Sparta – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Jihlava 4:1 (kon.) | Liberec – Zlín 7:0 (kon.)
Chomutov – Pardubice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Litvínov 7:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 21.01.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a někdy zase u extraligových onlajnů na počtěnou! (18:01:00)
     
    Třetí třetina přes aktivitu Pardubic již branku nenabídla, a tak se domácí ve speciálních dresech radují z výhry 4:2. Za domácí celek se prosazovali postupně Stanislav Dietz, Jan Havel, Jiří Smejkal a Vladimír Růžička. Branky Dynama střílela dvojice Martin Kaut a Rostislav Marosz.

    Střely na branku: 24:36
    Hvězdy utkání: Jakub Sklenář (0+2) – Martin Kaut (1+0)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    V posledních sekundách vyhazoval ještě Stanislav Dietz, Skokan ovšem kotouč nedojel, a tak se píská poslední icing utkání.
     
    59:19
    V momentě, kdy se Rostislav Marosz dostal z trestné lavice, stříleli hosté nebezpečně od modré čáry. Štěpán Lukeš ovšem pohotovým zákrokem překazil snížení stavu.
     
    58:58
    V posledních sekundách nevýrazné přesilovky se domácí vystavili úmyslnému ofsajdu. Vhazovat se tak bude před Lukešem, Kacetl nejspíše zůstane na střídačce, hosté si vyžádali timeout.
     
    58:14
    Do protiútoku dokonce prošel Josef Hrabal, jeho pokus z levé strany přes obránce ovšem úspěch neslavil. Vhazuje se před Lukešem.
     
    57:45
    Domácí očividně nikam nespěchají a spíše v klidném tempu dohrávají dnešní utkání.
     
    57:16
    Další trest po zásahu vysokou holí, nyní to odnáší hostující Rostislav Marosz, jenž nejspíše ukončuje šance svého celku na srovnání stavu.
     
    56:52
    Petr Koblasa se nyní pokoušel prodloužit přihrávku ve střední třetině, místo toho ale jen zaútočil na střídačku Pardubic. Pokračuje se vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    56:24
    Další pokus Patrika Poulíčka byl nyní zblokován Jurajem Valachem a i v tomto případě kotouč skončil v ochranné síti.
     
    56:11
    Šikovně prošel až do útočné třetiny obránce Patrik Poulíček. Ten následně bekhendem zakončoval, ale jeho pokus byl sražen vysoko nad branku.
     
    55:46
    Domácí v plném počtu.
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Sacha Treille – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    55:21
    Hosté dlouho kombinovali a dostali se až před Lukešem, kde Sacha Treille klasicky dorážel. Michal Poletín to nevydržel a do hostujícího hráče se pustil. Následovala hromadná strkanice.
     
    54:02
    Po odpískaném ofsajdu si do šance najel Marek Trončinský, kterému se svižnou střelou před Lukešem nepovedlo snížit na rozdíl jediné branky!
     
    53:46
    Domácí dostávají již třetí dvouminutový trest ve třetí části, za vysokou hru putuje na lavici hanby Jiří Smejkal. Ten s trestem nesouhlasil a dostává navíc desetiminutový trest.
     
    52:48
    Petr Koblasa se po dobrém napadání Ivana Humla dostal do zakončení, z levého kruhu ale netrefil branku. Piráti ovšem pokračují v útočném snažení.
     
    52:04
    Štěpán Lukeš následně přerušil svým zákrokem hru a spustil druhou komerční pauzu této periody. Pokračovat se bude po kratičké pauze.
     
    51:35
    Jan Havel se elegantně dostal před branku, kde ale po ledě Kacetla nepřekonal. S dorážkou neuspěl ani dojíždějící Martin Šťovíček!
     
    50:20
    Piráti po akci Treilleho vyhodili kotouč raději na zakázané uvolnění, Francouz totiž rukavicí zakončoval do branky Lukeše a chvilku se nevědělo, co se vlastně stalo.
     
    49:45
    Pěkná individuální akce Vladimíra Růžičky. Ten se od pravého mantinelu prokličkoval až na zadní tyčku, kde ale přesouvajícího se Kacetla nepřekonal.
     
    49:13
    Dynamu se delší dobu nedaří projít do útočné fáze, rozehrávka zpoza branky skončila na icingu a hra tak bude pokračovat po pravici Ondřeje Kacetla.
     
    48:31
    Hned po buly to zkoušel Brett Flemming, ale jeho střílené nahození nakonec skončilo jen v rukavicích připraveného Ondřeje Kacetla.
     
    48:25
    První komerční přestávku třetí třetiny spustil svou dělovkou do Kacetla Juraj Valach. Pokračovat se bude po levici pardubické jedničky za pár chvilek.
     
    47:55
    Domácí v plném počtu.
     
    47:45
    Nebezpečně nyní před Lukešem tečoval Martin Kaut, jeho změna směru ale nakonec skončilo jen nad brankou chomutovského brankáře.
     
    47:00
    Pardubicím se v početní výhodě zatím vůbec nedaří. Pirátům se povedlo již dvakrát vyhodit a hosté se ještě do kombinace nedostali.
     
    45:55
    Ronald Knot je aktuálně hodně přísně poslán na trestnou lavici. Důvodem je jeho nedovolené bránění před brankou Lukeše.
     
    44:33
    Vzápětí se hra opět přerušuje, důvodem byl ofsajd hostujícího Dynama. Pokračuje se tak vhazováním ve středním pásmu.
     
    44:14
    Martin Šťovíček nyní prodlužoval kotouč ve střední třetin a i přesto se píská icing. Hra se tak vrací před Štěpána Lukeše, jenž má ve třetí části více práce.
     
    43:26
    Domácí v plném počtu.
     
    43:21
    Střela Petra Čáslavy od modré čáry se následně odrazila od zadního mantinelu a dostala se na síťku na brance. Lukeš tak puk přikryl raději tam.
     
    43:08
    Následně to zkoušel od modré Petr Čáslava, ale ani jeho dělovka nebyla nebezpečná. Štěpán Lukeš celou střelu viděl a schoval ji mezi betony.
     
    42:15
    Dobrá akce Pardubic a velká šance pro Tomáše Svobodu. Ten dostával kotouč do poloprázdné branky, kterou ovšem trestuhodně přestřelil!
     
    41:26
    Dynamo si zkusí další početní výhodu, na trestné lavici již sedí Ronald Knot, jenž se provinil sekáním.
     
    41:17
    Podél pravého mantinelu se před branku dostal Tomáš Rolinek, bekhendem se mu ovšem nepovedlo překvapit v brance Štěpána Lukeše.
     
    40:28
    Štěpán Lukeš řešil na startu periody nahození od pravého mantinelu směrem na branku. Lehký kotouč srazil na své spoluhráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:17.
     
    Druhá třetina nabídla hned čtyři branky, oba týmy se radovaly hned dvakrát – stav je tedy 4:2. Piráti vedli již 3:0 po brance Jiřího Smejkala, Martin Kaut vzápětí sice snižoval, ale jediná přesilovka domácích byla v závěru třetiny využita Vladimírem Růžičkou. Aktuální podobu nasadil taktéž v přesilové hře zásah Rostislava Marosze.

    Střely na branku: 17:18 (8:12 v této třetině)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Piráti si v posledních sekundách druhé části najeli do pásma a nahozením na branku vybojovali pásmo. Vhazovat se bude po pravici Kacetla.
    38:44 Rostislav MAROSZ - 4:2
     
    38:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hosté hodně rychle svou výhodu využívají! Marek Trončinský posunul kotouč před branku, kde se nadvakrát dokázal prosadit ROSTISLAV MAROSZ! Asistence: Marek Trončinský a Tomáš Rolinek.
     
    38:26
    Přesto si Dynamo zkusí před koncem druhé periody početní výhodu. Za hru vysokou holí bude pykat Jan Havel.
     
    38:05
    Pardubičtí mají v defenzívě problémy, domácí hodně těsně napadají a nenechají Východočechy vydechnout.
    36:47 Vladimír RŮŽIČKA - 4:1
     
    36:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další protiakce ale brankou již končí a domácí vedou opět o tři branky. Luxusní zadovku za brankou vymyslel Michal Vondrka, jenž před brankou našel VLADIMÍRA RŮŽIČKU. Ten se před Kacetlem nezmýlil. Asistence: Michal Vondrka a Jakub Sklenář.
     
    36:28
    Tomáš Rolinek obral Juraje Valacha na modré čáře a postupoval podél levého mantinelu do útoku. Jeho nahození skončilo v rukavici Lukeše, který kotouč udržel.
     
    36:15
    Domácí si zahrají první početní výhodu utkání. Na lavici hanby putuje Matěj Beran, jenž je potrestán za hru vysokou holí.
     
    34:55
    Do dobré šance se následně dostal Ivan Huml, jenž tvrdě zakončoval z pravého kruhu po přenesení hry. Kacetl ale kotouč i s pomocí helmy vyrazil!
     
    34:13
    Dlouho se ani jeden celek nemohl do ničeho dostat. Hra byla přerušena až ztečovanou přihrávkou domácích na střídačku. Pokračuje se ve střední třetině.
     
    32:45
    Perníkáři obléhali branku Chomutova, na Štěpána Lukeše ovšem neletěl ani jeden střelecký pokus. Následoval útok domácích, který rychle skončil. Pokračuje se po komerční pauze.
    31:26 Martin KAUT - 3:1
     
    31:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A akce končí kontaktní brankou hostujícího Dynama! Josef Hrabal našel geniálním pasem na zadní tyčce MARTINA KAUTA, jenž jen nastavil hokejku a vstřelil branku. Asistence: Josef Hrabal a Marek Trončinský.
     
    30:49
    Ronald Knot se dostával ke střeleckému pokusu z vrcholu levého kruhu, branku ovšem pokusem na přední tyčku netrefil. Pardubice se dostávají do protiakce.
     
    30:16
    Před brankou Lukeše se následně pokoušel prosadit Sacha Treille, tomu ale nepomohlo ani několik dorážek. Lukeš svou branku zatím stráží dobře.
    29:37 Jiří SMEJKAL - 3:0
     
    29:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se ale domácí již prosazují! Vojtěch Tomeček zakončoval zpoza branky, ale trefil jen betony Kacetla. Od nich se kotouč dostal před prázdnou branku na JIŘÍHO SMEJKALA, jenž se nemýlil. Asistence: Vojtěch Tomeček a Michal Poletín.
     
    29:00
    Přihrávku před branku dostával Jiří Smejkal, tomu se ale zapletl kotouč mezi bruslemi, a tak nezakončil.
     
    27:45
    Marek Trončinský nyní vypálil od modré čáry a přehodil svou střelou lapačku Štěpána Lukeše, kterému puk padal za záda. Domácí brankář se otočil a touš ukryl v lapačce, výborně napravená chyba.
     
    27:00
    Utkání nyní probíhá v hodně rychlém tempu na obou stranách, oba celky jsou aktivní a vidíme i důrazné zákroky. Takhle se to fanouškům musí líbit!
     
    25:24
    Následoval protiútok Vojtěcha Tomečka, který unikal sám na Kacetla. Pokusil se mu udělat kličku, kotouč mu ovšem ujel a mladý Pirát nezakončil.
     
    25:00
    Jordann Perret dostal žabičku před branku, kde nejdříve trefil beton přesouvajícího Lukeše. Dorážku mu přes bránícího hráče nevyšla, velká šance Dynama!
     
    24:33
    Domácí celek byl nyní pár chvilek pod tlakem, a tak Ivan Huml poslal puk raději po mantinelu až na icing. Vhazovat se bude před Lukešem.
     
    23:49
    Do akce se dostaly poprvé ve druhé části také Pardubice. David Tomášek se obtáčel kolem branky a ještě dorážel. Štěpán Lukeš ovšem zůstal nepokořen!
     
    22:45
    Další velká šance domácích! Skvěle hrající Jan Havel se rychlostí dostal až před Kacetla, kde se mu ovšem branku trefit nakonec nepovedlo.
     
    22:00
    Nebezpečná akce Jiřího Smejkala. Ten se dostal na levém kruhu ke střele, jeho pokus ale skončil jen těsně vedle pravé tyčky!
     
    21:14
    Následovalo nahození Stanislava Dietze, které před brankou tečoval Ivan Huml. Jeho pokus ale nakonec skončil na betonech připraveného Kacetla.
     
    20:42
    Piráti se dostali hned aktivně do pásma a pokoušeli se něco vymyslet. Vše bylo zakončeno pokusem Flemminga z pravé strany do ramena brankáře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:23.
     
    První třetina skončila vítězstvím domácího celku 2:0, Piráti se dostali do vedení po střele Stanislav Dietze, vedení zdvojnásobil Jan Havel. Domácí se dostávají do více gólových akcí a využívají je. Povede se Dynamu odpovědět?

    Střely na branku: 9:6
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Vladimír Růžička mohl vedení domácích zvýšit již na 3:0, ale střelou na zadní tyčku trefil jen lapačku Ondřeje Kacetla. Kotouč následně vypadl těsně vedle branky.
     
    18:42
    Jiří Smejkal vjel do pásma, ani jedna přihrávka mu ovšem nevyšla a k puku se dostalo Dynamo. Navíc probíhá již poslední minuta první části.
     
    17:45
    Brankář Kacetl musel být pozorný proti dalšímu útoku domácích, Juraj Valach tvrdě pálil a Michal Vondrka těsně clonil. Nyní se ale hostující brankář zaskvěl pohotovým zákrokem.
    16:56 Jan HAVEL - 2:0
     
    16:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostali do pásma, kde byli hodně aktivní. Nahození Flemminga úspěšné nebylo, úspěch slavila až druhá akce. Nahození před branku se zastavilo u JANA HAVLA, jenž ležícímu brankáři udělal kličku a přidal druhou branku utkání. Asistence: Brett Flemming a Adam Dlouhý.
     
    15:41
    Piráti se pokoušeli dostat do pásma, přihrávka ovšem nevyšla a píská se proti domácím icing. Vhazuje se po pravici Štěpána Lukeše.
     
    14:48
    Domácí v plném počtu.
     
    14:39
    V závěru početní výhody se píská postavení v brankovišti Štěpána Lukeše a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    13:54
    Petr Koblasa následně zachytil kotouč a postupoval sám na brankáře Kacetla. Toho ale střelou mezi betony nedokázal překonat, parádní zákrok pardubické jedničky!
     
    13:35
    Další snažení pardubické pětce nevyšlo a Brett Flemming zblokovaný kotouč vyhodil až za branku Kacetla.
     
    13:07
    Do první střelecké pozice se dostával Tomáš Svoboda, jehož rána byla zblokována a sotva doletěla k brance. Tam puk do lapačky schoval právě chomutovský brankář.
     
    12:48
    Hned po vhazování trochu nešťastně fauloval Jiří Smejkal, jenž nabízí hostujícímu celku první přesilovou hru. Inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    12:40
    Jiří Smejkal nebyl úspěšný v útočném pásmu, a tak se pokračovalo útokem Pardubic. Ty se dostali do ofsajdu, hra bude pokračovat po druhé komerční přestávce.
     
    11:51
    Hned v prvním útoku po inkasované brance se pokoušel prosadit Matěj Beran. Jeho pokus ale skončila na těle Štěpána Lukeše a hra pokračuje útokem Pirátů.
    11:24 Stanislav DIETZ - 1:0
     
    11:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hodně nenápadná akce domácích končí první brankou utkání! Jakub Sklenář zavezl kotouč na levý kruh a přenechal jej najíždějícímu STANISLAVU DIETZOVI. Ten neotálel a tvrdou bombou poslal kotouč do sítě. Asistence: Jakub Sklenář a Michal Vondrka.
     
    11:07
    Pokračovat se bude před Kacetlem, jeho spoluhráči totiž vyhodili na další icing.
     
    10:49
    Dalekonosná přihrávka podél mantinelu na Martina Šťovíčka byla jedním z hostů ztečována na střídačku svého celku. Pokračovat se bude vhazováním ve středním pásmu.
     
    10:31
    Juraj Valach svižně přihrával Grmanovi, jenž jeho přihrávku nezachytil. Puk se dostával k Lukešovi, jenž jej zachytil těsně před dotírajícím Sýkorou.
     
    09:50
    Hned po akci Koblasy přišlo několik střeleckých pokusů, ani jeden se ovšem nedostal na branku a hostující mág prozatím nemusel zasahovat.
     
    09:10
    První velká šance také na straně domácích. Petr Koblasa dostal kotouč mezi kruhy a rychle zakončoval. Kacetl touš ovšem betony vytěsnil na břevno!
     
    08:18
    Nudnější část hry ukončil hostující Matěj Beran, jenž od levého mantinelu zakončoval z hodně velkého úhlu. Lukeš puk vyrazil do ochranné sítě a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    06:50
    Dávid Skokan se pokoušel prosadit zpoza branky, ale byl poslán k zemi. Následně se hosté dostali ke kotouči a zmocnili se jej. Uvidíme, co se jim následně povede vymyslet.
     
    05:42
    Hned po vhazování zakončoval Sacha Treille, jehož střela skončila na levé tyčce a odrazila se ven!
     
    05:38
    První větší vzrušení před brankou Lukeše, Vladislav Bojko dostal přihrávku mezi kruhy, odkud se mu nepovedlo prostřelit v dobré pozici Lukeše.
     
    04:16
    Po levé straně se pokoušel prosadit Petr Koblasa, kterému se ovšem nepovedlo projít přes bránící hráče Dynama, kterých bylo před brankou Kacetla velké množství.
     
    03:45
    Sacha Treille přihrával zpoza branky před Lukeše, kde se ale zjevila hokejka Stanislava Dietze. Francouzský hokejista se přecijen dostal k nahození, ale domácí brankář kotouč viděl a pohotově zakročil.
     
    02:31
    Poprvé v utkání vidíme u puku také hostující Dynamo, které kombinuje ve vlastní třetině a vymýšlí postupnou akci k chomutovské brance.
     
    01:47
    Aktivita domácího celku pokračovala nájezdem Ronalda Knota do útočné třetiny, kde byl ale jeden z jeho spoluhráčů nachytán v ofsajdovém postavení.
     
    00:58
    Od modré to následně zkoušel Ivan Huml, jehož pokus byl Kacetlem poměrně nejistě vyražen. Nebezpečí to pro domácí obranu ovšem neznamenalo.
     
    00:20
    Piráti vjeli do útočné třetiny a Vladimír Růžička nahazoval za branku. Domácí celek se následně pokoušel něco vymyslet, ale nic z toho nakonec nebylo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ředitelkou chomutovské nemocnice bylo vhozeno čestné buly, utkání startuje.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje. Za pár minutek začne důležité utkání mezi domácím Chomutovem a hosty z Pardubic. Přejeme příjemnou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Hráči Pardubic na rozbruslení.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Huml, Skokan – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – A. Dlouhý, Šťovíček, J. Havel – Lauko.

    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Wishart, Cardwell, Čáslava, Trončinský, Mojžíš, Hrabal, Holland – T. Svoboda, Tomášek, Treille – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – M. Kaut, Poulíček, Perret – Bojko, Dušek, Beran.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Barvíř, Hynek..
    Takto zmiňované dresy vypadají

     
    UTKÁNÍ PRO CHOMUTOVSKOU NEMOCNICI

    Piráti navazují na rok starou tradici a opět pomohou městské nemocnici. Navléknou speciální dresy v doktorských barvách a věnují finanční pomoc. Kluboví partneři svolili, aby byl unikátní design bez reklam a je lze na něm vidět EKG křivka, skalpel či zavazování na zádech. Uprostřed se honosí znak s doktorskou rouškou.

    Michal Vondrka (kapitán Chomutova): „Mně se podobné akce líbí a jsem jejich velký příznivec, takže jsem rád, že něco takového děláme i tady v Chomutově. Letošní dresy působí ještě víc doktorsky než loňský plášť. Jsou moc hezké. Je to změna oproti loňsku i tradičním dresům.“

    Karel Ton (šéf marketingu Pirátů): „Hledali jsme, jak spojit dresy s chirurgií, které letos touto akcí pomůžeme. Nakonec jsme zvolili barvu i provedení, které připomínají oblečení sálového personálu, protože právě operace jsou s tímto oborem nejvíc spojeny.“
     
    DYNAMO PARDUBICE

    Východočeské Dynamo zažívá po delší době lepší sezónu a s účastí v minimálně předkole to vypadá již nadějně. Pardubice jsou na deváté pozici, ztráta na přímý postup do play-off je navíc jen pětibodová. Naposledy Perníkáři na domácím ledě prohráli v důležitém utkání se Zlínem, který svému pátečnímu soupeři bodově odskočil na tři body.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Tomáš Rolinek – 39 zápasů, 28 bodů (9+19)
    Petr Sýkora – 34 zápasů, 27 bodů (14+13)
    Marek Trončinský – 40 zápasů, 27 bodů (4+23)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Severočeský celek se nachází na hranici předkola play-off a play-out. Aktuálně jsou Piráti desátí s náskokem jednoho bodu na dotírající Mladou Boleslav, se kterou v pátek prohráli 0:1 na domácím ledě. Svěřenci Vladimíra Růžičky aktuálně ztrácejí čtyři body na Spartu a Pardubice, dnešní duel je tak v této fázi soutěže hodně důležitý. Piráti budou navíc chtít ukončit sérii dvou proher.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Michal Vondrka – 41 zápasů, 35 bodů (17+18)
    Ivan Huml – 41 zápasů, 24 bodů (10+14)
    Vladimír Růžička – 37 zápasů, 21 bodů (13+8)
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! Tipsport extraliga se před olympiádou nezastavuje a všechny týmy hrají o body. V důležitém utkání se střetnou desátí Piráti, jenž přivítají o čtyři body vzdálené Pardubice. Utkání se navíc ponese v charitativním duchu. Úvodní buly bude vhozeno v 15:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Dietz (Sklenář, Vondrka), 17. J. Havel (Flemming, A. Dlouhý), 30. Smejkal (V. Tomeček, Poletín), 37. V. Růžička (Vondrka, Sklenář) – 32. M. Kaut (Hrabal, Trončinský), 39. Marosz (Trončinský, Rolinek)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Koblasa, Huml, Skokan – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – A. Dlouhý, Šťovíček, J. Havel – Lauko.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Wishart, Cardwell, Čáslava, Trončinský, Mojžíš, Hrabal, Holland – T. Svoboda, Tomášek, Treille – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – M. Kaut, Poulíček, Perret – Bojko, Dušek, Beran.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Barvíř, Hynek.

    Diváci: 4 628
    thejrc.org