Heerenveen – Twente 1:0 (kon.) | Eindhoven – Zwolle 4:0 (kon.) | Heracles – Den Haag 1:1 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
4:0 (1:0)
PEC Zwolle
Sobota 03.02.2018, 19:45Nizozemská Eredivisie • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    78. Joshua BRENET - 4:0
     
    78
    PSV právě vstřelilo branku!
    To již zavání pro hosty debaklem! Více prostoru na hřišti využil na levé straně Gudmundsson, jenž vysunul JOSHUU BRENETA, jenž sám postupoval zleva na Hauptmeijera. Krajní hráč Eindhovenu si poté poradil náramně a krásným obstřelem na zadní tyč rozvlnil síť hostující brány počtvrté.
    72. Luuk de Jong - 3:0
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    Po chvíli přidávají domácí třetí gól a tři body z tohoto utkání je již neminou! Brenet se prezentoval výbornou přihrávkou z levé strany pokutového území, když před bránou našel na hraně ofsajdu LUUKA DE JONGA, jemuž stačilo jen nastavit nohu, aby míč usměrnil za záda Hauptmeijera a završil tak hattrick v dnešním duelu.
    65. Luuk DE JONG - 2:0
     
    65
    PSV právě vstřelilo branku!
    Vzápětí však již druhý gól přidávají a odskakují do dvoubrankového vedení! Lozano se po chytré přihrávce van Ginkela vyhnul ofsajdu a z pravé strany pokutového území vyslal dloubáček mimo dosah vybíhajícího Hauptmeijera před bránu, kde LUUK DE JONG uklidil míč hlavou do prázdné brány.
    45+3. Luuk DE JONG - 1:0
     
    45+3
    PSV právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě do poločasu využívají početní výhodu a ujímají se vedení! Na centr od rohového praporku v podání Lozana si na zadní tyči vyskočil nejvýše LUUK DE JONG, který přehlavičkoval svého strážce a z malého vápna poslal balon do sítě.

    Radomír Fukala

    Branky: 45+3. L. de Jong, 65. L. de Jong, 72. L. de Jong, 78. Brenet

    Karty:   20. van Ginkel (PSV) – 39. Freire (ZWO)   42. van der Hart (ZWO)


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet – van Ginkel (C) (70. Mauro Júnior), Hendrix, Ramselaar – Bergwijn (77. A. Gudmundsson), L. de Jong (82. Malen), Lozano.
    Náhradníci: van Osch, Room – Luckassen, Pereiro, S. Lammers, Rigo, Rosario, A. Gudmundsson, Paal, Malen, Mauro Júnior, Obispo.

    PEC Zwolle: van der Hart – Ehizibue, Marcellis (C), Sandler, Freire – E. Bakker – Dekker (30. Ondaan, 43. Hauptmeijer), Marinus (73. Menig) – Namli, Nijland, Mokhtar.
    Náhradníci: Hauptmeijer, Reimink – Woudstra, Israelsson, Benschop, Ondaan, Parzyszek, S. van den Berg, Menig.

    Rozhodčí: Gözübüyük – van Roekel, Langkamp

    Diváci: 32 800
    bahis siteleri