Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 4:2 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
HKM Zvolen
sk Neděle 24.09.2017, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Banská Bystrica dala gól!

    Je rozhodnuté, pretože MILOŠ BUBELA strieľa svoj druhý presný zásah v stretnutí a v tomto momente to mal jednoduché, pretože ho nasmeroval do prázdnej brány.
     
    51:11
    Zvolen dal gól!

    Hostia v oslabení zaútočili a vypracovali si krátky tlak, ktorý po snahe Matisa zakončil gólovou dorážkou MILAN KYTNÁR, bývalý hráč aj Banskej Bystrice.
     
    49:19
    Zvolen dal gól!

    Hostia ale vzápätí odpovedajú, pretože MILOŠ KELEMEN tiež dokázal precediť puk pomedzi ruku a telo brankára Lassilu. HKM sa teda rýchlo dostáva znova na odstup dvoch gólov. Oba góly delilo osemnásť sekúnd.
     
    49:01
    Banská Bystrica dala gól!

    TOMÁŠ SUROVÝ poslal bombu spomedzi kruhov a aj keď trafil iba brankára Climieho, tak tomu puk prepadol až do siete. Domáci sú na tom veľmi dobre, hostia majú problém a to poriadny.
     
    39:08
    Banská Bystrica dala gól!

    Tretia formácia domácich potvrdzuje svoju formu. Presadil sa center MILOŠ BUBELA, ktorý dostal veľa priestoru na hranici kruhu a trafil sa krásne do rohu.
     
    23:17
    Banská Bystrica dala gól!

    ERIC FAILLE dostal puk do útočného pásma, kde ho prenechal Bartánusovi. Krídelník si nakorčuľoval do otvoreného priestoru pred bránu, kde dostal prihrávku späť a dostal puk za Climieho. Ten pri zrážke odtlačil bránu. Síce sa telefonovalo, ale gól platí.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 24. Faille (Bartánus), 40. Bubela (Hohmann), 50. Surový (Kubka), 60. Bubela – 50. Kelemen (Kytnár), 52. Kytnár (Novák, Matis)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka (A), Kubka, Brejčák, Sedlák, Mihalik, Dame-Malka, Gélinas – Faille, Surový (C), Lunter – Bartánus, Bortňák (A), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Belluš, Tamáši, Češík – Andrisík
    HKM Zvolen: Climie (Šimko) – Ross, Wharton, Hraško, Bokroš, Andresons, Drgoň, M. Novák – Asuchak, Coffman, Ďaloga – Obdržálek, L. Jurík (C), Chovan (A) – Matis, Kytnár (A), Kelemen – Török, Fekiač, Dubeň

    Rozhodčí: D. Konc, Snášel – Rojík, Smrek – Konštek

    Diváci: 2827
    bahis siteleri