Heerenveen – Twente 1:0 (kon.) | Eindhoven – Zwolle 4:0 (kon.) | Heracles – Den Haag 1:1 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
4:0 (1:0)
PEC Zwolle
Sobota 03.02.2018, 19:45Nizozemská Eredivisie • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Menig se v poslední šanci zápasu proti Zoetovi neprosadil.
     
    90+2
    Nakonec mohli udeřit ještě hosté! Menig prokázal dobré krytí míče i tah na bránu a z poměrně velkého úhlu vyslal prudkou ránu, kterou Zoet v lehkými obtížemi vyrazil.
     
    90
    A k té nebylo daleko! Prudkou přihrávku podél malého vápna mohl uklízet na zadní tyči do prázdné brány jeden z domácích. Míči však v cestě do brány zabránil včasným skluzem hostující zadák.
     
    82
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Luuk de Jong, přichází Donyell Malen.
    78. Joshua BRENET - 4:0
     
    78
    PSV právě vstřelilo branku!
    To již zavání pro hosty debaklem! Více prostoru na hřišti využil na levé straně Gudmundsson, jenž vysunul JOSHUU BRENETA, jenž sám postupoval zleva na Hauptmeijera. Krajní hráč Eindhovenu si poté poradil náramně a krásným obstřelem na zadní tyč rozvlnil síť hostující brány počtvrté.
     
    77
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Steven Bergwijn, přichází Albert Gudmundsson.
     
    73
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Wouter Marinus, přichází Queensy Menig.
    72. Luuk de Jong - 3:0
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    Po chvíli přidávají domácí třetí gól a tři body z tohoto utkání je již neminou! Brenet se prezentoval výbornou přihrávkou z levé strany pokutového území, když před bránou našel na hraně ofsajdu LUUKA DE JONGA, jemuž stačilo jen nastavit nohu, aby míč usměrnil za záda Hauptmeijera a završil tak hattrick v dnešním duelu.
     
    70
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Marco van Ginkel, přichází Mauro Júnior.
    68. Lozano svou ránu napálil jen do tyče.
     
    68
    Opět zvonila branková konstrukce za Hauptmeijerem! Do velkého vápna se z pravé strany vřítil Lozano, jenž křižnou prudkou střelou orazítkoval vzdálenější tyč hostující brány.
    65. Luuk DE JONG - 2:0
     
    65
    PSV právě vstřelilo branku!
    Vzápětí však již druhý gól přidávají a odskakují do dvoubrankového vedení! Lozano se po chytré přihrávce van Ginkela vyhnul ofsajdu a z pravé strany pokutového území vyslal dloubáček mimo dosah vybíhajícího Hauptmeijera před bránu, kde LUUK DE JONG uklidil míč hlavou do prázdné brány.
    57. De Jong selhal tváří v tvář Hauptmeijerovi.
     
    57
    Další tutovka PSV! Na perfektně načasovanou přihrávku za beky si naběhl Luuk de Jong, který ovšem tváří v tvář Hauptmeijerovi neuspěl. Hostující brankář jeho střelu mezi nohy skvěle vyrazil.
     
    53
    Domácí nyní tlačí svého soupeře! De Jong si nejprve míč zpracoval mezi malým vápnem a penaltou, ale napálil jen dobře postaveného obránce Zwolle. Hra poté pokračovala a přišla rána zpoza šestnáctky, kterou tečoval znovu de Jong a Hauptmeijer musel předvést skvělo reakci a balon, který směřoval do protipohybu zastavil.
    52. Hauptmeijer vytáhl Bergwijnův pokus na poslední chvíli alespoň na břevno.
     
    52
    Nyní měli hosté velké štěstí! Centr Breneta de Jong zasáhnout nedokázal, čímž dokonale zmátl Hauptmeijera, který do poslední chvíli čekal teč domácího útočníka a nakonec musel konečky prstů vyškrábnout míč na břevno.
    45+3. Luuk DE JONG - 1:0
     
    45+3
    PSV právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě do poločasu využívají početní výhodu a ujímají se vedení! Na centr od rohového praporku v podání Lozana si na zadní tyči vyskočil nejvýše LUUK DE JONG, který přehlavičkoval svého strážce a z malého vápna poslal balon do sítě.
     
    43
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Terell Ondaan, přichází Mike Hauptmeijer.
    42. Zákrok van der Harta, po kterém následovala červená karta.
     
    42
    Velká komplikace pro Zwolle! Sám na bránu uháněl Lozano a vybíhající van der Hart jej před šestnáctkou poslal k zemi a po červené kartě putuje předčasně do sprchy.
    40. De Jong z bezprostřední blízkosti nepřekonal hostujícího brankáře.
     
    40
    Pořádně rušno bylo nyní před hostující bránou! Z levé strany dostal skvělou přihrávku do stoprocentní příležitosti de Jong. Z těsně blízkosti však vybíhající van der Harta nepřekonal a při následné dorážce se domácí dopustili útočného faulu.
     
    39
    Freire hodně ostře zajel na polovině hřiště do domácího hráče a je tak druhým hráčem, kdo dnes obdržel žlutý kartónek.
     
    30
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Rick Dekker, přichází Terell Ondaan.
     
    20
    Velmi ostrý zákrok ve středovém kruhu předvedl van Ginkel, jenž šlapákem sestřelil svého soupeře. Po právu za to vidí od sudího žlutou kartu.

    Radomír Fukala

    Branky: 45+3. L. de Jong, 65. L. de Jong, 72. L. de Jong, 78. Brenet

    Karty:   20. van Ginkel (PSV) – 39. Freire (ZWO)   42. van der Hart (ZWO)


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet – van Ginkel (C) (70. Mauro Júnior), Hendrix, Ramselaar – Bergwijn (77. A. Gudmundsson), L. de Jong (82. Malen), Lozano.
    Náhradníci: van Osch, Room – Luckassen, Pereiro, S. Lammers, Rigo, Rosario, A. Gudmundsson, Paal, Malen, Mauro Júnior, Obispo.

    PEC Zwolle: van der Hart – Ehizibue, Marcellis (C), Sandler, Freire – E. Bakker – Dekker (30. Ondaan, 43. Hauptmeijer), Marinus (73. Menig) – Namli, Nijland, Mokhtar.
    Náhradníci: Hauptmeijer, Reimink – Woudstra, Israelsson, Benschop, Ondaan, Parzyszek, S. van den Berg, Menig.

    Rozhodčí: Gözübüyük – van Roekel, Langkamp

    Diváci: 32 800
    bahis siteleri