NY Rangers – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 0:1 (kon.) | Boston – Vancouver 6:3 (kon.)
Columbus – Tampa 0:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (po pr.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Calgary – Carolina 1:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 4:5 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:5 (1:2, 3:0, 0:2 - 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 20.10.2017, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:20 John MOORE - 4:5
     
    61:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Taylor Hall krátkou přihrávkou v obranném pásmu našel rozjetého JOHNA MOOREA, který využil dobré rychlosti, zavezl puk do útočné třetiny a v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která se od pravého betonu Craiga Andersona odrazila ke vzdálenější levé tyči! Devils vítězí po prodloužení na ledě Sens 5:4! Asistence: Taylor Hall a Nico Hischier.
     
    57:40
    Bobby Ryan předvedl nádhernou individuální akci, když na levé straně zavezl puk do útočného pásma a po krásném oblouku si sjel až před bránu, zakončit přesně bekhendem se mu ale nepodařilo a Keith Kinkaid lapil motýla do sítě! Ottawa se snaží rychle získat vedení zpět.
     
    56:30
    Ryan Dzingel po pravé straně zavezl puk do útočného pásma a zpětnou přihrávkou z vrcholu kruhu našel rozjetého Codyho Ceciho, který na vrcholu mezikruží vypálil bez přípravy. Jeho pokus ale našel pouze náruč Keitha Kinkaida!
    55:05 Marcus JOHANSSON - 4:4
     
    55:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Kyle Palmieri za bránou vyhrál klíčový souboj o puk, který se po teči jednoho z hráčů Senators dostal do mezikruží a MARCUS JOHANSSON z blízkosti zamířil k pravé tyči! Craig Anderson neměl ponětí, kde puk je, a než zorientoval, bylo to 4:4! Parádní zápas. Asistence: Kyle Palmieri.
     
    48:19
    Steven Santini byl také vyloučen na dvě minuty za podržení a Ottawa zůstane v početní převaze.
    47:16 Brian Gibbons v závěru úniku ztroskotal na Andersonovi!
     
    47:16
    Kyle Turris z pravé strany přihrával do středu útočného pásma, jeho přihrávku ale vystihl Brian Gibbons a mezi dvěma protihráči středem ledové plochy zavezl puk do mezikruží, ve kterém si krásně prohodil jednoho z protihráčů a v blízkosti pravé tyče si rychle hodil puk z forhendu na bekhend. Fantastický únik ale gólem zakončit nedokázal, protože Craig Anderson jeho pokus po ledě vleže vyrazil vyrážečkou! Fanoušci vyvolávali jeho jméno.
     
    46:22
    Marcus Johansson hraje dobrý zápas, jenže nyní byl vyloučen po faulu u střídaček na dvě minuty za podražení.
     
    46:22
    Jean-Gabriel Pageau napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele s příklepem, kterou Keith Kinkaid ukryl v lapačce. Poté si ji ale rychle sundal, aby vyklepal svou levou ruku, která ho ještě teď pořádně pálí! Další těžký zákrok.
     
    44:42
    Dion Phaneuf se stal třetím hráčem, který byl dnes podruhé vyloučen, když dostal dvě minuty za podržení.
     
    44:11
    Marcus Johansson na levé straně zavezl puk rychle do pásma a na vrcholu kruhu napřáhl ke střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Craig Anderson ji ale dokázal s pomocí lapačky nadvakrát zkrotit a poté zastavit!
    44:03 Kyle PALMIERI - 4:3
     
    44:03
    Devils právě vstřelili branku!
    Zach Smith přišel ve středím pásmu o puk a Taylor Hall ho po skvělém forčekingu obratem zavážel do útočného pásma, kde byl na modré čáře sevřen do kleští. Než ale došlo ke střetu s dvěma protihráči, stačil bekhendem kotouč posunout na rozjetého KYLEA PALMIERIHO, který se řítil sám na bránu a z mezikruží rychlou střelou zápěstím zamířil do pravého horního rohu brány! Devils se dostali na dostřel! Ottawa vede doma těsně 4:3. Asistence: Taylor Hall.
     
    42:13
    Pavel Zacha využil volného prostoru a z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, kterou na přední tyči Craig Anderson vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    40:01
    New Jersey před třetí třetinou vystřídalo brankáře. Cory Schneider z 24 střel čtyřikrát inkasoval a závěrečných dvacet minut odchytá Keith Kinkaid.
     
    36:34
    Dion Phaneuf za vlastní bránou fauloval a po úderu do oblasti hlavy byl vyloučen na dvě minuty.
    35:49 Tom PYATT - 4:2
     
    35:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jean-Gabriel Pageau vyrazil na pravé straně obranného pásma do rychlého protiútoku a před střídačkami si o hrazení krásně obhodil jednoho z hráčů Devils. Následovalo nahození za bránu Coryho Schneidera, kde se puku zmocnil TOM PYATT a po vyjetí zpoza ní v blízkosti pravé tyče z otočky svižnou střelou zápěstím přes pravý beton Coryho Schneidera zamířil ke vzdálenější levé tyči! Ottawa skórovala třikrát v řadě – 4:2. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
     
    34:02
    Hokejisté New Jersey mohli podruhé v zápase udeřit v oslabení, když v blízkosti pravé tyče mířili do bližšího horního rohu brány, Craig Anderson ale puk vytáhl skvěle mimo!
     
    33:21
    Dalton Prout stejně jako před ním Damon Severson podruhé v zápase usedl na trestnou lavici. Hostující obránce fauloval ve středním pásmu a dostal dvě minuty za sekání.
     
    31:05
    Marcus Johansson se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže Craig Anderson jeho pokus z blízkosti vytáhl mimo! Málem to bylo 3:3.
     
    30:33
    Miles Wood to udělal nádherně, když v levém kruhu po krásné stahovačce vypálil mezi nohama jednoho ze clonících hráčů Ottawy, Craig Anderson byl ale u své pravé tyče připraven a připsal si dobrý zákrok. Hra byla přerušena.
     
    28:11
    Miles Wood a Alexandre Burrows se do sebe pustili ve středním pásmu a oba dostali dvě minuty. První jmenovaný hráč za krosček, druhý za sekání. Hra 4 na 4.
    27:15 Alexandre BURROWS - 3:2
     
    27:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Hofmann na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zachytil puk a diagonální přihrávkou přenesl hru doleva, odkud Erik Karlsson krásným pasem bez přípravy opět přenesl hru doprava a ALEXANDRE BURROWS se ocitl před bránou v obrovské šanci. První střela sice mezi betony Coryho Schneidera do brány neprošla, dorážka už ale zamířila z blízkosti k levé tyči a je to 3:2 pro Ottawu! Burrowsův jubilejní 200. gól v NHL. Asistence: Erik Karlsson a Mike Hoffman.
     
    26:03
    Hra byla ihned po vhazování přerušena a Ottawa si po vstřelení vyrovnávací branky zahraje přesilovou hru. Damon Severson podruhé v zápase usedl na trestnou lavici – dvě minuty nedovolené bránění.
    25:07 Derick BRASSARD - 2:2
     
    25:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bobby Ryan rychle zrychlil a podél střídaček zavezl puk do útočného pásma, kde od hrazení nahodil puk z ostrého úhlu před bránu a najíždějící DERICK BRASSARD z blízkosti poslal kotouč po ledě k levé tyči! Nádherná akce. V Canadian Tire Centre je znovu vyrovnáno – 2:2. Asistence: Bobby Ryan a Erik Karlsson.
     
    18:45
    Jeden z hráčů Devils číhal za bukem a v oslabení mohl skórovat, v blízkosti pravé tyče ale prudkou střelou zápěstím Craiga Andersona nepropálil! Pavel Zacha to byl nakonec, který na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu a blízkosti napřáhl ke střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od levé tyče odrazila do hry!
     
    17:18
    Damon Severson fauloval během přesilové hry svého týmu po vyhození Sens ve středním pásmu a byl vyloučen na dvě minuty za podražení. Bude se hrát ve hře 4 na 4.
     
    16:00
    Johnny Oduya dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Devils si po komerční přestávce zahrají druhou přesilovou hru v době, kdy do konce první části zbývají přesně 4 minuty.
     
    11:21
    Devils na levém křídle z ostrého úhlu nahodili puk před bránu a na vzdálenější pravé tyči se ocitl v obrovské šanci Drew Stafford, Craig Anderson ho po bleskovém přesunu vychytal! Pár okamžiků předtím se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci Pavel Zacha, po přihrávce Drewa Stafforda zpoza brány ale pálil pouze do hrudi Craiga Andersona! Velký tlak.
     
    10:27
    Mike Hofmann fauloval v obranném pásmu svého týmu a vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění poté, co Johnovi Mooreovi zezadu před bránou vysekl hůl z rukou.
    04:21 Nico HISCHIER - 1:2
     
    04:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Další přihrávka zpoza brány a další gól v podání nováčka NICA HISCHIERA, který v blízkosti levé tyče tentokrát předvedl obrovský důraz a přes pravý beton Craiga Andersona procedil puk do brány! Asistence: Taylor Hall a John Moore.
    04:13 Kyle Palmieri po úniku nedotáhl bekhendový blafák!
     
    04:13
    Cory Schneider předvedl skvělý zákrok a po dlouhém lobu z obranného pásma Devils se řítil sám na bránu Kyle Palmieri, bekhendový blafák ale nedotáhl v blízkosti levé tyče po oblouku z pravého křídla do konce a ztroskotal na pravém betonu Craiga Andersona! Fantastický zákrok.
    02:57 Kyle TURRIS - 1:1
     
    02:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    KYLE TURRIS si po vhazování na levém křídle vyměnil puk s Erikem Karlssonem a z vrcholu kruhu napřáhl ke krásné táhlé střele, která vedle levého betonu Coryho Schneidera zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Senators bleskově využili přesilovou hru a vyrovnali na 1:1. Zápas začíná zostra. Asistence: Erik Karlsson a Zack Smith.
     
    02:51
    Dalton Prout se nenechal před střídačkami osekávat Zackem Smithem a dostal dvě minuty za hrubost.
    02:30 Nico HISCHIER - 0:1
     
    02:30
    Devils právě vstřelili branku!
    NICO HISCHIER v blízkosti levé tyče využil fantastického objetí brány a přihrávky zpoza ní v podání Drewa Stafforda a o horní tyč vstřelil z blízkosti svůj první gól v NHL! Devils vedou nad Sens 1:0. Asistence: Drew Stafford a Taylor Hall.
    01:42 Cory Schneider a jeho fantastický dvojitý zákrok!
     
    01:42
    Mike Hofmann využil tragické rozehrávky Devils a mezi kruhy pro vhazování ihned v tísni napřáhl k rychlé střele zápěstím, kterou Cory Schneider skvěle vyrazil, stejně jako následnou dorážku jeho spoluhráče vleže pravým betonem!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Turris (E. Karlsson, Z. Smith), 26. Brassard (B. Ryan, E. Karlsson), 28. Burrows (E. Karlsson, Hoffman), 36. Pyatt (Pageau) – 3. Hischier (Stafford, Hall), 5. Hischier (Hall, J. Moore), 45. Palmieri (Hall), 56. Ma. Johansson (Palmieri), 62. J. Moore (Hall, Hischier)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Oduya, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Z. Smith, Turris (A), Dzingel – B. Ryan, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – N. Thompson, Brown, Burrows. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    New Jersey Devils: Schneider (41. Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, J. Moore, Santini, Butcher, Prout – Hall (A), Hischier, Stafford – Ma. Johansson, Henrique (A), Palmieri – Bratt, Zacha, Gibbons – Wood, Coleman, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Ghislain Hebert. Čároví: Greg Devorski, Ryan Galloway

    Diváci: 13364
    bahis siteleri