Klášterec nO – Klatovy 2:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:3 (kon.)
Nový Jičín – Vsetín 1:5 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 3:2 (1:0 po s.n.) | Opava – Val. Meziříčí 3:4 (0:2 po s.n.)
Tábor – Písek 6:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 7:4 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 2:4 (kon.)
Žďár n/S – Nymburk 2:1 (2:3 po s.n.) | Děčín – Bílina 7:0 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 6:1 (kon.)
Jindř. Hradec – David Servis 4:0 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
HC Technika Brno
Sobota 18.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Slavíček zrovna sprintoval na střídačku, když se ke střele napřahoval jeden z brněnských obránců. Do střely se vrhnul Jakub Vrána a od něj se puk odrazil k PETRU JURČOVI, který pojišťuje výhru Hodonína střelou do prázdné brány. Asistence: Jakub Vrána.
     
    34:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ve chvíli, kdy se vracel hodonínský hráč z trestné lavice na led, padla čtvrtá branka domácích! V přesilovce 5 na 3 se z pravé strany prosadil přesnou střelou PETR JURČA. Asistence: Marek Haloda, Daniel Vaněk.
     
    30:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo velice smolné pro brankáře Slavíčka. Z nenápadné akce Hodonína se vyklubala vyrovnávací branka! Potechin vybojoval u mantinelu puk a nahodil ho na bránu, Zdeněk Slavíček ale předvedl velice nejistý zákrok a vyrazil puk pouze před sebe, kam si sjel DANIEL VANĚK a s přehledem zakončil do poloodkryté klece. Asistence: Michail Potechin.
     
    21:17
    Technika právě vstřelila branku!
    Dva hodonínští hráči se zapomněli v útočném pásmu a útoku Techniky musela čelit zbylá trojice, hosté však této šance využili a zmatku před bránou využil ROBIN MEDEN, který uklidil kotouč za dezorientovaného Kotvana. Asistence: Karel Benýšek, Jiří Čtvrtníček.
     
    16:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Z další akce ale Technika skóruje! Hosté si vytvořili tlak v útočném pásmu a donutili hodonínské hráče faulovat, v signalizované výhodě pak přesnou střelou vyrovnává stav utkání ROBIN MEDEK. Asistence: Karel Benýšek.
     
    12:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hladoví hráči Hodonína se dočkali druhé branky! Celá akce začala u Jakuba Kužílka, který od modré čáry vystřelil ke vzdálenější tyči. Přízemní střelu Slavíček pouze vyrazil před sebe, kde se z ničeho nic objevil JAKUB KADLEC a dorazil puk za bezmocného Slavíčka. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    09:50
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo stylové vyrovnání v podání Techniky! Brňané okamžitě soustředili hru do útočného pásma a za bránou si k puku našel cestu Medek, který ještě posunul na KARLA BENÝŠKA a ten si vyjel před bránu, aby bekhendovým blafákem překonal Kotvana! Asistence: Robin Medek, Jiří Čtvrtníček.
     
    08:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Sice pozdě, ale přece! Vlastimil Odehnal už se vrátil z trestné na led a pomáhal spoluhráčům v bránění, když se kotouč odrazil k Potechinovi, který nahodil puk na bránu a tam jej za Slavíčka dorazil JAKUB HAJNÝ. Asistence: Erik Hložánek, Michail Potechin.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 9. Hajný (Hložánek, Potechin), 13. Kadlec (Kužílek), 31. Vaněk (Potechin), 35. Jurča (Haloda M., Vaněk), 60. Jurča (Vrána) – 10. Benýšek (Medek, Čtvrtníček), 17. Medek (Benýšek), 22. Medek (Benýšek, Čtvrtníček)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Haloda M., Miklík, Kužílek, Polesný, Potechin, Pokorný (C), Loginovskij – Jurča, Vaněk (A), Vrána – Kadlec, Charvát, Matula – Hajný, Kuba, Hložánek – Černohous

    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HC Technika Brno: Slavíček (Novák) – Vokurka, Štancl, Sedláček, Vlček, Šimák – Odehnal (A), Brzobohatý, Benýšek (A) – Biolek, Florek, Stehlík (C) – Čtvrtníček, Bustin, Medek – Matov, Látal, Švaňhal – Augustin

    Trenér: Vlastimil Odehnal

    Rozhodčí: Obadal – Bubela, Zedník
    bahis siteleri