Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Calgary Flames
Pátek 07.04.2017, 04:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:20 Alex CHIASSON - 1:4
     
    34:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak a je to o tři branky. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde byl připraven Brodie a jeho razantní střela mířila do prostoru brány. Mezi kruhy však kotouč ještě tečoval ALEX CHIASSON, který zapříčinil rozhodující a také gólovou změnu Brodieho zakončení. Asistence: TJ Brodie, Kris Versteeg.
    30:45 Freddie HAMILTON - 1:3
     
    30:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvougólového vedení. Brouwerova střela sice rozvlnila pouze boční síť, ale za bránou se kotouče rychle ujal FREDDIE HAMILTON. Pětadvacetiletý útočník Calgary se rychle vytočil k tyči a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Troy Brouwer, Curtis Lazar.
    23:12 Dennis WIDEMAN - 1:2
     
    23:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tentokrát již hosté slaví! Domácí po nevyužité přesilové hře pokračovali v útočném pásmu, ale zablokovaná střela Doughtyho se dostala až do středního pásma. Tam se kotouče ujal DENNIS WIDEMAN, jenž se vrátil z trestné lavice a únik zakončil přesnou střelou mezi Bishopovy betony. Asistence: Micheal Ferland, Deryk Engelland.
    06:13 Trevor LEWIS - 1:1
     
    06:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita domácího týmu přináší ovoce v podobě rychlého vyrovnání. Carter středem bleskově přesunul hru do útočného pásma, kotouč posunul k pravému kruhu a odtud se osamocený TREVOR LEWIS trefil přesně k vzdálenější tyči Gilliesovy brány. Asistence: Jeff Carter, Derek Forbort.
    04:57 Sam BENNETT - 0:1
     
    04:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra hostujícího týmu je nakonec využita. V samotném závěru početní výhody Calgary po obvodu útočného pásma rozjelo rychlou kombinaci, kterou přihrávkou z prvního doteku zakončil Backlund. Kotouč šel z jeho hokejky přesně mezi kruhy a SAM BENNETT touš pohotově vypálil mimo dosah Bena Bishopa. Asistence: Mikael Backlund, Mark Giordano.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Lewis (J. Carter, Forbort) – 5. S. Bennett (Backlund, Giordano), 24. D. Wideman (Ferland, Engelland), 31. F. Hamilton (Brouwer, Lazar), 35. Chiasson (Brodie, Versteeg)


    Los Angeles Kings: Bishop (Quick) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, Gravel – Pearson, Kopitar (C), Iginla – J. Carter, Brodzinski (A), Lewis – N. Shore, D. Brown, Andreoff – Dowd, Toffoli, Kempe.
    Calgary Flames: Gillies (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – F. Hamilton, Lazar, Brouwer (A).

    Rozhodčí: Chris Lee, Steve Kozari – Vaughan Rody, Brian Mach

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri