Havlíčkův Brod – Jihlava B 5:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava B
Neděle 12.03.2017, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Ve třetím dějství se ještě z havlíčkobrodského tábora prosadili Adam Rybáček a kapitán Dominik Vacík, kteří uzavřeli na konečných 5:1. Mladí Bruslaři tak přesvědčivě ovládli v hezkém utkání prestižní derby Vysočiny proti Jihlavě B a mohou se opět radovat.

    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Znovu se vám ozvu v 17:00, kdy čeká Kotlinu další derby. Tentokrát se představí v akci brodský A-tým, jenž vyzve v úvodním zápasu čtvrtfinále play-off Žďár nad Sázavou. Rád bych vás touto cestou na sledování zápasu pozval. Zatím se mějte hezky a přeji vám dobrou chuť k nedělnímu obědu! (12:01:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Martin Horáček předvedl skvělý obranný zákrok, když se hosté zkoušeli uvolnit hezkou kombinací. Nahrávku zachytil a rozehrál na spoluhráče.
     
    59:36
    A další vyhození mladých Bruslařů po souboji v rohu obranného pásma.
     
    59:06
    Tomáš Kulhánek se svými spoluhráči vyvezl puk do útočného pásma, domácí se tak v oslabení dál skvěle brání.
     
    58:31
    Dukla se ještě tlačí vpřed, nyní se dopustila postavení mimo hru.
     
    57:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr! Jihlava B prohrávala důležité vhazování v útočném pásmu a okamžitě ji za to stihl krutý trest! Patrik Vacík vyhrál vhazování, kotouče se v rohu brodského pásma chopil DOMINIK VACÍK, jeho nádherný oblouček přeletěl všechny jihlavské hráče a kotouč se doklouzal až do odkryté brány! Brankář Krejčí se vrací do branky! Asistence:Patrik Vacík.
     
    57:50
    Hosté dokonce ještě zkusí hru bez brankáře!
     
    57:50
    Podaří se Dukle ještě utkání alespoň trochu zdramatizovat a dočká se při přesilovce druhé vstřelené branky? Uvidíme.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Trupl – 2 min., napadení).
     
    57:50
    Jihlava B si bere oddechový čas, zahraje si přesilovku.
     
    57:38
    Domácí přenesli děj hry do útočného území a tlačili se v předbrankovém prostoru k puku, ale hosté si poradili a počínající požár rychle uhasili.
     
    57:10
    Nápor Dukly dál pokračuje, ale havlíčkobrodská obrana si počíná zodpovědně a rozhodně nechce nic podcenit. Brańkář Král má minimum práce.
     
    56:19
    Domácí získali kotouč a vyvezli ho dopředu, ale jen na chvilku. Znovu už přihlížíme v Kotlině ofenzivnímu snažení hokejistů z krajského města.
     
    55:50
    Jakub Jančí hezky objel soupeřovu bránu a naservíroval kotouč Davidu Mihulkovi, jehož dorážku zblízka po ledě skvěle zmařil betony gólman Král a přerušil hru!
     
    55:21
    Hosté ani za hodně nepříznivého stavu sympaticky neskládají zbraně a dál bojují o co nejlepší výsledek. V posledních okamžicích se hodně tlačí kupředu.
     
    54:55
    Brankář Král se jen ohlédl za prudkou střelou z okraje levého kruhu, proti níž zřejmě neměl ani vůbec dobrý výhled. Kotouč však proletěl vedle jeho levé tyčky.
     
    54:30
    Jihlava má puk na svých holích a kombinuje ve středním pásmu v blízkosti středového kruhu.
     
    53:40
    Matěj Trupl je dnes hodně vidět, znovu táhl útok Bruslařů po levém křídle a kotouč zavezl do útočného pásma za bránu soupeře. Vypadá to, že trenéři mu dnes dali šanci v útoku, i když se jedná o obránce.
     
    53:19
    Hosty stojí bránění obrovskou spoustu sil. Proti skvěle hrajícím Bruslařům to mají opravdu hodně těžké. Brankář Krejčí je však drží dál skvělými zákroky.
     
    53:00
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění, zámek Bruslařů tak i nadále pokračuje.
     
    52:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí svůj tlak nakonec korunovali dalším gólem a vypadá to, že v cestě za dalším vítězstvím za plným bodový zisk se definitivně uklidnili! Marek Kopic odvedl v rohu útočného pásma skvělou práci a narýsoval ideální pas mezi kruhy na hůl ADAMA RYBÁČKA. Šikovný útočník si kotouč rychle zpracoval a krásnou zápěstní ranou skóroval nad rameno gólmana Krejčího, jenž toho zřejmě ani moc neviděl přes hradbu těl před sebou! Asistence: Marek Kopic, Adam Dvořák.
     
    52:06
    Havlíčkův Brod už je zabydlen u brankáře Krejčího a přes poctivou obranu soupeře si znovu hledá prostor, odkud by mohl prověřit Krejčího pozornost.
     
    51:36
    Hra je přerušena, Havlíčkův Brod se dopustil zakázaného uvolnění.
     
    51:17
    Brankář Král musel zasahovat proti střele z uctivé vzdálenosti. Kotouč vyrazil betony do jízdy svému spoluhráči, který uhání vpřed.
     
    50:59
    Havlíčkův Brod je kompletní, oslabení sehrál naprosto fantasticky, když soupeře vůbec k ničemu nepustil.
     
    50:40
    Ani teď se Dukle nepovedlo založit nadějnější útok a přišla o kotouč.
     
    50:17
    Kdepak, ze strany Dukly je to obrovské trápení. Havlíčkův Brod má dál svou obranu vysunutou a odráží útoky svého soka s železnou pravidelností.
     
    49:50
    Marek Kopic nebezpečně zakončil z prostoru mezi kruhy a jeho dělovka proletěla nad horní tyčkou jihlavské brány. Vůbec není znát, že hosté mají přesilovku.
     
    49:32
    Svěřenci trenérů Petra Beránka a Tomáše Harta dál drží kotouč v útočném pásmu a s velkým přehledem se v oslabení brání.
     
    49:13
    Domácí hokejisté zavezli puk do útočného pásma, kde hráli vysokou holí. Hra je tak přerušena, vhazovat se bude po pravé ruce gólmana Krejčího.
     
    48:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Vacík – 2 min., podražení).
     
    48:49
    Kotouč už mají na svých holích hráči Dukly a ženou se napříč středním pásmem. Budou ale útočit do plných, domácí jsou dobře zkonsolidovaní.
     
    48:20
    Martin Horáček s velkým přehledem rozehrál od své brány a založil hezký postupný útok, který však přerušila jihlavská obrana. Matěj Trupl však zabojoval a nahodil kotouč do útočného území.
     
    47:55
    Jihlavě se nepovedlo získat puk a i nadále se musí bránit pod tlakem.
     
    47:29
    Územní převaha Havlíčkova Brodu sice graduje, ale nevychází z ní nic, co by teď mělo brankáři Krejčímu přidělávat vrásky na čele. Domácím to ale za vedení 3:1 samozřejmě naprosto stačí, když drží kotouč daleko od svého pásma.
     
    47:07
    Děj hry se už znovu odvíjí v blízkosti jihlavské brány. Havlíčkův Brod se nyní proti poctivě bránícímu soupeři horko těžko prosazuje.
     
    46:40
    Jakub Krajíček zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu našel přesným pasem rozjetého Jakuba Jančího, jenž však zblízka přestřelil horní tyčku.
     
    46:21
    Jakub Košˇ%tál se hnal dopředu po levé straně a hledal před brankovištěm své najíždějící spoluhráče, ale jeden z hostů mu do nahrávky vložil hůl.
     
    46:02
    Střelecká převaha Havlíčkova Brodu je opravdu výrazná, brankář Krejčí už musí mít na svém kontě pořádnou řádku úspěšných zákroků.
     
    45:50
    Tomáš Kulhánek se hezky uvolnil na pravém křídle a z mírného úhlu vystřelil, ale gólmana Krejčího, jenž číhal u bližší tyčky, nedokázal překvapit.
     
    45:34
    Domácí hokejisté i nadále svírají svého krajského rivala z Jihlavy u jeho brány. Zatím však jejich snaha nebyla přetavena v gólový úspěch.
     
    45:01
    Havlíčkobrodská družina drží soupeře v šachu u jeho brány a hledá si prostor, odkud by mohla gólmana Krejčího ohrozit. Hosté se však příkladně brání.
     
    44:36
    Domácí hráči se snažili založit bleskový útok, jenž eten se jim nepovedl. Sudí přerušil hru kvůli postavení mimo hru, buly v neutrální zóně.
     
    44:15
    Hosté už jsou v plném počtu, Havlíčkův Brod však pokračuje v útočném snažení poblíž gólmana Krejčího, jenž musí mít oči na stopkách.
     
    43:49
    Domácí chvíli kombinovali v útočném území, ale opět o hrací předmět přišli a hosté toho využili k tomu, aby se vyhozením osvobodili.
     
    43:17
    Jihlava B vybojovala po chvilce snažení kus černé gumy do své moci a bez dlouhého otálení ho napálila do útočného pásma.
     
    43:01
    Havlíčkobrodský soubor i nadále obléhá gólmana Krejčího, ale hosté se velmi dobře brání a nepouštějí ho do příznivých střeleckých pozic.
     
    42:35
    Jakub Košťál předvedl tvrdý, ale čistý zákrok. Kotouč tak díky němu udržel pro svůj tým v útočném pásmu.
     
    42:20
    Hosté získali puk a odrazem o hrazení ho rychle vyhodili až do blízkosti brodské brány.
     
    42:07
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Augusta – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    41:55
    David Mihulka nabral rychlost na levém křídle, prohnal se až do kruhu a tvrdou ranou se snažil zavěsit, ale o kousek přestřelil brodskou bránu.
     
    41:25
    Hosté sebrali soupeři puk a nastěhovali se do útočného území, ale než se v něm stihli pořádně rozkoukat, o hrací předmět přišli a musejí kvapit ke své bráně.
     
    41:06
    Marek Kopic trochu riskantně rozehrál po vybojování puku, když se jeho pas snažil zachytit jihlavský útočník, ale pro Bruslaře to dopadlo dobře.
     
    40:45
    Brankář Krejčí ránu od modré čáry velmi dobře viděl a neměl s ní nejmenší problém, když ji ukryl do náruče až do přerušení hry.
     
    40:36
    Dukla B se dostala pod velký tlak a nedokázala se z něj v rámci pravidel vymanit. Vyhodila totiž kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    40:10
    Mladí Bruslaři po vhazování nahodili kotouč do útočného pásma a nyní o něj s protihráči za jihlavskou bránou svádějí urputné souboje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Domácí mladíci se v prostřední části dostali dovedení 3:0, když se trefili Pavel Dudek a Adam Rybáček, ale hostům se povedlo snížit na dvoubrankový rozdíl, když se prosadil Jakub Jančí. Třetí perioda začne přibližně v 11:28, stav je 3:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Tomáš Kulhánek zabojoval o puk v prostoru mezi kruhy a nakonec ho v tísni dokázal prostrčit na Adama Rybáčka, jehož ránu z voleje chytil brankář Krejčí.
     
    39:27
    Dominik Vacík opět zkusil štěstí od modré čáry. Brankář Krejčí se znovu vyznamenal a kotouč zkrotil ve své nachystané náruči do hvizdu sudího.
     
    39:14
    Jihlava B přečkala těžké chvilky a ustála oslabení 3 na 5 bez úhony. Nyní vyhodila na zakázané uvolnění, buly proběhne po levé ruce brankáře Krejčího.
     
    38:47
    Domácí jsou v závěru prostřední části aktivnější a dál buší do obranného bloku jihlavského béčka.
     
    38:21
    Marek Kopic hledal před bránou chytrým pasem najíždějícího Pavla Dudka, ale ten měl hodně velkou rychlost a nedokázal prudký pas trefit z voleje.
     
    38:00
    Dominik Vacík dostal nabito na modrou čáru a tvrdou ranou po velkém nápřahu znovu protáhl nachystanou lapačku gólmana Krejčího.
     
    37:49
    Bruslaři hrají v plném počtu a začala jim zkrácená přesilovka 5 na 3.
     
    37:26
    Brankář Krejčí musel řešit nepříjemnou ránu z pravého kruhu, ale poradil si s ní a kotouč schoval ve své rukavici, za což si zasloužil uznalé poklepání od svých spoluhráčů.
     
    37:01
    Naprosto zbytečný a zákeřný zákrok teď předvedl za jihlavskou bránou Martin Barák (JHB) a naprosto právem vyfasoval dvouminutový trest za vražení na hrazení. Následnou pošťuchovanou rychle uklidnili rozhodčí.
     
    36:46
    Patrik Vacík hledal před bránou Marka Kopice, který byl však dobře pohlídaný a s kotoučem nemohl nic dělat. Vzápětí ho ale vybojoval a domácí útočí.
     
    36:24
    Hraje se 4 na 4, Havlíčkův Brod rozehrává od své brány.
     
    36:03
    Na ledě se nám začíná pomalu přiostřovat a nedovolené zákroky přibývají. Jihlavská střídačka si teď nechala zavolat sudího Jaroslava Žáka, aby jí objasnil svůj verdikt.
     
    36:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Mihulka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., podražení).
     
    35:42
    A bleskově mohlo udeřit po rychlé akci na druhé straně! Tomáš Kulhánek narýsoval špičkový pas před brankoviště na Jakuba Košťála, jehož dělovka z voleje nastřelila Krejčího hruď!
     
    35:29
    Hlasatel ohlásil, že branka nemůže být uznána, protože padla po odpískání.
     
    35:29
    Matyáš Machovský pelášil v samostatném úniku na brankáře Krále, který jeho ránu chytil. Vzápětí jeden z hostů dorazil kotouč do sítě, ale gól nakonec neplatí, protože gólman Král už měl podle verdiktu sudích kotouč pod kontrolou! Hostům se to pochopitelně vůbec nelíbí!
     
    35:05
    Kotouč nahodili do útočného pásma a hráči v jeho rohu teď o něj urputně bojují.
     
    34:45
    Bruslaři mají puk na svých holích a z obranného pásma rozjíždějí další útočnou akci.
     
    34:14
    Je odpískán úmyslný ofsajd Bruslařů, buly proběhne u gólmana Krále.
     
    34:08
    Patrik Vacík nabral velkou rychlost a vypálil z mezikruží, ale jeho dělovka prosvištěla těsně vedle levé tyčky brankáře Krejčího! Domácí pokračují v tlaku.
     
    33:39
    Adam Dvořák tvrdě vypálil golfákem od modré čáry, ale gólman Krejčí puk dobře viděl a od své levé tyčky ho vyrazil za bránu.
     
    33:21
    Domácí už jsou zpět v útočných pozicích, hosté už se brání ve čtyřech.
     
    33:03
    Brankář Krejčí dál čaruje ve svém brankovišti, nyní dobře vyrazil puk před sebe a jeho spoluhráči okamžitě vyhodili kotouč do bezpečí.
     
    32:45
    Slibné příležitosti Bruslařů! Dominik Vacík dělovkou od modré čáry vyprášil betony gólmana Krejčího a Tomáš Kulhánek z mezikruží mířil těsně nad horní tyčku!
     
    32:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (M. Kohout – 2 min., držení protihráče).
     
    32:09
    S vyloučeními se nám teď roztrhl pytel, znovu se bude vylučovat a opět na straně hostů.
     
    31:40
    Hosté vysekli obránci Dominiku Vacíkovi puk z hole, který se došoural až ke středovému kruhu. Domácí zakládají novou útočnou akci.
     
    31:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Sapík – 2 min., sekání).
     
    31:10
    Bruslaři si vytvořili obrovské šance, jež pramenily z dobré a přesné střelby od modré čáry. Gólman Krejčí se ale zaskvěl betony i proti nebezpečným dorážkám!
     
    30:42
    Bruslaři si vykoledovali další faul a do obrany soupeře teď buší v šesti bez brankáře Krále, jenž dosprintoval na střídačku.
     
    30:10
    Bruslaři vyhráli vhazování a obléhají soupeřovu branku.
     
    29:56
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (M. Kohout – 2 min., sekání).
     
    29:50
    Dominik Vacík tvrdě vypálil od modré čáry a zasáhl svou dělovkou gólmana Krejčího do masky. Ve hře se však pokračovalo a zblízka dorážel Adam Rybáček, ale jen do betonů.
     
    29:20
    Hra je přerušena kvůli ofsajdu, buly ve středním pásmu.
     
    28:54
    Mladí Bruslaři odpovídají zvýšenou útočnou aktivitou a pořádně zaměstnávají gólmana Krejčího i jeho přetíženou obranu.
     
    28:25
    Tým Dukla Jihlava B právě vstřelil branku! Tak to je blesková odpověď hostů, kteří slaví svou první trefu! JAKUB JANČÍ si sešteloval dobře svá mířidla a ranou z prostoru mezi kruhy propálil gólmana Krále, který se po jeho střele natahoval marně! Bez asistence.
     
    27:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít hosté hodně těžké, skvěle hrající mladí Bruslaři udeřili potřetí a utekli soupeři už do třígólového vedení! Puk putoval po ose Marek Kopic – Dan Fiala – ADAM RYBÁČEK a posledně jmenovaný se před brankou bleskově zorientoval, po čemž doklepl kotouč do jihlavské brány! Asistence: Dan Fiala, Marek Kopic.
     
    27:17
    Dukla B je i nadále pod velkým tlakem nedaří se jí vyvézt puk pryč od své brány. Gólman Krejčí toho má znovu až nad hlavu.
     
    27:00
    Zatím se hraje ve strhujícím tempu, vpřed se ženou nyní hosté.
     
    26:40
    A znovu v akci Tomáš Kulhánek, jenž dostal ideální pas, vyjel si zpoza brány do lepší palebné pozice, ale zblízka vyprášil jen betony gólmana Krejčího.
     
    26:18
    Škoda pro Havlíčkův Brod. Pavel Dudek hledal nahrávkou před bránu Tomáše Kulhánka, ale ten si prudký pas nedokázal zpracovat.
     
    25:50
    Domácí se vrátili pro nahozený puk a pokračují v útočné aktivitě.
     
    25:25
    Domácí v plném počtu okamžitě zahrozili! Matěj Trupl se vydal na útočný výlet a zblízka se v nepřehledné skrumáži snažil prostrčit puk do brány, jenže trefil jen beton brankáře Krejčího!
     
    24:50
    A znovu je puk daleko od gólmana Krále, kde i v nejbližších sekundách zůstane, protože gólman Krejčí nemohl po nahozeném puku domácích rychle rozehrát a hra je přerušena.
     
    24:30
    Dukla se teď hodně trápí, proti oslabenému soupeři se jí vůbec nedaří získat puk na delší dobu pod kontrolu a sevřít domácí mladíky pod tlak.
     
    24:05
    Dukla pokračuje v přesilovce, ale domácí jsou jako pokropeni živou vodou a je jich teď plný led. Útočit se jim daří i ve vlastním oslabení.
     
    23:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Bruslaři hned z protiútoku vstřelili svou druhou branku a jdou do trháku, a to dokonce při vlastním oslabení! Tomáš Kulhánek vyslal kupředu PAVLA DUDKA, na kterého jihlavská obrana zapomněla, a útočník domácích to provedl parádně, když zblízka propasíroval kotouč za Krejčího záda! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    23:18
    Obrovská šance hostů! Matyáš Machovský pálil úplně sám z bezprostřední blízkosti, ale brankář Král ho skvěle vychytal lapačkou!
     
    23:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kopic – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    22:45
    Jihlava B už je v plném počtu. A hned má útočné choutky! Usadila se v útočném pásmu a snaží se ohrozit gólmana Krále, zatím však neúspěšně.
     
    22:31
    Dukla B získala kotouč u své brány a okamžitě ho odpálila do bezpečí. Vypadá to, že i další oslabení přečká bez úhony.
     
    22:09
    Domácím se nepovedla rozehrávka, pod tlakem napadajícího soupeře poslali kotouč jen na zakázané uvolnění. Buly u gólmana Krále.
     
    21:53
    Patrik Vacík se hnal vpřed ve velké rychlosti a upadl, po čemž skončil až v bráně gólmana Krejčího, jíž vychýlil z předepsaného postavení. Maskované opoře Dukly se sportovně omluvil poklepáním holí o beton.
     
    21:33
    Brankář Krejčí přerušil hru a před jeho svatyní se strhla menší strkanice, jíž však sudí velmi rychle rozehnali.
     
    21:00
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Jeden z hostů vybojoval puk a řítil se sám na gólmana Krále, ale ten si poradil skvěle a střelu zblízka vyrazil vedle své brány!
     
    20:40
    David Matula se vydal na útočný výlet a vypálil z mírného úhlu na levé straně, ale o kousek minul přední tyčku. Za hákování je vzápětí vyloučen Patrik Augusta (JHB).
     
    20:15
    Jihlava B po vhazování ve středovém kruhu získala puk a zavezla ho do útočného pásma, ale tam se s ním moc dlouho neohřála. Vpřed jedou Bruslaři.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Havlíčkův Brod byl v úvodní dvacetiminutovce jednoznačně aktivnější, ale ze své výrazné převahy zatím vytěžil jen jednu branku, o kterou se postaral Patrik Vacík. Prostřední část začne zhruba v 10:38, stav je 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Hosté však získali puk za svou bránou a už se nic zajímavého nestane.
     
    19:30
    Havlíčkův Brod odrazil soupeřův útok a už se žene vpřed v hojném počtu, když svou akci táhne podél hrazení na pravém křídle.
     
    19:06
    Domácí hokejisté se vydali s pukem kupředu, ale brzy o něj přišli ca vpřed se tak vženou hosté z Jihlavy.
     
    18:50
    Brankář Král si konečně zachytal. Nejdříve si poradil se štiplavou ránou Martina Baráka od modré čáry, jíž ukryl v náruči, a vzápětí vyrazil nebezpečnou dělovku Jakuba Krajíčka z mezikruží.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kopic – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:30
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Hroch – 2 min., krosček).
     
    17:55
    Nápor Bruslařů i nadále neubírá na své intenzitě, ba naopak, jedna rána za druhou létají na jihlavskou bránu nebo těsně vedle ní.
     
    17:29
    Hráči chvíli bojovali u hrazení havlíčkobrodského pásma, ale nyní už se kotouč opět potuluje v blízkosti jihlavského brankáře Krejčího.
     
    17:05
    Hosté se vymanili z pevného havlíčkobrodského objetí a už dotírají na brodského brankáře Krále, jehož obrana však odvádí zatím perfektní práci.
     
    16:41
    Brankář Krejčí předvedl další úspěšný zákrok proti nepříjemné ráně z mezikruží a přerušil hru.
     
    16:11
    Děj hry se rychle přenesl na opačnou stranu hrací plochy, kde už do obranného bloku svého soupeře opět buší havlíčkobrodští mladíci.
     
    15:40
    Patrik Augusta narýsoval při rychlém brejku přesný pas před brankoviště na hůl Jakuba Krajíčka, jeho ránu z voleje chytil gólman Král betonem!
     
    15:10
    Hokejisté z krajského města Vysočiny získali puk a drží ho v útočném pásmu, kde si hledají prostor ke střele.
     
    14:45
    Jihlava B ne a ne odzbrojit svého soupeře, který dál nebezpečně operuje s pukem v blízkosti gólmana Krejčího, jenž má hodně práce.
     
    14:15
    Hosté jsou stále pod velkým tlakem a musejí se bránit s vypětím všech sil. Filip Pártl zřejmě schytal nějaký tvrdý úder a míří do kabiny.
     
    13:53
    Jakub Košťál vybojoval puk za bránou soupeře, kam sprintoval po nahození Tomáše Kulhánka. Havlíčkův Brod znovu rozvíjí svou kombinaci.
     
    13:23
    Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu Dukly.
     
    13:09
    Domácí mladíci už znovu dobývají jihlavskou bránu, brankář Krejčí se má ve svém území co ohánět.
     
    13:00
    Hosté se probili s kotoučem do útočného území, ale tam nedokázali nic vymyslet. Bruslaři jejich kombinaci rychle přerušili. Pokud se nepletu, gólman Král si ještě nesáhl na puk.
     
    12:35
    Jihlavané ustáli i další oslabení a už jsou kompletní. Nápor Bruslařů však neustává, gólman Krejčí musí být neustále plně koncentrovaný.
     
    12:05
    Dominik Vacík vypálil z mírného úhlu na levé straně, ale gólman Krejčí se znovu vyznamenal a ukryl letící kotouč ve své výstroji.
     
    11:50
    Brankář Krejčí vyrazil další tvrdou střelu a jeho spoluhráči vyhodili kotouč až do blízkosti středového kruhu.
     
    11:40
    Nyní už znovu buší do obranného bloku svého soka.
     
    11:22
    Bruslaři si nepřesně přihráli v blízkosti modré čáry, dostali se už s kotoučem za ní a musejí tak vyklidit útočnou zónu.
     
    11:08
    Bruslaři ze svého tlaku vytěžili střelu z pravého kruhu, kterou však gólman Krejčí dobře viděl a v pohodě ji zneškodnil u bližší tyčky.
     
    10:50
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a drží se na dostřel gólmana Krejčího.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava B (Barák – 2 min., napadení).
     
    10:17
    Puky i nadále létají kolem brány gólmana Krejčího, jen to sviští. Mladí Bruslaři mají i nadále enormní tlak a ženou se za druhým gólem.
     
    10:00
    Dukla B je i nadále pod obrovským tlakem, ze kterého se jí nedaří vyklouznout.
     
    09:34
    Adam Rybáček se natlačil se svými kumpány z útoku před brankoviště a zblízka zakončoval bekhendem, ale jen do připravených Krejčího betonů.
     
    09:20
    Adam Dvořák vypálil rychle zápěstím z blízkosti modré čáry a gólman Krejčí neměl úplně dobrý výhled. Dokázal si však poradit a puk vyrazil.
     
    08:50
    Hosté už jsou na hrací ploše v plném počtu, ale i nadále se brání náporu soupeře.
     
    08:27
    Hráči obou týmů bojují urputně o puk u hrazení v blízkosti trestných lavic, což samozřejmě více vyhovuje oslabeným hostům.
     
    08:02
    Kotouč je znovu v havlíčkobrodském pásmu, Jihlava B se zatím brání velmi organizovaně a účinně, domácí si teď nemohou vynutit tlak ani si vytvořit slibnější příležitost.
     
    07:42
    Hosté dostali puk ven ze svého pásma, havlíčkobrodská družina začíná novou útočnou akci.
     
    07:11
    bruslaři vyprodukovali po útočné kombinaci nebezpečnou ránu z mezikruží, kterou však dokázal gólman Krejčí zkrotit ve své výstroji.
     
    06:47
    Hra je znovu přerušena a bude z toho přesilovka pro domácí. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám za hrubost Jakub Jančí (JHB).
     
    06:36
    Hosté drží puk ve středním pásmu a hledají si cestu do Královy blízkosti, ale Havlíčkův Brod vybudoval na své modré čáře pevný obranný val.
     
    06:17
    Havlíčkův Brod se snažil založit rychlou útočnou akci, ale nepohlídal si přechod do soupeřovy třetiny a dopustil se postavení mimo hru.
     
    05:39
    Dukla B se snaží rozehrát ze zákrytu své brány, domácí však zatím skvěle bruslí a aktivním napadáním jí hodně znepříjemňují život.
     
    05:15
    Michal Kerber dostal nabito na modrou čáru a od hrazení zkusil štěstí. Jeho rána měla dobrou razanci a letěla do protější šibenice, ale gólman Krejčí parádně zasáhl lapačkou.
     
    04:41
    Parta z Kotliny dál ostřeluje jihlavskou bránu, ale teď trápí nepřesná koncovka. Puky létají mimo tři červené tyče svatyně soupeře.
     
    04:17
    Adam Rybáček narýsoval parádní pas na volného Dana Fialu, jenž si sjel z levého kruhu blíže bráně, ale jeho dělovka skončila jen v Krejčího náruči!
     
    03:36
    Obrázek hry se v Kotlině nemění. Domácí mladíci mají zatím více ze hry, po většinu času kombinují s pukem v útočném území a dál dotírají na brankáře Krejčího.
     
    03:06
    Tomáš Kulhánek přebral puk na okraji kruhů a prudce zápěstím vystřelil. Jeho dělovka měla slibné parametry, ale proletěla jen nad horní tyčkou.
     
    02:45
    kapitán hostů Patrik Augusta se probil s pukem za útočnou modrou čáru, ale neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    02:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři zamkli Duklu v jejím pásmu a slaví rychlé vedení! Domácí ukázkově rozebrali hezkou kombinací soupeřovu obranu a vzorně se natlačili před brankoviště, kde se po Filipu Klofáčovi zmocnil puku PATRIK VACÍK a přesnou střelou zametl kus černé gumy do sítě! Asistence: Filip Klofáč, Michal Kerber.
     
    01:42
    Brankář Krejčí si připsal na konto první vážnější zákrok, když si poradil se zápěstní střelou, jež na něj vyletěla z okraje kruhů. Hra je přerušena.
     
    01:21
    Hosté se snažili vyhodit kotouč podél hrazení, ale havlíčkobrodský obránce kotouč zachytil a jeho mužstvo tak může i nadále pokračovat v tlaku.
     
    00:50
    Domácí založili od své brány po vyhození soupeře další útočnou akci a opět okupují útočné území. Brankář Krejčí je zatím v klidu, nejde na něj moc střel.
     
    00:22
    Domácí se usadili na dostřel gólmana Krejčího a hledají si prostor ke střele. Jihlavská obrana je však zatím pozorná a náporu soupeře odolává.
     
    00:05
    Hosté nahodili puk do útočného pásma, ale havlíčkobrodská defenziva byla pozorná. Mladí Bruslaři tak už uhánějí s kotoučem na holích kupředu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Král – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Brdičko, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál, Pártl, Kulhánek "A"

    HC Dukla Jihlava B: Krejčí – Kratochvíl, Nosek, Jančí, Sapík, Mikeš, Buzek, Poledna, Augusta "C", Machovský, Havel "A", Rampír, Kochrda, M. Kohout, Barák, Krajíček, Mihulka, Hroch

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Richard Cachnín ml., Jan Kubát.
     
    Postavení v tabulce:

    Havlíčkův Brod – 1. místo, 30 bodů, skóre 66:15
    Jihlava B – 6. místo, 9 bodů, skóre 21:39
     
    Vzájemné zápasy:

    Havlíčkův Brod – Jihlava B 7:1
    Jihlava B – Havlíčkův Brod 0:5
    Havlíčkův Brod – Jihlava B 8:0
    Jihlava B – Havlíčkův Brod 8:2
    Jihlava B – Havlíčkův Brod 1:5
     
    Jihlava B získala v nadstavbě pouhých 9 bodů. Dá se tak očekávat, že v derby Vysočiny se bude chtít na svého krajského rivala vytáhnout. Dukla by tak v tabulce udržela za sebou své pronásledovatele a mohla by se dotáhnout na béčko Pardubic.
     
    Havlíčkův Brod už má jistý postup do ELIOD extraligy mladšího dorostu, proto už může hrát v naprosté pohodě. To ale neznamená, že by mladí Bruslaři nechtěli vyhrát. Naopak! Svou velkou dominanci budou chtít znovu potvrdit a od úvodního vhazování budou bojovat ze všech sil.
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás čeká dopolední zápas ELIOD ligy mladšího dorostu BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava B. Utkání začíná v 10:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. P. Vacík (Klofáč, Kerber), 24. Dudek (Kulhánek), 28. Rybáček (Fiala, Kopic), 53. Rybáček (Kopic, Dvořák), 58. D. Vacík (P. Vacík) – 29. Jančí


    BK Havlíčkův Brod: Král – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Brdičko, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Dukla Jihlava B: Krejčí – Kratochvíl, Nosek, Jančí, Sapík, Mikeš, Buzek, Poledna, Augusta "C", Machovský, Havel "A", Rampír, Kochrda, M. Kohout, Barák, Krajíček, Mihulka, Hroch

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Richard Cachnín ml., Jan Kubát
    bahis siteleri