Vladivostok – Soči 4:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 2:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Toljatti 1:3 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 2:1 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Spartak Moskva
Čtvrtek 02.11.2017, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:59:05)
     
    Toto utkání sledovalo 12 143 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:23
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 28 – 20
    Zásahy brankářů: 17 – 27
    Vyloučení: 4 – 4
    Bodyčeky: 16 – 7
    Vyhrané buly: 28 – 35
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Hosté nakonec porážejí giganta z Petrohradu 3:1 a jako první celek soutěže tak uštědřili domácímu SKA první prohru v základní hrací době. Hráči Spartaku se po závěrečné siréně obrovsky radovali, aby ne. Je to pro ně velký úspěch a hřeje je právě nálepka prvního týmu, jenž je připravil o všechny body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Nyní se to už povedlo, puk letí do středního pásma a domácí to už nestihnou. Je konec. Hosté si zaslouženě připíší tříbodovou výhru.
     
    59:34
    Petrohrad svírá hosty v jejich pásmu, ale znovu se nedokázali trefit. Hosté se nemohou vymanit a stále tak jsou ve svém obranném pásmu.
     
    59:19
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:07
    Přihrávka, která mířila na Vojnova, mu přeskočila hůl a obránce Petrohradu se tak nedokázal dostat ke střele. Nicméně domácí hráči stále drží útočné pásmo.
     
    58:50
    Petrohradští několikrát zahrozili před Bespalovem, jejich střely ale za jeho záda nezapluly. Hra je přerušena a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    58:40
    Mikko Koskinen je na střídačce. Domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli. Ale to až po oddechovém času domácích.
     
    58:31
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma, kde pálí na Bespalova. Jenže ten s pomocí své obrany stále drží velmi nadějný stav.
     
    58:00
    Hrají se poslední minuty třetí třetiny.
     
    57:17
    Dalekonosnou ránu vyslal na Koskinena Lukáš Radil, jeho střela ale dala vyniknout domácího brankáře, který zastavil puk efektním semaforem.
     
    56:52
    Domácím čas rychle běží a navíc mají puk hosté a z vlastní obranné třetiny se ženou do další akce před domácí branku, kde může být opět velmi rušno.
     
    56:03
    Hosté mají znovu puk na svých hokejkách a drží kotouč daleko od vlastní branky. Nyní zakládají další svou útočnou akci.
    54:43 Maxim TRUŇOV - 1:3
     
    54:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do dvoubrankového náskoku. MAXIM TRUŇOV využil chybu v obraně domácích, Patrik Hersley neudržel kotouč a ten si prvně jmenovaný převzal a v těsné blízkosti pak propálil Koskinena – 1:3. Hosté jsou tak blízko cennému skalpu. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Tichonov (Kablukov, Rykov) – 36. Chochlačov (Děrgačov, Kalinin), 41. Děrgačov (Pepeljajev, A. Osipov), 55. Truňov


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Gavrikov, Vojnov, Chafizullin, Hersley, J. Jakovlev, Rundblad, Rykov, Zubarev – Kovalčuk (C), Koskiranta, Barabanov – Širokov (A), Kalinin, S. Plotnikov (A) – N. Gusev, Prochorkin, Karpov – Tichonov, Kablukov, Ketov.
    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kulik, Kalinin (C), A. Osipov, Pepeljajev (A), Provolněv, V. Lajunen, Judin – Radil, Stoa, Leščenko – Chochlačov (A), Děrgačov, Podšendjalov – Truňov, A. Voronin, Nikoncev – A. Kuzněcov, Černych, Bobrov – Pervov.

    Rozhodčí: Beljajev, Fraňo – Otmachov, Černyšjov

    Diváci: 12 143
    thejrc.org