Vladivostok – HC Slovan 2:1 (kon.) | Kunlun – Záhřeb 5:0 (kon.) | Minsk – Barys 2:1 (kon.)
Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:5 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.)
konec
Red Star Kunlun
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
Medveščak Záhřeb
Sobota 28.01.2017, 10:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Sean COLLINS - 5:0
     
    59:58
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    To byla akce na Zlatou helmu! Videll nádhernou zadovkou našel před brankou úplně volného SEANA COLLINSE, který přesně trefil mezírku mezi Garnettovými betony. Asistence: Linus Videll.
    53:34 Tomi SALLINEN - 4:0
     
    53:34
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A už je to o čtyři góly, domácí využívají přesilovku. Z přihrávky Martina Bakoše těžil TOMI SALLINEN, který i s trochou štěstí z prakticky nulového úhlu dostal kotouč za Garnettova záda. Asistence: Martin Bakoš a Janne Jalasvaara.
    18:03 Alexej PONIKAROVSKIJ - 3:0
     
    18:03
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A ta končí dalším gólem, to už je pro Záhřeb kruté. Linus Videll už mohl střílet, místo toho ale nesobecky vyzval ke skórování ALEXEJE PONIKAROVSKÉHO a zkušený ruský útočník z levé strany bez potíží překonal přesouvajícího se Garnetta. Asistence: Linus Videll.
    15:51 Max WÄRN - 2:0
     
    15:51
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí zvyšují svůj náskok! Bellemore objel soupeřovu svatyni a jeho následnou střelu z otočky Garnett pouze vyrazil před sebe, kde se nejrychleji zorientoval MAX WÄRN a bekhendem poslal puk pod víko! Asistence: Alexej Ponikarovskij a Brett Bellemore.
    00:40 Linus VIDELL - 1:0
     
    00:40
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak to bylo rychlé, domácí se dostávají do vedení! Nikým neobsazený LINUS VIDELL si nabruslil do mezikruží a jeho pokus zápěstím se propadl až do sítě. Asistence: Sean Collins.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 1. Videll (Collins), 16. Wärn (Ponikarovskij, Bellemore), 19. Ponikarovskij (Videll), 54. Sallinen (Bakoš, Jalasvaara), 60. Collins (Videll)


    Red Star Kunlun: Karhunen (An. Makarov) – Mäntylä, Järvinen, Bellemore, Jüe, Viklund, Jalasvaara, Jing – Rau, Videll, Collins – Wärn, Ponikarovskij, Marcinko – Fleury, Sallinen, Bakoš – Lahti, J. Alševskij, Jašin.
    Medveščak Záhřeb: Garnett (Gajdučenko) – Bezina, Parlett, Katic, J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin, Smolec, Kozák – Smejkal, A. Giroux, Lessio – Glumac, Mahbod, K. Voronin – Perkovich, Zanoški, Arkalov – Miličić.

    Rozhodčí: Fraňo, Kislov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 2400
    bahis siteleri