Dortmund – Frankfurt 3:1 (kon.) | Mohuč – Hertha 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Ingolstadt 3:0 (kon.)
Augsburg – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Mönchengladbach 5:3 (kon.) | RB Lipsko – Freiburg 4:0 (kon.)
Leverkusen – Bayern 0:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
5:3 (2:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 15.04.2017, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Běží poslední minuta nastavení a ke střele z dálky se dostal Amiri, jeho přízemní pokus mířící k tyči dokázal ale Sommer konečky prstů vyrazit!
     
    90+1
    Mohlo to být opět drama, protože ke střele se dostal Hoffman, ovšem Baumann jeho střelu vyrazil a následně Stindl dorážel z ofsajdu.
    90. Kerem DEMIRBAY - 5:3
     
    90
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný duel pokračuje a je to opět o dvě branky! Kramarić šel ve vápně po souboji s Christensenem k zemi, ale stačil se ještě zvednout a posunout míč obloučkem na volného KEREMA DEMIRBAYE, jenž měl lehkou práci a hlavou dostal míč do brány.
     
    86
    Ke střele se dostal na druhé straně Zuber, který střílel dobře na zadní tyč, ale Sommer byl na zemi včas a jeho ránu vyrazil!
     
    85
    Oba trenéři využívají svá poslední střídání – za domácí pro dnešek skončí Hübner a nahradí ho Bičakčić, za hosty dohrál Strobl a zahraje si Slovák Bénes.
    78. Mahmoud DAHOUD - 4:3
     
    78
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak jsem to dost možná zakřikl, protože hosté vážně ještě dokázali zápas zdramatizovat! Po Wendtově centru pálil z otočky pouze do bloků Drmić, následně se ale míč odrazil k nohám MAHMOUDA DAHOUDA, jenž dodal přízemní střelou Gladbachu naději!
    75. Mark UTH - 4:2
     
    75
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak toto byla opravdu krásná střela domácího útočníka! MARK UTH se dostal s míčem na osu hřiště, kde před vápnem zkusil střelu z opravdu těžké pozice a jeho projektil zapadl přesně do horního rohu brány zkoprnělého Yanna Sommera!
     
    74
    Je tu hned několik střídání najednou – domácí trenér sahá ke druhém střídání, když dolů jde střelec dvou branek Szalai a své umění ukáže Amiri. Na druhé straně pak dolů míří Traoré a Hahn, které nahradí Herrman s Drmićem.
     
    64
    Hodně to teď vře na hrací ploše – o faulu Dahouda se do sebe několik hráčů pustilo ve vzájemné šarvátce. Žlutou kartu pak dostává právě Dahoud a domácí Vogt.
     
    63
    A domácí kouč Nagelsmann sahá k první změně – na hřišti končí německý útočník Sandro Wagner, toho nahradí jeho krajan Mark Uth.
    58. Kerem DEMIRBAY - 3:2
     
    58
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A velice nečekaně jdou do vedení opět domácí fotbalisté! KEREM DEMIRBAY poslal velice dobrý centr do vápna, na který sice Sandro Wagner těsně nedosáhl, ale míč i tak bez jakékoliv teče zapadl přesně na zadní tyč – Sommer vůbec nereagoval.
     
    53
    Tak to byla neuvěřitelná šance hostů! Na zadní tyč poslal parádní centr Wendt, tam se objevil Hahn a z první posílal míč na bránu, ten ale díky Baumannově teči skončil na tyči!
     
    51
    A k hodně dobré střele se dostal po "robbenovské" kličce do středu hřiště Traoré, jeho pokus ale proskákal těsně vedle zadní tyče!
     
    48
    Žlutou kartou je napomínán i hostující stoper Christensen, tento Dán si pomáhal držením.
     
    45+1
    V nastaveném čase ještě skluzem u postranní čáry zastavil Wagnera Elvedi a je dalším napomínaným hráčem zápasu.
     
    43
    Do dobré šance se následně hnal Kramarić, který byl velice tvrdě zastaven ve vápně Vestergaardem, souboj to byl ale podle sudího čistý, což následně záznam nepotvrdil – dánský bek sáhl rukou do obličeje soupeře a měla se kopat penalta.
    35. Lars STINDL - 2:2
     
    35
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná minela Baumanna, ale také sudího! Německý gólman hodně váhal s rozehrávkou, až při odkopu napálil Hofmannovu ruku a od ní se míč dostal přes Dahouda ke zcela volnému LARSU STINDLOVI, jenž dokázal před prázdnou bránou srovnat! Hofmann ale hrál rukou zcela zřetelně a branka tak neměla platit.
    31. Jannik VESTERGAARD - 2:1
     
    31
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ale po jedné standardce zpátky v zápase a TSG se opět musí mít na pozoru! Ve vápně si míč dokázal najít Strobl, který ho posunul zcela volnému JANNIKU VESTERGAARDOVI a dánský stoper ve skluzu dokázal snížit!
     
    30
    Hodně tvrdě se nám teď ukázal i Hübner, který zezadu zbořil Dahouda a je také potrestán žlutou.
     
    26
    Emoce jsou na pochodu, to je jasné a kapitán hostů Stindl to přeci jen trochu přehnal – u postranní čáry srazil Toljana a je prvním napomínaným hráčem.
    24. Adám SZALAI - 2:0
     
    24
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Ale vzápětí to už je o dvě branky, když domácí ten chvilkový nápor dokázali ihned využít! S míčem se dostal po pravé straně do nebezpečné pozice kapitán Rudy, který poté přízemním míčem našel Maďara ADÁMA SZALAIE, jenž se nemýlil ani podruhé a na přední tyči poslal míč do brány!
     
    23
    A šance přišla a to obrovská! K míči se dostal chorvatský střelec Kramarić, který se do něj opřel a byť překonal gólmana Sommera, branka to není, protože míč zvoní o břevno!
    9. Adám SZALAI - 1:0
     
    9
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak toto je hodně nečekané, protože domácí se hned z první šance prosazují! K zahrání přímého kopu se postavil Kramarić, který poslal parádní centr přesně na hlavu Wagnera – jeho hlavičku sice ještě heroicky vyrazil Sommer, učinil tak ale pouze k volnému ADÁMU SZALAIOVI, jenž tak jednoduše míč doklepl do prázdné brány!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 9. Szalai, 24. Szalai (Rudy), 58. Demirbay, 75. Uth (Süle), 90. Demirbay (Kramarić) – 31. Vestergaard (Strobl), 35. Stindl (Dahoud), 78. Dahoud

    Karty:   30. Hübner (HOF), 64. Vogt (HOF) – 26. Stindl (MNC), 45+1. Elvedi (MNC), 48. Christensen (MNC), 64. Dahoud (MNC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 16:10. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 6:20.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner (85. Bičakčić) – Toljan, Rudy (C), Demirbay, Zuber – Kramarić, Szalai (74. Amiri) – Wagner (63. Uth).
    Náhradníci: Kobel – Bičakčić, Rupp, Polanski, Schwegler, Amiri, Uth.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Vestergaard, Wendt – J. Hofmann, Dahoud, Strobl (85. Bénes), Traoré (74. Herrmann) – Hahn (74. Drmić), Stindl (C).
    Náhradníci: Sippel – Herrmann, Drmić, N. Schulz, Bénes, Kolodziejczak, Korb.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Bornhorst
    bahis siteleri