Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Nitra – Detva 5:4 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HK Poprad
sk Čtvrtek 28.12.2017, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nové Zámky sympaticky zdramatizovali vyrovnaný duel s Popradom, no napokon prehrali 2:3. Východniari lepšie zvládli úvodné dve tretiny, v ktorých si vypracovali trojgólový náskok vďaka presným zásahom Svitanu, Buca a Abdula. Domáci zareagovali až v záverečnom dejstve, Hřebejk so Saulietisom dostali Nové Zámky na kontakt, no na body to dnes nestačilo. (20:58:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Radomír Heizer mohol vyhodiť puk spred vlastnej brány, ale nepochopiteľne ho namieril na Corbeila. Kanaďan potom úspešne vyriešil dorážky Novozámčanov.
     
    59:10
    Samuel Mlynarovič bol zasiahnutý hokejkou do tváre a zostal ležať na ľadovej ploche. Rozhodcovia však nevideli žiaden faul.
     
    59:02
    Frederik Foltán zostal na striedačke. Nové Zámky skúsia hru bez brankára, na vyrovnanie majú približne minútu.
     
    59:02
    Hosťujúci hokejisti vyprodukovali zakázané uvoľnenie, pretože Andreas Štrauch nezachytil prudkú prihrávku v strednom pásme. Domáci tréner Lubina to využíva na timeout.
     
    58:23
    Patrik Svitana zaviezol puk do útočnej tretiny, ale rýchlo ho stratil. Popradčania odišli vystriedať.
     
    57:10
    Jeden z popradských bekov nedokázal udržať puk na modrej čiare. Tesne mu ušiel do stredného pásma, takže vyrobil ofsajd.
     
    56:13
    Frederik Foltán vyšiel z brány do rohu klziska, kde nerozohral ideálne. Puk však z ostrého uhla nedokázal poslať do odkrytej siete Vartovník.
     
    55:36
    Popradčania si urobili z jasného zápasu zbytočnú drámu a teraz musia odolávať záverečnému tlaku Nových Zámkov.
     
    54:50
    Štěpán Novotný si potiahol puk cez modrú čiaru a vystrelil švihom spoza dvoch popradských obrancov. Corbeil opäť nezaváhal.
     
    53:40
    Lukáš Hvila si pomohol rukami v súboji s Branislavom Fábrym a mohol byť vylúčený. Domáci hokejisti si zbytočne pýtali presilovku.
     
    53:19
    Peter Lichanec sa ocitol v dobrej streleckej pozícii medzi kruhmi, ale puk mu skĺzol z hokejky, a tak nemohol preveriť Frederika Foltána.
     
    52:52
    Kaspars Saulietis sa pohral s popradskou defenzívou, obišiel viacerých hráčov, ale tesne pred Corbeilom mu nezostalo dostatok síl na kvalitnejšie zakončenie.
     
    52:35
    Látal využil voľnosť na modrej čiare a oprel sa do puku. Príklep českého obrancu vyriešil Corbeil vyrážačkou.
     
    51:12
    Mathieu Corbeil neudržal strelu od modrej čiary, čo bolo príležitosťou na dorážky pre Štěpána Hřebejka. Český útočník sa ale nedočkal druhého presného zásahu.
     
    50:50
    Popradčania zvýšili pozornosť v defenzíve a od druhého inkasovaného gólu domácich nepustili do šance. Nové Zámky však majú dostatok času na vyrovnanie.
     
    50:13
    Jáchym nahodil puk, ktorý sa od mantinelu odrazil na bránkovú sieť. Frederik Foltán pohotovo zareagoval a prerušil hru.
     
    49:45
    Kaspars Saulietis opäť ukázal, že má kvalitnú strelu švihom. Z vrcholu pravého kruhu poslal puk do Corbeilovej lapačky.

    Tomáš Lengyel

    Branky a nahrávky: 43. Hřebejk (Varga, Fábry), 44. Saulietis – 17. Svitana (Štrauch), 18. Buc (McDowell, Svitana), 30. Abdul (Bondra, Vartovník)


    HC MIKRON Nové Zámky: Foltán (Romančík) – Látal, Salija, Novák, Plášil, M. Jass, Vidovič, Dubec, Šimek – Lorraine, Novotný, Cetkovský – Zbořil, Šimun, Saulietis – Lantoši, Škoda, Varga – Hřebejk, Fábry, Gratton.
    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – McDowell, D. Brejčák, Petran, P. König, Dinda, Ježek, Jáchym, Krempaský – Svitana, Mlynarovič, Štrauch – Buc, Heizer, Lichanec – Bondra, Vartovník, Abdul – Vašaš, Bjalončík, Hvila.

    Rozhodčí: Konc, Jonák – Gegáň, Tvrdoň
    bahis siteleri