Liberec – Växjö 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – TPS 5:1 (kon.) | Kuopio – Malmö Redhawks 6:4 (kon.)
HV71 – Mannheim 1:4 (kon.) | Frölunda – Zürich 5:4 (po pr.) | Stavanger – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Davos – Cardiff 10:1 (kon.) | Bern – Nottingham 5:2 (kon.) | Gap – EC-KAC 3:6 (kon.)
konec
SC Bern
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
Nottingham Panthers
Čtvrtek 24.08.2017, 19:45 • Postfinance Arena, Bern • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:38 Joshua SHALLA - 5:2
     
    36:38
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Pozor, pozor, jako blesk z čistého nebe se nyní prosazují hosté! JOSHUA SHALLA si povyjel z pravého křídla do mezikruží a naprosto nekompromisně vymetl horní roh Genoniho svatyně. Simon Moser tak už není jediným hráčem, který v utkání vstřelil dvě branky. Asistence: Brett Perlini.
    34:27 Alain BERGER - 5:1
     
    34:27
    Bern právě vstřelil branku!
    Ve švýcarské metropoli právě odbila pátá! Michael Garnett byl teď v opravdu složité situaci – povolená obrana Panterů vůbec nezabránila přesunu protihráčů před brankoviště a kanadský gólman tak musel krotit hned několik dorážek. Kotouč za jeho záda dotlačil až ALAIN BERGER. Asistence: Simon Bodenmann, Gaëtan Haas.
    27:50 Dario MEYER - 4:1
     
    27:50
    Bern právě vstřelil branku!
    Zatímco hosté se v koncovce neskutečně trápí, Bernu padá sítě do snad vše. Bodenmann našel na kruhu volného DARIA MEYERA, který neváhal a poslal kotouč směrem na Garnetta. Ten nestihl včas zareagovat a domácí tak vedou už o tři branky. Asistence: Simon Bodenmann, Maxim Noreau.
    24:31 Gaëtan HAAS - 3:1
     
    24:31
    Bern právě vstřelil branku!
    Vše je najednou jinak, Bern zvyšuje na 3:1 díky krásné individuální akci GAËTANA HAASE. Švýcarský forvard se chopil puku ve středním pásmu, obehrál dva obránce a z kruhu namířil přesně mezi tři tyče svatyně hostí. Bez asistence.
    21:43 Joshua SHALLA - 2:1
     
    21:43
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Rychlá akce hostů vede ke kontaktní brance! Perlini vyzkoušel Genoniho reflexy z levého kruhu, gólman Bernu si tento pokus pohlídal. Na dorážku JOSHUI SHALLY byl už ale krátký! Asistence: Brett Perlini.
    05:08 Simon MOSER - 2:0
     
    05:08
    Bern právě vstřelil branku!
    Tentokrát se už ujala! SIMON MOSER si připisuje druhou branku v utkání. Přesilovka domácích však ještě není u konce, uvidíme, zda-li se jim podaří skórovat potřetí. Asistence: Andrew Ebbett, Maxim Noreau.
    03:43 Simon MOSER - 1:0
     
    03:43
    Bern právě vstřelil branku!
    Domácí jdou rychle do vedení! Noreau předal kotouč na modrou čáru SIMONU MOSEROVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Maxim Noreau.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 4. Moser (Noreau), 6. Moser (Ebbett, Noreau), 25. Haas, 28. Meyer (Bodenmann, Noreau), 35. Berger (Bodenmann, Haas) – 22. Shalla (Perlini), 37. Shalla (Perlini)


    SC Bern: Genoni (Caminada) – Krueger, Anderson, Gerber, Noreau, Kamerzin, Burren – Moser, Arcobello, Pyörälä – Bodenmann, Haas, Meyer – Raymond, Ebbett, Rüfenacht – Berger, Kämpf, Heim.
    Nottingham Panthers: Garnett (Gospel) – Sauve, Lee, Spang, Billingsley, Mosey, Gagnon – Derlago, Lindhagen, Phillips – Perlini, Farmer, Shalla – Clarke, Brown, Bussieres – Lachowicz, Mokšancev, Betteridge.

    Rozhodčí: Smetana (AUT), Massy (SUI) – Borga (SUI), Kovacs (HUN).
    bahis siteleri