Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Sobota 18.11.2017, 16:00 • Svijanská Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    Ode mne už je to pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek večera a někdy příště opět na počtenou! (19:30:45)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se zcela jasně stávají Bílí Tygři Liberec. Letňany dnes neprokázaly dostatečnou kvalitu na úspěch, nebyly totiž důrazné v předbrankových prostorech. Šelmy si tedy zajišťují postup do play-off.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Charvát se souběžně s koncem oslabení ocitl ve velké šanci, tváří v tvář Hamalčíkovi ale nenašel mezírku mezi jeho betony.
     
    59:07
    Probíhá poslední minuta utkání. Hosté ještě operují v pásmu, ale jsou už spíše bezzubí. Zápas plynule spěje ke svému konci.
     
    58:22
    Schönbauer se podél pravého mantinelu dostal na úroveň brankové čáry a zkoušel najít některého ze spoluhráčů. Novák jeho úmysly překazil vytyčením hole.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Žůrek – 2 min., krosček).
     
    57:16
    Drábek si najel mezi kruhu a ačkoliv měl puk trošku pod sebou, rychle jej vyslal vstříc třem tyčím. Hamalčík zasáhl vyrážečkou.
     
    56:44
    Krutilova rozehrávka skončila mimo dosah hokejek spoluhráčů a puk tedy dojel až na zakázané uvolnění.
     
    55:32
    Maťátko se z levé strany natlačil před Hamalčíka, položil si jej a následně pouze orazítkoval jeho beton. Posléze ještě zkoušel kotouč vysokým obloučkem vracet před branku, brankář ho ale ze vzduchu stáhl lapačkou.
     
    54:24
    Letci se vymanili z tlaku a obrací hru. Před Novákem chvíli ležel zcela volný kotouč, u kterého byl ovšem první Šuráň a odpravil jej do bezpečí.
     
    53:45
    Tygři se snaží převzít iniciativu a mačkají soupeře před Hamalčíkem. Zatím si ale nevytvořili ideální střeleckou pozici.
     
    52:20
    Letci mohli přidat další gól! Narovec dostal výbornou přihrávku a mířil sám na branku. Rozhodl se pro střelu na Novákovu vyrážečku a liberecký gólman nakonec zasáhl úspěšně.
     
    51:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    Valdhans unikl všem, ale tváří v tvář Novákovi zasunul kotouč pouze mimo tyče. Akce ale pokračovala a Valdhans našel mezi kruhy připraveného JANA SLAVÍKA, jenž se do kotouče opřel bez přípravy a napálil jej mimo dosah brankáře.
    Asistence: Valdhans, Nárovec.
     
    50:40
    Charvát nabízel nahozením od modré čáry puk na teč Šafařovskému. Ke změně trajektorie střely skutečně došlo a Hamalčík musel hbitě zasáhnout lapačkou.
     
    50:00
    Na Nováka se pokoušel bekhendem vyzrát Štěpánek, brankář ale utěsnil prostor na bližší tyči a nenechal se obrat o čisté konto.
     
    48:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Letců je na světě! Hamalčík si povyjel z branky, aby vyrazil střelu od modré čáry. Ta se posléze odrazila přímo na hůl Drábka, který adresoval přes brankoviště přihrávku MILOSLAVU ADAMCOVI. Uklizení do odkryté klece už bylo pro libereckého beka formalitou.
    Asistence: Drábek, Křepelka.
     
    47:50
    Charvát ukořistil puk za vlastní brankou a neúspěšně se jej pokoušel dovézt do útočného pásma. Libereckým se zatím přesilovka příliš nedaří.
     
    47:02
    Drábek si připravil puk na střelu, trošku si povyjel a nad kruhem pálil, jenže projektil se po teči hráče Letňan zastavil až v ochranné síti.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Rychlovský (Žůrek), 36. Maťátko (Adamec), 39. Rychlovský (Charvát), 43. Hájek (Adamec), 49. Adamec (Drábek, Křepelka) – 52. Slavík (Valdhans, Nárovec)


    Bílí Tygři Liberec: Novák (Zajíček) – Adamec, Šuráň, Hampl, Charvát, Bieniek, Žůrek, Ira – Rychlovský, Maťátko, Drábek, Cikhart, Křepelka, Vomáčka, Bitman, Hájek, Šafařovský, Šeliga.
    HC Letci Letňany: Hamalčík – Štěpánek, Schönbauer, Zedek, Riley, Krutil, Searle, Hlinka, Narovec, Valdhans, Klíma, Soukup, Kalina, Janča, Bespalchenko, Srbek, Janiurek, Slavík, Pejchal, Teuber.

    Rozhodčí: Nepomucký – Kajínek, Zavřel.
    bahis siteleri