Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Zvolen 4:2 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
HKM Zvolen
sk Neděle 24.09.2017, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Banská Bystrica dala gól!

    Je rozhodnuté, pretože MILOŠ BUBELA strieľa svoj druhý presný zásah v stretnutí a v tomto momente to mal jednoduché, pretože ho nasmeroval do prázdnej brány.
     
    59:23
    Climie ide von z brány!
     
    57:53
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Chovan – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    57:16
    Veľký tlak pred bránou vytvorili domáci. Češík, Lamper aj Bortňák sa dostali k mnohým dorážkam, avšak vynikol brankár Climie a takisto aj obrancovia pred ním.
     
    56:28
    Brittain vystrelil spoza obrancov spomedzi kruhov nad. Dostal sa však k odrazenému puku, ktorý našiel Climieho betóny.
     
    53:32
    Po strele od Hraška prišiel veľmi dobrý teč. Puk skončil len tesne vedľa brány Lassilu, ktorý by bol asi bez šance.
     
    51:11
    Zvolen dal gól!

    Hostia v oslabení zaútočili a vypracovali si krátky tlak, ktorý po snahe Matisa zakončil gólovou dorážkou MILAN KYTNÁR, bývalý hráč aj Banskej Bystrice.
     
    50:47
    Marek Bartánus dostal puk pred bránu, lenže trafil prvého hráča súpera a dorážkou nechal vyniknúť Climieho. Faille sa snažil puk dostať do siete aj hlavou, nepodarilo sa.
     
    50:25
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ross – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    49:19
    Zvolen dal gól!

    Hostia ale vzápätí odpovedajú, pretože MILOŠ KELEMEN tiež dokázal precediť puk pomedzi ruku a telo brankára Lassilu. HKM sa teda rýchlo dostáva znova na odstup dvoch gólov. Oba góly delilo osemnásť sekúnd.
     
    49:01
    Banská Bystrica dala gól!

    TOMÁŠ SUROVÝ poslal bombu spomedzi kruhov a aj keď trafil iba brankára Climieho, tak tomu puk prepadol až do siete. Domáci sú na tom veľmi dobre, hostia majú problém a to poriadny.
     
    47:40
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Asuchak – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:29
    Lamper udržal puk v útočnom pásme, Bartánus ho nahodil pred bránu, kde sa snažil vystreliť Bortňák, ale trafil iba do obrancov pred sebou.
     
    39:59
    Gól nakoniec neplatí, prišiel už po siréne.
     
    39:59
    Surový vystrelil iba do spoluhráča, ale zrazený puk si našiel pred bránou úplne voľný Ivan Ďatelinka, ktorý prestrelil všetko, aj Climieho. Či gól padol ešte v časovom termíne druhej tretiny sa zistí po telefonáte.
     
    39:08
    Banská Bystrica dala gól!

    Tretia formácia domácich potvrdzuje svoju formu. Presadil sa center MILOŠ BUBELA, ktorý dostal veľa priestoru na hranici kruhu a trafil sa krásne do rohu.
     
    37:54
    Török sa ocitol vo veľkej šanci, položil si Lassilu a zakončil smerom nahor. jeho puk do siete nepustilo brvno. Veľká šanca!
     
    36:45
    Gélinas ostal úplne sám pred brankárom súpera, na ktorého chcel ešte urobiť kľučku, lenže obrancovia Zvolena mu v poslednej chvíli puk uchmatli.
     
    35:26
    Bartánus sa dostával do šance, ale ešte chcel prihrať, no trafil do hokejky Whartona, ktorý chytil aj ďalší gól. Dokázal odstrčiť ďalšieho hráča Banskej Bystrice, ten by inak asi dal gól.
     
    34:33
    Matúš Matis sa dostal do samostatného nájazdu. Potiahol si puk pred bránkoviskom na svoju forhendovú stranu, brány fínskeho gólmana Lassilu sa mu trafiť nepodarilo.
     
    30:28
    Miloš Bubela sa rútil sám na brankára Climieho, ktorý nešiel na ľad a tak po strele do rohu brány dokázal nebezpečný puk v ceste do siete zastaviť.
     
    29:26
    Coffman prešiel s Ďalogom do situácie dvoch proti jednému, avšak prihrávka cez os našla len hokejku posledného bystrického obrancu, ktorý puk zrazil.
     
    27:43
    Zvolen sa usadil v pásme a túto situáciu zahrali veľmi dobre. Cez os ihriska prihral Obdržálek, našiel Chovana, lenže jeho pokus z prvej po rýchlom premiestnení perfektne zastavil Lassila.
     
    26:56
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Belluš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    24:15
    Alex Tamáši sa dostal z krídla cez obrancu k veľmi jedovatej strele, ktrorou minul bránu, ale puk sa mu vrátil späť na hokejku. Mieril do odkrytej časti do rohu brány, Climie zasiahol.
     
    23:17
    Banská Bystrica dala gól!

    ERIC FAILLE dostal puk do útočného pásma, kde ho prenechal Bartánusovi. Krídelník si nakorčuľoval do otvoreného priestoru pred bránu, kde dostal prihrávku späť a dostal puk za Climieho. Ten pri zrážke odtlačil bránu. Síce sa telefonovalo, ale gól platí.
     
    22:00
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kytnár – 2 min., držanie).
     
    20:43
    Na druhej strane mal príležitosť Tim Coffman, jeho pokus spomedzi kruhov vyrazil Lassila pred seba, kde mu pomohli spoluhráči.
     
    18:35
    Kytnár našiel Matisa a ten sa ocitol v obrovskej šanci. Položil si Lassilu, vystrelil po ľade do protipohybu brankára, lenže trafil tyčku.
     
    17:18
    Faille sa po tvrdej strele Ďatelinku dostal k dorážke len do brankára súpera a rovnako pochodil i Lunter, no bola to dobrá šanca.
     
    16:07
    Török bol veľmi blízko gólu, pretože získal puk pred bránou súpera a po krátkej kľučke vystrelil do žrde Lassilovej brány.
     
    14:38
    Alex Tamáši dostal puk do pásma, vystrelil tesne vedľa brány, ale puk sa mu vrátil. Mieril to do prázdnej časti, Climie sa perfektne presunul.
     
    11:08
    Tamáši prenechal puk v útočnom pásme na Češíka a ten okamžite vyslal poriadnu bombu od modrej. Climie vyrazil pred seba, kde Belluš dorazil do zámorského brankára.
     
    09:52
    Gól neplatí, pretože bol dosiahnutý nohou! Stav teda ostáva nerozhodný a bezgólový. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    09:52
    Zvolen dostal puk do siete, ale gól ešte možno platiť nebude. Po nastrelení od modrej prišiel teč a následne odraz medzi niekoľkými hráčmi. Po konzultácii s videorozhodcom budeme múdrejší.
     
    09:17
    Dame-Malka sa ocitol proti dvom hráčom Zvolena v pozícii posledného a mohlo byť pre domácich veľmi zle, no Francúz perfektne prečítal prihrávku.
     
    08:12
    Faille sa ocitol sám pred Climiem, lenže nedokázal skrotiť neposlušný puk. Preto do neho iba pichol, až za čiaru neprešiel. Doraziť sa nepodarilo Lunterovi.
     
    04:25
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Coffman – 2 min., držanie).

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 24. Faille (Bartánus), 40. Bubela (Hohmann), 50. Surový (Kubka), 60. Bubela – 50. Kelemen (Kytnár), 52. Kytnár (Novák, Matis)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka (A), Kubka, Brejčák, Sedlák, Mihalik, Dame-Malka, Gélinas – Faille, Surový (C), Lunter – Bartánus, Bortňák (A), Lamper – Brittain, Bubela, Hohmann – Belluš, Tamáši, Češík – Andrisík
    HKM Zvolen: Climie (Šimko) – Ross, Wharton, Hraško, Bokroš, Andresons, Drgoň, M. Novák – Asuchak, Coffman, Ďaloga – Obdržálek, L. Jurík (C), Chovan (A) – Matis, Kytnár (A), Kelemen – Török, Fekiač, Dubeň

    Rozhodčí: D. Konc, Snášel – Rojík, Smrek – Konštek

    Diváci: 2827
    bahis siteleri