.
     
    36:07
    Pokračovat budeme ve čtyřech na obou stranách, jelikož Ehlers (WPG) půjde pykat za krosček a Anderson (CBJ) za sekání.
     
    36:07
    Už i s navrátilcem Enströmem se Jets museli bránit akci hostů vedené Jackem Johnsonem, o kterého se ale u hrazení parádním hitem postaral Josh Morrissey.
     
    35:13
    Hráči manitobského celku se dokázali opět osvobodit, zdá se, že domácí už toto oslabení přečkají bez ztráty další kytičky.
     
    34:37
    Jackets letos v oslabení ještě neinkasovali, teď si ale pořádně koledovali. Wheeler poslal Bryana Littlea do samostatného úniku, který ale Bobrovskij fenomenálně eliminoval!
     
    34:21
    Zach Werenski si vyměnil touš s Wennbergem a poté bez přípravy vypálil od modré čáry, Hutchinson se ale nenechal nachytat v nedbalkách.
     
    33:42
    Na hráče Jets jako by se lepila smůla. Mathieu Perreault obětavě padl do rány Dubinskymu a stejně jako Daňo prožívá ukrutné bolesti na jedné z končetin, ve stejný čas byl navíc za držení vyloučen Tobias Enström (WPG).
     
    33:01
    Daňo se po jedné noze odšoural z ledu a poté byl vyprovozen do útrob haly, tak věřme, že domácí útočník zvolený v draftu právě Columbusem bude v pořádku.
     
    33:01
    Marko Daňo nešťastně uklouzl za brankou Columbusu a v pádu vletěl do zadního hrazení, se slovenským reprezentantem to nevypadá vůbec dobře...
     
    32:43
    Lukáš Sedlák vybojoval puk v útočném pásmu pro Gagnera, jehož následné nahození bylo zblokováno a ani Savard poté nevypálil podle svých představ. Hlasatel v MTS Centre poté ohlásil další komerční přestávku.
     
    32:14
    Po probojování se do útočného pásma to vzal Jones nakonec na sebe, trefil ale jen nastavený Hutchinsonův beton.
     
    31:31
    Napadající Nick Foligno domácím rozehrávku nakonec nepřekazil, kotouče se ale poté ujal Seth Jones a opora zadních řad Blue Jackets už zakládá protiakci.
     
    30:38
    Polovina základní hrací doby je minulostí a Columbus má nakročeno za vítězstvím, ačkoliv domácí mají na svém kontě o pět střel na branku více.
     
    29:54
    Mark Scheifele se šikovně zbavil bránícího Savarda a poté vyzval ke skórování Laineho, útočnému klenotu Jets ale střela nevyšla podle představ.
     
    29:19
    Dánský mladík Ehlers nabral závratnou rychlost a dostal se ke střele z velmi ostrého úhlu, jeho bekhend ale proletěl mimo.
    28:21 Alexander WENNBERG - 1:3
     
    28:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hodně kruté, Jackets znenadání udeřili potřetí! Gagnerovo nahození od modré sice bylo zblokováno, Foligno však poté znemožnil Troubovi rozehrávku a ALEXANDER WENNBERG odražený kotouč dorazil za bezmocného Hutchinsona! Paul Maurice si následně vybral trenérskou výzvu, trefa Jackets ale platí. Asistence: Nick Foligno.
     
    27:55
    Ben Chiarot neudržel kotouč na útočné modré, Winnipežským tak byl odpískán ofsajd a další buly se odehraje ve středním pásmu.
     
    27:32
    I po návratu Calverta na led tlak Jets ještě pokračoval a hokejisté Winnipegu nyní vybojovali buly v útočném pásmu, ještě předtím nás ale čeká komerční přestávka.
     
    26:41
    Blue Jackets se konečně dokázali osvobodit, to už se Calvertův trest začíná blížit ke svému konci.
     
    25:56
    Mark Scheifele bleskurychle projel do útočného pásma a na branku Columbusu vyslal z levého kruhu pořádnou jedovatici, Bobrovskij si ale i tentokrát poradil.
     
    25:06
    Manitobský rodák Matt Calvert (CBJ) vyfasoval dvouminutový trest za držení, domácí si zahrají svou druhou přesilovku.
     
    24:37
    Alexander Wennberg nabral rychlost ve středním pásmu a jako nůž máslem projel až do toho útočného, nedaleko za modrou čarou mu byl ale kotouč odebrán.
     
    23:49
    David Savard obětavě padl do rány Wheelerovi a svěřenci Johna Tortorelly mohou po nějaké době dostat kotouč do bezpečí a v klidu vystřídat.
     
    23:20
    Byfuglienovu zblokovanou střelu se ještě Matthias pokusil dorazit za Bobrovského záda, jeho střela ale byla zblokována.
     
    22:38
    Marko Daňo se rozjel po pravém křídle a z kruhu poté tvrdě vypálil na bližší tyč, Sergej Bobrovskij ale parádně máchl lapačkou a připsal si další důležitý zákrok!
     
    22:09
    Scheifele to ve středním pásmu schytal od Sedláka, po čistém hitu českého útočníka ale bude opora Jets v pořádku.
     
    21:20
    Mathieu Perreault zůstal chvilku před Bobrovským úplně sám, ruský strážce columbuské svatyně ale domácího útočníka dokázal vychytat!
     
    20:52
    Josh Morrissey se musel vrátit pro puk až k Hutchinsonovi, po následné rozehrávce mladého zadáka se však domácí se štěstím dostali do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. Úvod zápasu zastihl v lepším rozpoložení domácí Jets, kteří se rychle ujali vedení a na střely v jednu chvíli vedli 6:0. Poté se ale svěřenci Johna Tortorelly zvedli a trefami Saada a Foligna otočili stav zápasu ve svůj prospěch. Co nabídne druhá třetina? To začneme zjišťovat ve 3:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    V poslední minutě první třetiny je hra pořádně rozkouskovaná. Z prakticky nulového úhlu to teď zkusil Foligno, Michael Hutchinson se však nenechal nachytat v nedbalkách.
     
    18:19
    Blue Jackets už se nikam neženou, hosté se teď spokojili s jednoduchým nahozením puku do útočného pásma. To se ovšem Columbusu vyplatilo, následná rozehrávka Jets totiž skončila na zakázaném uvolnění.
     
    17:24
    Tribunami MTS Centre to teď jen zahučelo, domácím se ale ležícího Bobrovského překonat nepodařilo a kotouč letí do středního pásma.
    16:29 Nick FOLIGNO - 1:2
     
    16:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    A tu svěřenci Johna Tortorelly bleskurychle využili! Sam Gagner vyhrál buly pro Zacha Werenskiho, jenž bez přípravy vypálil a kapitán NICK FOLIGNO puk tečoval mimo Hutchinsonův dosah. Columbus tak proti Winnipegu poprvé po téměř třech letech vede! Asistence: Zach Werenski a Sam Gagner.
     
    16:25
    Josh Morrissey (WPG) se vrátí na trestnou lavici za hákování, hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    15:20
    Už se hraje dlouho bez přerušení, prakticky veškerý děj se ale odehrává ve středním pásmu.
     
    14:27
    Paul Postma se zapojil do přímočaré akce Winnipežských a nakonec z vrcholu pravého kruhu vypálil, Bobrovskij si ovšem bez potíží poradil.
     
    14:05
    Boone Jenner na poslední chvíli o kotouč přišel, Jackets ale poté založili další rychlou akci a Karlsson vybojoval buly v útočném pásmu, ke kterému ale dojde až po komerční přestávce.
     
    13:19
    Krátce po sobě bylo hostům odpískáno zakázané uvolnění a poté i ofsajd, to už se Morrisseyho trest začíná chýlit ke svému konci.
     
    12:54
    Michael Hutchinson zatím v tomto oslabení nemusel zasahovat, domácí hráči totiž skvěle blokují pokusy soupeře. Neujala se ani Atkinsonova střílená přihrávka na úplně volného Dubinskyho!
     
    12:29
    Domácí hokejisté se dokázali osvobodit, Werenski s Wennbergem se vrací pro kotouč až k vlastnímu brankáři.
     
    11:46
    Josh Morrissey (WPG) příliš okatě držel Sedláka, po komerční přestávce si Jackets vyzkouší hru v početní převaze.
     
    11:26
    Saad na prudký Wennbergův pas do předbrankového prostoru nedosáhl a o chvilku později to ještě zkusil Lukáš Sedlák, který se ale ke střele nakonec ani nedostal.
     
    10:20
    Polovina první třetiny už je za námi a Columbuští v poklidu zakládají další akci z hloubi vlastní třetiny. Po trefě Saada se hra trochu uklidnila.
     
    09:26
    Werenskiho projektil z vrcholu kruhů byl zblokován a domácí se rychle vydali do protiútoku. Lowry vyzval ke střele Byfugliena, Big Buffovi ale rána příliš nesedla.
     
    08:35
    Sedlákova řada se v útočném pásmu dlouho neudržela, právě českobudějovický odchovanec poté dlouhým pasem pobídl rozjetého Hartnella, s jehož nahozením si ovšem Hutchinson poradil.
    07:55 Brandon SAAD - 1:1
     
    07:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno! Napadající hráči Columbusu dostali Hutchinsona pod tlak a domácí brankář při rozehrávce za vlastní brankou zaváhal. Kotouče se ujal BRANDON SAAD, jenž nadvakrát dostal černou pryž do sítě! Asistence: Nick Foligno.
     
    07:11
    Nikolaj Ehlers zavezl puk do útočného pásma a nakonec sám vystřelil, Bobrovskij si však připsal další vcelku snadný zákrok.
     
    06:23
    Dvakrát po sobě to zkusil velezkušený Scott Hartnell. Poprvé ale mířil nepřesně a podruhé si Hutchinson bez potíží poradil, před námi je komerční přestávka.
     
    05:59
    Rozehrávka Mauriceovy party doletěla až na zakázané uvolnění, následovat tak bude vhazování v útočném pasu Columbusu.
     
    05:10
    Nick Foligno se po levém křídle prokousal do útočného pásma, tam mu ale Wheeler kotouč ukradl. Jets se zatím brání velmi svědomitě.
     
    04:18
    Troubovi se nepodařilo rozehrát, z následné kombinace Jackets v útočném pásmu ale nic nebezpečného pro domácí nepramenilo.
     
    03:30
    Po inkasovaném gólu jako by se hosté probudili, nicméně Michael Hutchinson stále čeká na svůj první zákrok v tomto zápase.
    02:36 Shawn MATTHIAS - 1:0
     
    02:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za aktivní vstup do zápasu nakonec odměněni a ujímají se vedení! Lowry vyhrál buly pro Troubu, jehož následnou střelu od modré dokázal šikovně tečovat SHAWN MATTHIAS a puk skončil až v síti! Asistence: Jacob Trouba a Adam Lowry.
     
    02:26
    Werenski je na ledě a krátce po jeho návratu to z levé strany zkusil poněkud pozapomenutý Little, ani on ale na Bobrovského nevyzrál.
     
    01:40
    Toby Enström prověřil columbuského gólmana střelou z podobného místa jako Perreault, Sergej Bobrovskij si však i tentokrát poradil.
     
    01:06
    Mathieu Perreault tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu, Bobrovskij ale bez problémů zakročil a navzdory clonění od Daňa přerušil hru.
     
    00:24
    Jets si hned v úvodu zahrají přesilovku, Zach Werenski (CBJ) půjde pykat za podražení Joela Armii.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Scheifele (A), Laine – Perreault, Little, Wheeler (C) – Daňo, Petan, Stafford – Matthias, Lowry, Armia.

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Heyer, Rody.
     
    COLUMBUS BLUE JACKETS

    Ohijský celek nepřestává šokovat širokou hokejovou veřejnost, jeden z nejhorších týmů posledních let totiž kosí jednoho soka za druhým a s hvězdným Pittsburghem se přetahuje o první příčku v lize (přičemž nedávný vzájemný duel Jackets ovládli jasně 7:1). Tortorellova parta má na svém kontě už třináct vítězství v řadě, naposledy Blue Jackets před vlastními diváky udolali Boston těsně 4:3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Cam Atkinson, 35 bodů (15+20)
    Alexander Wennberg, 31 bodů (6+25)
    Brandon Saad, 29 bodů (13+16)

    Československá stopa:
    Lukáš Sedlák, 8 bodů (2+6)
     
    WINNIPEG JETS

    Svěřenci Paula Maurice se v silné Centrální divizi stále drží na dostřel postupovým příčkám, Winnipeg v tuto chvíli ztrácí na play-off pouhý bod. Jets pravidelně střídají lepší výkony s horšími, do dnešního utkání ale budou vstupovat se sérií dvou vítězství v řadě v zádech. Naposledy si Mark Scheifele a spol. poradili poměrem 3:1 se silným Chicagem, oberou dnes před vlastními fanoušky o body dalšího favorita?

    Nejproduktivnější hráči:
    Mark Scheifele, 32 bodů (15+17)
    Patrik Laine, 30 bodů (19+11)
    Nikolaj Ehlers, 30 bodů (9+21)

    Československá stopa:
    Marko Daňo, 10 bodů (3+7)
     
    Hezké brzké ráno – či pozdní večer – přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Co nejsrdečněji vás vítám u sledování textového přenosu z atraktivního duelu kanadskoamerické NHL, v němž Winnipeg Jets na svém ledě přivítají rozjeté Columbus Blue Jackets. Tak si to nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 3. Matthias (Trouba, Lowry), 47. Little (Stafford, Wheeler), 59. Perreault (Wheeler, Byfuglien) – 8. Saad (N. Foligno), 17. N. Foligno (Werenski, Gagner), 29. Wennberg (N. Foligno), 41. Wennberg (Werenski, S. Jones), 55. Sedlák (J. Johnson)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Scheifele (A), Laine – Perreault, Little, Wheeler (C) – Daňo, Petan, Stafford – Matthias, Lowry, Armia.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Heyer, Rody

    Diváci: 15294
    bahis siteleri