Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Anaheim Ducks
Pátek 30.12.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Alex Chiasson před vhazováním sekl jednoho z hráčů Anaheimu a Hampus Lindholm po vyvolání drobné šarvátky dostal také dvě minuty za sekání.
     
    58:39
    Mikael Backlund se za chvíli vrátí zpět na led a Calgary to přede vhazováním v útočném pásmu zkouší při hře bez brankáře! Calgary potřebuje vstřelit dva góly.
     
    56:49
    Mikael Backlund před boxem časoměřičů poslal k ledu krosčekem Nicka Ritchieho a dostal dvě minuty za hrubost.
     
    56:40
    Mark Giordano využil volného prostoru na vrcholu mezikruží ke střele, která mířila nad ledem k levé tyči, John Gibson ji ale vyrážečkou fantasticky vyrazil!
     
    56:09
    Matthew Tkachuk obloukem z levého křídla nahodil puk do vzdálenějšího pravého rohu útočného pásma, ve kterém se ho zmocnil Deryk Engelland a v blízkosti pravé tyče napřáhl ke střele, která skončila ve výstroji Johna Gibsona!
     
    54:47
    Johnny Gaudreau zpoza brány poslal mezi kruhy pro vhazování nebezpečnou přihrávku a zřejmě od jednoho z hráčů Ducks se puk odrážel mezi betony Johna Gibsona, brankář Anaheimu byl ale opět na svém místě!
     
    50:05
    Kris Versteeg krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel v levém kruhu pro vhazování Johnnyho Gaudreaua, který neváhal a po přiťuknutí puku vypálil s příklepem, John Gibson byl ale opět na svém místě a hrudí jeho pokus vyrazil!
     
    48:35
    Ondřej Kaše dostal dvě minuty za hákování a po přesilové hře 5 na 3 na straně Anaheimu si zahraje v početní výhodě také domácí Calgary Flames.
    48:30 Rickard RAKELL - 1:3
     
    48:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a po nepřesvědčivém zákroku Chada Johnsona se v blízkosti pravé tyče dostal k volnému puku RICKARD RAKELL, který ho pod sedícím brankáře Calgary protlačil do brány a v přesilové hře poslal svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Ryan Kesler a Cam Fowler.
     
    47:16
    Dennis Wideman vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Anaheim má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá minutu a čtyři sekundy!
     
    46:47
    Michael Frolík ve středním pásmu dokázal zkrotit poskakující kotouč a po jeho zavezení do třetiny Ducks nádhernou diagonální přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování Mikaela Backlunda, který okamžitě vypálil a jeho pokus zamířil vedle pravého horního rohu brány!
     
    46:19
    Micheal Ferland se pustil do Ryana Keslera, který nepříjemně dorážel na Chada Johnsona, a dostal dvouminutový trest za hrubost. Ducks si zahrají čtvrtou přesilovou hru, zatím využili jednu.
     
    46:19
    Ryan Kesler před pár okamžiky přihrál na gól Jakobovi Silfverbergovi a vzápětí mohl sám skórovat, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale skončila ve výstroji Chada Johnsona!
    45:37 Jakob SILFVERBERG - 1:2
     
    45:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JAKOB SILFVERBERG vyrazil do přečíslení dva na jednoho a po zamíchání s pukem v pravém kruhu pro vhazování rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Chada Johnsona zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Ducks otáčí vývoj zápasu a vedou 2:1! Asistence: Ryan Kesler a Korbinian Holzer.
     
    44:20
    Ondřej Kaše ukradl puk hráčům Flames mezi kruhy pro vhazování a předvedl rychlý bekhendový blafák, v blízkosti levé tyče ale na výtečného Chada Johnsona nevyzrál!
     
    43:25
    Matt Stajan si v blízkosti pravé tyče skvěle vybruslil zpoza brány, a přestože puk napoprvé minul, vzápětí bekhendem mířil mezi betony Johna Gibsona, který předvedl dobrý zákrok a vzápětí útočníka Flames udeřil rukavicí krku, což vyvolalo menší roztržku.
     
    41:23
    Ryan Getzlaf si pomohl ve středovém kruhu faulem a za hákování usedl na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    39:28
    Dvojice hráčů Flames vyrazila při vlastním oslabení do přečíslení dva na nikoho, které po sérii rychlých přihrávek zakončil v blízkosti levé tyče Sam Bennett, jeho pokus ale skončil na vnějším oblouku brány!
     
    38:06
    Dennis Wideman se snažil zastavit v blízkosti brány zastavit jednoho z pronikajících hráčů Ducks a za držení hole byl vyloučen na dvě minuty. Anaheim má v závěru druhé třetiny k dispozici třetí přesilovou hru, která se v případě nevyužití bude dohrávat v úvodu třetí části.
     
    34:52
    Dennis Wideman mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl po zpětné přihrávce svého spoluhráče na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány, John Gibson ale předvedl skvělý semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    34:00
    Mark Giordano mohl využít přesilovou hru krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování, která po ledě mířila mezi betony Johna Gibsona, brankář Anaheimu je ale rychle sklapl k sobě a puk za svá záda nepustil!
     
    33:07
    Jakob Silfverberg dostal dvě minuty za hákování a druhou přesilovou hru v utkání si vzápětí zahraje Calgary.
     
    30:50
    Garnett Hathaway dostal menší trest za nedovolené bránění a Anaheim má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první dokázal využít a vyrovnal stav utkání na 1:1.
     
    30:17
    Calgary po levém křídle vyrazilo do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, který fantastickým obranným zákrokem zastavil Hampus Lindholm!
    26:16 Antoine VERMETTE - 1:1
     
    26:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANTOINE VERMETTE se dostal v blízkosti levé tyče po střele Coreyho Perryho a zákroku Chada Johnsona k odraženému puku a neomylně ho poslal do prázdné brány. Anaheim využil přesilovou hru a nic na tom nezměnila ani Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění! Asistence: Corey Perry a Kevin Bieksa.
     
    25:38
    Mark Giordano byl vyloučen za podražení a Anaheim má k dispozici první přesilovou hru.
     
    16:49
    Brandon Montour dostal menší trest za hákování a Calgary má k dispozici v závěru první třetiny první přesilovou hru.
     
    13:46
    Logan Shaw se ocitl před bránou ve slibné šanci, jenže ztratil kontrolu nad pukem a jednou rukou ho usměrnil bekhendem po ledě vedle vzdálenější levé tyče.
     
    12:12
    Jyrki Jokipakka dobře vypálil od modré čáry a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ale skvěle zasáhl a levým betonem jeho pokus vyrazil mimo!
    11:09 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    11:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MIKAEL BACKLUND se mezi dvěma protihráči krásně protáhl před bránu a z kruhu pro vhazování rychlou střelou po ledě zamířil mezi betony Johna Gibsona – 1:0! Asistence: Matthew Tkachuk a Deryk Engelland.
     
    10:58
    Josh Manson krásně vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a jeho pokus mířil k přední tyči, Chad Johnson ale předvedl skvělý zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    10:19
    Sean Monahan v blízkosti pravé tyče mířil zápěstím po ledě mezi betony Johna Gibsona, brankář Ducks šel ovšem rychle do kolen a jeho nebezpečný pokus zastavil!
     
    09:11
    Michael Frolík na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl po krásné zadovce Matthewa Tkachuka k prudké střele s příklepem, jeho následný pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený John Gibson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Backlund (Tkachuk, Engelland) – 27. Vermette (Perry, Bieksa), 46. Silfverberg (Kesler, Holzer), 49. Rakell (Kesler, Fowler)


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – Giordano (C), Wotherspoon, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland (A) – Versteeg, Monahan (A), Ferland – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Rakell, Vermette, Perry (A) – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Dean Morton. Čároví: Ryan Gibbons, David Brisebois

    Diváci: 19289
    bahis siteleri