Slavia – Sparta 2:6 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 3:1 (kon.)
K. Vary – Třemošná 4:1 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Liberec – Letňany 6:0 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 3:1 (kon.)
Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Havířov – Zlín 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 7:6 (1:0 po s.n.) | Přerov – Poruba 12:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:6 (0:3, 2:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 02.11.2017, 15:00 • ZS Eden, Praha 10 - Vršovice • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to pro dnešek z Edenu vše. Hokejové menu ale má stále, co nabídnout, a tak i nadále sledujte onlajn přenosy! Hezký večer přeje a na počtenou se těší Richard Wagner. (17:07:10)
     
    Sparta ve třetí třetině ještě dvěma góly potvrdila své zasloužené vítězství a z Edenu do Holešovic pojede spokojenější. Hattrick zaznamenal Andrej Adamec.
     
    Konec zápasu.
    Vybav se v oficiálním sparťanském eshopu
     
    59:47
    Ještě jedna šance rudých hokejistů, kterou si ale maskovaný muž sešívaných pohlídal a předvedl na brankovišti jistý zákrok.
     
    58:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Slavia nyní hodně zariskovala a po zbytečné chybě inkasuje pošesté! Nezáživné tahání puku po středním pásmu skončilo tak, že Nikita Gurjevskij se vydal do útočného pásma napadat obránce, který nepochopitelně zvolil těžkou kličku, při níž přišel o puk. Ten pak převzal JOSEF SLAVÍČEK, jenž si sjel blíže k Němečkovi, naznačil mu rameny a vsunul touš mezi betony! Asistence: Nikita Gurjevskij.
     
    57:23
    Zcela sám stál na vrcholu brankoviště Matyáš Potůček, který pálil přes zhuštěný prostor, ale puk se houštince těl před Němečkem odrazil o vyčnívající větévku a vypadl na mýtince za domácí klecí.
     
    56:38
    Slávistický brankář je nyní v plném pracovním procesu. Dvakrát za sebou musel použít svou výstroj k zastavení střel od modré.
     
    55:58
    Na vhazování ale byla úspěšnější Sparta a ve velké šanci se ocitl Josef Slavíček, který dorážel do prázdné brány, leč parádně se převalil Josef Němeček, jenž si tak připsal bravurní zákrok.
     
    55:12
    Krátký nápor domácích vyústil v zakázané uvolnění. Vhazování proběhne před "červeným trojtyčím", jež stojí za zády Oldřicha Cichoně.
     
    54:55
    Vojtěch Jágr se ocitl na růžku brankoviště s pukem na holi. Byl ale tísněn dvěma obránci, a tak pouze trknul puk do betonu klečícího muže s maskou.
     
    54:15
    Sešívaní získali na pravém mantinelu kotouč a ten nakonec proskočil při souboji na střídačku. Přesně s hvizdem rozhodčího vjel na led potrestaný Vymětal.
     
    53:32
    Další dva rychlé projektily zamířili směrem k Oldřichu Cichoňovi, jenž jest nyní v permanenci více, než jeho protějšek.
     
    52:56
    Slavia přečkala několik střeleckých pokusů a následně zásluhou Patrika Martince vyvezla kotouč až k brance Sparty.
     
    52:15
    Sparta má k dispozici početní převahu. Tlak kulminoval ve faul Matěje Vymětala (SLA), jemuž hlavní soudce udělil dvouminutový trest za hrubost.
     
    51:48
    Hosté jsou nastěhovaní v útočném pásmu, ale většinu času tráví nalepení na mantinelech, jelikož je domácí defenziva dobře zavírá.
     
    50:46
    Únik dva na jednoho v podání týmu z Holešovic zakončoval po křižném pasu Andrej Adamec, avšak tentokrát si na jeho střelu parádně počíhal Josef Němeček, který rychlým slajdem nedovolil čtvrtý gól sparťanskému štírkovi.
     
    49:56
    Hosté jsou kompletní. V závěru přesilovky našel Šimon Rulc křižnou nahrávkou hůl Jakuba Hofmanna, který zblízka nepřekonal ležícího brankáře Sparty!
     
    49:35
    Náznaky šancí jsou, střelba také, ale jakékoliv zakončení jest prvním z beků zblokováno tak, že ani nedoletí k Cichoňovi.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 31. Čapka, 33. Míšek (Sarkisyants) – 4. Slavíček (Adamec, Broš), 15. Gurjevskij (Krupička, Ducháč), 19. Adamec (Adam, Hamara), 32. Adamec (Slavíček, Ducháč), 45. Adamec (Slavíček), 59. Slavíček (Gurjevskij)


    HC Slavia Praha: J. Němeček (Janura) – Moravec, Srdínko, Čapka, D. Němeček, Kučera, Palát, Topol – Hofmann, Martinec "C", Labuzík, Brummel, Rulc, Jágr, Sarkisyants, Míšek, Černý, Vymětal, Svoboda.
    Trenér: Jiří Doležal.

    HC Sparta Praha: O. Cichoň (Sluka) – Bláha "C", Zemčenkov, Hamara, Procházka, Ducháč, Gurjevskij, Adam, Šesták – Kubánek "A", Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, Slavíček "A", Vitouch, Vágner, Theimer.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Petr Zháňal, Václav Juránek
    thejrc.org