Boston – Ottawa 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 4:5 (kon.) | Toronto – Tampa 1:4 (kon.) | Florida – St. Louis 3:6 (kon.)
Dallas – Nashville 3:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 4:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – Calgary 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Calgary Flames
Pátek 07.04.2017, 04:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Na druhé straně teď před Gaudreauem zívala odkryté brána. Z levého kruhu však hostující hvězdička netrefila ideálně.
     
    58:48
    Jenže v oslabení se do šance dostali právě domácí. Kopitar kotouč potáhl po pravé straně, následně ho v přečíslení předal Toffolimu, ale ten zblízka nezakončil přesně.
     
    58:39
    S dobře hrajícím Tkachukem si teď neporadil Derek Forbort (LAK), jenž soupeře počastoval krosčekem.
     
    45:42
    Po delší době se hosté dostali do zakončení a hned z toho byla dobrá příležitost. Backlund si puk navedl až k brankovišti, ale pravý Bishopův beton byl proti páté brance. Následuje icing LA!
     
    42:29
    Až teď se domácí znovu dostali k pořádnému zakončení. Před Gilliese se totiž dostal Carter, avšak jeho pokus šel zblízka těsně vedle brány.
     
    39:04
    Jeden z domácích obdržel přihrávku na pravý kruh, následovala svižná střela do horní části brány, ale Gillies puk famózně vyrazil. Dorážka již vylétla vysoko nad!
     
    37:04
    Nyní už jde Michael Frolík (CGY) na lavici hanby, neboť soupeře zasáhl vysokou holí.
    34:20 Alex CHIASSON - 1:4
     
    34:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak a je to o tři branky. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde byl připraven Brodie a jeho razantní střela mířila do prostoru brány. Mezi kruhy však kotouč ještě tečoval ALEX CHIASSON, který zapříčinil rozhodující a také gólovou změnu Brodieho zakončení. Asistence: TJ Brodie, Kris Versteeg.
     
    32:28
    Pro Kings mohlo být ještě hůře. Rychlonohý Gaudreau se dostal za obranu domácích, provedl dobrý forhendový blafák, ale Bishop u tyče dokázal zasáhnout pravým betonem.
    30:45 Freddie HAMILTON - 1:3
     
    30:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvougólového vedení. Brouwerova střela sice rozvlnila pouze boční síť, ale za bránou se kotouče rychle ujal FREDDIE HAMILTON. Pětadvacetiletý útočník Calgary se rychle vytočil k tyči a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Troy Brouwer, Curtis Lazar.
     
    28:22
    Na obou stranách jsme byli svědky dobrých možností. Nejprve však Bishop odolal dvěma dorážkám z hranice brankoviště a poté si skvělý zákrok ramenem připsal i Gillies.
     
    24:42
    Nádherně to mezi kruhy udělal Gaudreau, který se parádní kličkou zbavil Gravela, avšak bekhendem již nedokázal překonat Bena Bishopa.
    23:12 Dennis WIDEMAN - 1:2
     
    23:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tentokrát již hosté slaví! Domácí po nevyužité přesilové hře pokračovali v útočném pásmu, ale zablokovaná střela Doughtyho se dostala až do středního pásma. Tam se kotouče ujal DENNIS WIDEMAN, jenž se vrátil z trestné lavice a únik zakončil přesnou střelou mezi Bishopovy betony. Asistence: Micheal Ferland, Deryk Engelland.
     
    22:38
    Mikael Backlund vybojoval kotouč u modré čáry a řítil si to sám na Bishopa. Vracející se obránce ho ale výrazně rozhodil a Backlund již nedokázal zakončit přesně.
     
    21:03
    Dobrý vstup do druhé třetiny ze strany Calgary teď přerušuje vyloučení. Za hrubost je penalizován Dennis Wideman (CGY).
     
    20:22
    Hned v úvodu druhé třetiny se do výborné pozice dostal Curtis Lazar. Kanadský mladík se objevil napravo od Bishopa, ale na toho zblízka nevyzrál.
     
    14:53
    Svou první přesilovou hru si zahraje Los Angeles, neboť Dougie Hamilton (CGY) se dopustil držení protihráče.
     
    10:53
    Zničehonic přišla šance Plamenů. Po přihrávce zpoza brány mohl Monahan zakončovat, ale místo toho ještě oslovil Gaudreaua. Ten zprava rychle vystřelil, ale Bishop se včas přesunul!
     
    08:43
    Další šance Kings. V parádní pozici se zjevil Nick Shore, jenž zakončoval z mezikruží, avšak proti gólu byl Gillies. Mladý gólman Calgary vytáhl skvělý zákrok ramenem.
     
    08:11
    Dobře postavený Iginla dokázal tečovat nabídku z levého kruhu, ale učinil tak příliš jemně a kotouč si to zamířil vedle Gilliesovy brány!
    06:13 Trevor LEWIS - 1:1
     
    06:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zvýšená aktivita domácího týmu přináší ovoce v podobě rychlého vyrovnání. Carter středem bleskově přesunul hru do útočného pásma, kotouč posunul k pravému kruhu a odtud se osamocený TREVOR LEWIS trefil přesně k vzdálenější tyči Gilliesovy brány. Asistence: Jeff Carter, Derek Forbort.
    04:57 Sam BENNETT - 0:1
     
    04:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra hostujícího týmu je nakonec využita. V samotném závěru početní výhody Calgary po obvodu útočného pásma rozjelo rychlou kombinaci, kterou přihrávkou z prvního doteku zakončil Backlund. Kotouč šel z jeho hokejky přesně mezi kruhy a SAM BENNETT touš pohotově vypálil mimo dosah Bena Bishopa. Asistence: Mikael Backlund, Mark Giordano.
     
    03:08
    Nyní již na lavici hanby zamířil Anže Kopitar (LAK), jenž si při bránění pomohl držením protihráče.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Lewis (J. Carter, Forbort) – 5. S. Bennett (Backlund, Giordano), 24. D. Wideman (Ferland, Engelland), 31. F. Hamilton (Brouwer, Lazar), 35. Chiasson (Brodie, Versteeg)


    Los Angeles Kings: Bishop (Quick) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, Gravel – Pearson, Kopitar (C), Iginla – J. Carter, Brodzinski (A), Lewis – N. Shore, D. Brown, Andreoff – Dowd, Toffoli, Kempe.
    Calgary Flames: Gillies (Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – F. Hamilton, Lazar, Brouwer (A).

    Rozhodčí: Chris Lee, Steve Kozari – Vaughan Rody, Brian Mach

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri