Klášterec nO – Bílina 8:7 (4:1 po s.n.) | Řisuty – Sokolov 3:2 (po pr.) | Trutnov – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Kobra – Klatovy 3:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 3:5 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:2 (kon.) | Písek – David Servis 2:6 (kon.)
Žďár n/S – Jindř. Hradec 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
4:7 (1:1, 3:2, 0:4)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 01.02.2017, 18:002. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto, na 7:4 zvyšuje DANIEL VANĚK, který překonal Šimečka střelou zápěstím. Diváci už v houfem opouštějí zimní stadion. Asistence: Petr Jurča, David Polesný.
     
    49:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácím se v posledních minutách zcela rozpadla hra. Šimeček je znovu překonán, tentokrát se prosadil JAKUB VRÁNA. Asistence: Martin Miklík, Daniel Vaněk.
     
    48:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín otáčí stav zápasu a poprvé od první třetiny je ve vedení. Před brankou byl zapomenutý MICHAL KUBA a dokázal propasírovat kotouč za Šimečkova záda a vstřelit tak svůj druhý gól v utkání. Asistence: Dominik Matula, Petr Peš.
     
    46:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Neproměněná šance ale Hodonín mrzet nemusí, protože hned vzápětí z další střely vyrovnávají. Prosadil se MICHAL KUBA. Asistence: Petr Peš, Jakub Kužílek.
     
    34:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Už je to ale znovu jen o jeden gól, hostům se povedlo okamžitě zareagovat. Slabší chvilky obrany domácích využil DOMINIK MATULA a vrátil tak svůj tým do hry. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    34:22
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Poprvé má dnes jedno z mužstev dvoubrankový náskok a je to Kopřivnice. Z dobré pozice nezaváhal SAMUEL OLLENDER, vystřelil do horní části branky a nedal Halodovi šanci. Asistence: Martin Tomášek, René Bartošák.
     
    32:14
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Nakonec domácí přesilovku využívají a znovu se dostávají do vedení. Šťastným autorem branky je Miroslav Marek, který prostřelil Ondřeje Halodu z prostoru před brankou. Asistence: David Čintala.
     
    28:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je znovu vyrovnáno. Klid v koncovce předvedl JAKUB HAJNÝ. Měl chvilku času na to, aby mohl zamířit, což také udělal a pověsil puk pod horní tyč Šimečkovy branky. Asistence: Petr Pokorný, Matěj Charvát.
     
    21:29
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre zápasu. Tomášek sice puk nezpracoval a nechal jej za sebou, to mu ale nemuselo vadit, protože se jej ujal z druhé vlny najíždějící SAMUEL OLLENDER a střelou do pravého horního růžku branky překonal Halodu. Asistence: Martin Tomášek, Jan Poruba.
     
    19:28
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    je vyrovnáno! Tlak Kopřivnice nakonec vyústil v branku. V prostoru před brankou se nejlépe zorientoval PETR MERENDA a dokázal propálit Halodu. Asistence: Jan Poruba, Miroslav Marek.
     
    03:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Znovu střílel z podobné pozice z práce strany PETR JURČA, a tentokrát už dokázal na dvakrát Šimečka překonat. Asistence: Jakub Vrána.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 20. Merenda (Poruba, Marek), 22. Ollender (Tomášek, Poruba), 33. Marek (Čintala), 35. Ollender (Tomášek, Bartošák) – 4. Jurča (Vrána), 29. Hajný (Pokorný, Charvát), 35. Matula (Kužílek), 47. Kuba (Peš, Kužílek), 49. Kuba (Matula, Peš), 50. Vrána (Miklík, Vaněk), 59. Vaněk (Jurča, Polesný)


    HC ISMM Kopřivnice: Šimeček (Fendrich) – Imrich, Čintala, Marek (A), Merenda, Chalupa, Kowalczyk – Kofroň, Pěnčík, Poruba, Sluštík (A), Vyčesaný, Hrubý, Bartošák, Suchý, Tomášek (C), Pargač, Raška, Mach, Ollender, Červenka
    SHK Drtiči Hodonín: Haloda (Kotvan) – Charvát, Hložánek, Kužílek, Vrána, Černohous, Weber, Pokorný (A), Hajný, Potechin, Peš (C), Kuba (A), Matula, Loginovskij, Polesný, Haloda, Jurča, Miklík, Vaněk
    bahis siteleri