Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kladno – Most 6:2 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Havířov – Kadaň 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Prostějov – Přerov 3:5 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 28.01.2017, 15:00Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:53 Jan POHL - 3:2
     
    60:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se napočtvrté přeci jen dočkali a berou bonusový bod! Schleiss ujel s JANEM POHLEM do situace dvou proti jednomu. První jmenovaný předal kotouč ještě ve středním pásmu na levou stranu Pohlovi, který mazácky naznačil střelu ke vzdálenější tyči a následně rozhodl ranou k bližší. Asistence: Jan Schleiss a Zdeněk Kubica.
    54:24 Jan SCHLEISS - 2:2
     
    54:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Beránek udělal oblouk kolem vlastní branky a po pravé straně vyslal průnikovou přihrávku na JANA SCHLEISSE, jenž udělal rychlou stahovačku do středu, zbavil se obránce a samostatný nájezd zakončil excelentní ranou pod víko! Asistence: Petr Beránek a Jan Pohl.
     
    54:00
    Martin Lojek (TRE) sekl protihráče a Pražané mají k dobru další přesilovku.
     
    50:18
    Dolníček dostal mezi kruhy skvělou přihrávku, stál před Frodlem úplně sám, ale ani naněkolikrát domácího gólmana nepřekonal!
     
    45:24
    Václav Čejka (TRE) dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění a sešívaní dostávají dobrou šanci na vyrovnání.
     
    41:55
    Pražané hráli v šesti! Na trestnou lavici tak míří na dvě minuty Václav Krliš (SLA).
     
    40:46
    Mrázek nabil před branku Psotovi, který pálil z první. Jeho pokus po ledě dokázal Frodl reflexivně vykopnout betonem!
    38:38 Jedna z obrovských šancí domácí Slavie Praha!
     
    38:38
    Slávisté si vypracovali neskutečný tlak, který nakonec jen zázrakem nekončí vyrovnávací brankou! Šafránek, Beránek a nakonec Schleiss se postupně ocitli ve vyložených příležitostech, všichni ovšem ztroskotali na výborném Vejmelkovi.
    33:21 Petr BERÁNEK - 1:2
     
    33:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    A Pražané přesilovku bleskově využívají! Schleiss nahrál z levého rohu na mezikruží Pletkovi, který ukázal neskutečný přehled o situaci. Slávistická posila mohla střílet, ale raději ještě posunula kotouč na pravou stranu k PETRU BERÁNKOVI, jenž měl před sebou úplně prázdnou branku a bez potíží ji trefil. Asistence: Václav Pletka a Jan Schleiss.
     
    33:02
    A první jmenovaný nakonec vybojoval na svou osobu faul. Jan Zdráhal (TRE) totiž Beránka podržel a dostává dvě minuty.
     
    27:58
    Na druhé straně se dostal do úniku Rys, který zkoušel na Vejmelku bekhendový blafák. Povedlo se mu položit hostujícího brankáře, ale sešívaný forvard už nedokázal zvednout puk nad Vejmelkův beton.
     
    27:39
    Dolníček se dostal k odraženému puku, byl úplně sám před Frodlem, ale ještě nahrával Wasserbauerovi, jenž měl před sebou odkrytou klec. Nedokázal do ní ale zasunout puk.
     
    24:29
    Kubica se protáhl mezi dvěma obránci až před Vejmelku, kterého sice překonal mezi betony, ale puk se odrazil od pravé tyčku ven z branky!
    22:47 Filip KRÁL - 0:2
     
    22:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horácká Slavia vede o dvě branky! Zdráhal zavezl kotouč do pásma středem hřiště a přenechal jej do tandemu FILIPU KRÁLOVI, který se s ničím nemazal a tvrdou ránou od modré vymetl pravou šibenici Frodlovy klece. Asistence: Jan Zdráhal a Tomáš Havránek.
     
    21:42
    Jan Schleiss (SLA) s Václavem Čejkou (TRE) se do sebe pustili před Vejmelkovou brankou a oba dva půjdou sedět na dvě minuty za hrubost.
     
    18:55
    Kristl jel na Frodla úplně sám, zkoušel zakončit mezi ruku a tělo domácího gólmana, ale ten si poradil skvělým reflexivním zákrokem a udržel kotouč ve výstroji!
     
    16:29
    Tak to byla obrovská šance domácích! David Šafránek ujel do samostatného nájezdu, položil si Vejmelku forhendovým blafákem, jenže v rozhodující moment mu kotouč sjel z čepele a domácí forvard tak ani nezakončil!
    14:21 Matěj PEKR - 0:1
     
    14:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    MATĚJ PEKR dostal mezi kruhy přihrávku zpoza branky od Dolníčka, naznačil střelu, ale místo toho udělal Frodlovi kličku do forhendu a zasunul kotouč k pravé tyčce domácí svatyně. Hosté se tak ujímají vedení! Asistence: David Dolníček a Jan Wasserbauer.
     
    05:08
    Huňa se dostával před Frodla a Martin Bača (SLA) si musel pomoci hákováním, aby ho zastavil.
    Marken.cz

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 34. P. Beránek (Pletka, Schleiss), 55. Schleiss (P. Beránek, Pohl), 61. Pohl (Schleiss, Kubica) – 15. Pekr (Dolníček, Jan Wasserbauer), 23. F. Král (J. Zdráhal, T. Havránek)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Pohl, A. Růžička, Kolařík (A), Knot (C), Bača, J. Novák (A), J. Holý – Jankovský, Šafránek, P. Beránek – Pletka, Kubica, Schleiss – M. Kadlec, Šagát, Rys – Šmerha, Krliš, Půhoný.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – Niko, J. Zdráhal (A), F. Král, Čejka (A), Lojek, Přibyl, D. Mikyska – Jan Wasserbauer, Dolníček (C), Pekr – Kusko, Psota, Mrázek – Malec, Milfait, Kristl – Huňa, T. Havránek, Matěj Novák.

    Rozhodčí: Kopeček – Zídek, Polák

    Diváci: 1046
    bahis siteleri