Nice – PSG 1:2 (kon.) | Méty – Nantes 1:1 (kon.) | Saint-Étienne – Guingamp 2:0 (kon.)
Marseille – Lyon 2:3 (kon.)
konec
OGC Nice
1:2 (1:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 18.03.2018, 13:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12. (14:56:49)
     
    PSG nakonec potvrdilo roli favorita s z Nice si za výhru 2:1 odváží včechny tři body.

    První poločas nabídl pohlednou podívanou. Nice se po vynikajícím rychlém úniku Saint-Maximina dostalo do vedení. To ale nevydrželo domácímu týmu příliš dlouho, za několik málo minut srovnat parádní akcí Di María, který se uvolnil přes Danteho a střelou ke vzdálenější tyči překonal Beníteze. Už to vypadalo, že zápas skončí remízou 1:1, ale po Rabiotově pase se zavěsil do vzduchu Dani Alves a parádní hlavičkou poslal míč do sítě. Nice se už v závěru zápasu na odpověď nezmohlo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Pierre Lees-Melou, přichází Ihsan Sacko.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90
    PSG drží soupeře v dostatečné vzdálenosti od branky Alphonse Aréoly. Velmi aktivní je po celý zápas Mario Balotelli, ale nyní si pomohl v souboji se Silvou faulem.
     
    89
    Kylian Mbappé dokázal dostihnout balon ještě před Benítezem, poté se ale nedokázal dostat k zakončení. Přihrávka na Di Maríu už nebyla z nejpřesnějších.
     
    88
    Le Marchand spolupracoval na pravé straně s Lees-Melouem, poté se ale balon přesunul na opačnou polovinu, kde chybuje při snadné přihrávce Seri.
     
    86
    PSG se ještě odhodlalo i k napadání. Domácí nemají čas na rozehrávku, ale nyní se balon přesunul až k Balotellimu. Jeho pas do vápna ale odvrátil Alves.
     
    85
    Nice chce rychle odpovědět, ale nemůže se dostal ani k balonu. Hráči PSG skvěle kontrolují poslední minuty zápasu ve středu pole.
     
    84
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Bassem Srarfi.
    83. Dani ALVES - 1:2
     
    83
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG se dostává do vedení. Tlak v posledních minutách přináší prvnímu týmu tabulky své ovoce. Rabiot naservíroval milimetrový pas na hlavu DANIHO ALVESE, který parádní umístěnou hlavičkou nedal Benítezovi žádnou šanci.
     
    82
    Balotelli ve středu pole prohrál hlavičkový souboj se Silvou. PSG se vrátilo do blízkosti vápna soupeře, ale Kurzawa balon do šestnáctky neprotlačil.
     
    81
    I deset minut před koncem se oba týmy snaží naplno zápas rozhodnout. Verratti hledal obloučkem do vápna Di Maríu, ale tomu balon odskočil za brankovou lajnu.
     
    80
    Šance také na druhé straně. Di María z prvního doteku našel Mbappého, který zcela osamocen hlavičkoval jen nad branku Nice.
     
    79
    Až příliš dlouhý centr obstaral Le Marchand, Balotelli marně plachtil vzduchem pro hlavičku. Nice se ale vrátilo velmi rychle k balonu.
     
    78
    Domácí se spoléhají na smrtící kontry. Nyní ale jeden takový skončil již na středové lajně. Seri totiž přihrával na Balotelliho nepřesně.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Thomas Meunier.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Giovani Lo Celso.
     
    76
    Obrovská šance Nice. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Dante s Balotellim a právě italský útočník poslal míč do břevna. Aréola reagoval příliš pozdě.
     
    75
    Obléhání vápna Nice nyní přerušil rychlý končí domácího celku. Balotelli se dostal s balonem až do vápna, poté přihrál Pléovi a ten vybojoval rohový kop. Verratti je za faul ve středu poli odměněn žlutou kartou.
     
    74
    Hosté to zkoušeli přes Verrattiho. Následně se do akce zapojil i Draxler s Di Maríou, ale před vápnem zasáhl obranným zákrokem Sarr.
     
    73
    Nice pokračuje v parádním výkonu. Balotelli se pokoušel pálit z nepřipravené pozice, ale hodně slabou střelou poslal balon jen daleko od branky.
     
    72
    Balon si postavil těsně před vápna Mario Balotelli. Italova dělovka končí jen těsně nad brankou, Aréola nemusel zasahovat.
     
    71
    Nice se dostalo do blízkosti pokutového území PSG. Alves jen nepřesně odkopával a toho využil ke střele Cyprien. Kurzawa zblokoval míč rukou a domácí mají k dispozici nadějnou rozehrávku volného přímého kopu.
     
    70
    Hostující celek nyní zamkl soupeře ve vápně. Rabiot hledal Kurzawu na levém kraji, poté ale přišlo jen nepřesné sklepnutí na Cavaniho.
     
    68
    I další útočnou akci rozehrál Silva. Právě hostující kapitán si vybral pro přihrávku Di Maríu, poté ale přišel centr jen do souboje pro Kurzawu.
     
    67
    PSG se nyní usadilo na útočné polovině. Thiago Silva si vzal na starosti rozehrávku, poté se dostal k balonu v pokutovém území Alves, ale jeho střele ve skluzu branku přeletěla.
     
    66
    Balotelli nyní vysunul do útoku Saint-Maximina. Rychle se vrátil do obrany Kurzawa, který dokázal soupeře odclonit ze střelecké pozice.
     
    65
    Ofenzivní hráči PSG se hnali do rychlého protiútoku hned v pěti. Draxler však celou akci zazdil nepřesnou přihrávkou a toho mohl na druhé stranu využít Balotelli. Dělovka italského útočníka pořádně Aréolu vystrašila.
     
    64
    Po rohovém kopu se snažil zakončovat také před hlavu Kimpembe, ale je pískán faul právě hostujícího stopera.
     
    62
    Alves si našel balon na zadní tyči. Di Maríův centr ale nedokázal přesně zasáhnout z voleje, následně se ale dostal ještě k zakončení přes hlavu a Benítez měl co dělat.
     
    61
    Teď to ale zkusili také domácí. Pléa skvěle našel ve vápně Balotelliho, který s navedl míč na pravačku, ale střelu ke vzdálenější tyči poslal jen do diváků.
     
    60
    I po hodině hry je stav stále nerozhodný. Ve druhém poločase více kontroluje balon PSG, ale do větší šance se lídr tabulky nemůže dostat.
     
    59
    Kylian Mbappé sice po rychlém protiútoku dostal míč do sítě, ale branka nemůže být uznána pro jasný ofsajd hostujícího útočníka.
     
    58
    Allan Saint-Maximin se hnal s balonem jak je jeho zvykem přímo do vápna. Souquet ho ještě podpořil v tandemu, ale poté blokuje centr Kimpembe.
     
    57
    Dani Alves měl u pravé postranní lajny spoustu prostoru pro parádní centr do vápna. Draxler se sice dostal k balonu, ale těsně před ním tečoval Alvesův pokus Souquet. Následný rohový kop končí jen nepřesnou střelou Di Maríi.
     
    56
    Kimpembe ztratil balon v nebezpečném prostoru. Ofenzivní síla Nice v čele s Mariem Balotellim toho ale nedokázala využít. Silva se stačil vrátit a akci přerušit odkopem.
     
    55
    Nice pokračuje i ve druhém poločase ve velmi sympatickém výkonu. Cyprian byl před vlastním vápnem faulován Rabiotem a domácí tak mohou rozehrávat z klidové pozice.
     
    54
    Maxime Le Marchand spolupracoval s Balotellim. V italském souboji byl Balotelli faulován Verrattim, následně pálil z velké dálky Jean Michaël Seri vysoko nad.
     
    52
    Allan Saint-Maximin opět ukázal svou rychlost. Střídající Kurzawa ztrácel několik metrů, ale Aréola skvěle vyběhl a zmenšil soupeři střelecký úhel. PSG následně s přehledem ubránilo i rohový kop.
     
    51
    Walter Benítez hledal dlouhým výkopem Balotelliho, ale Ital neuspěl v souboji s Draxlerem. Právě Julian Draxler poté přihrával Mbappému, ale devatenáctiletý útočník PSG střelou minul levou tyč o dobré tři metry.
     
    50
    Edinson Cavani si výborně zpracoval hrudníkem vysokou přihrávku, poté se dostal do obklíčení třech protihráčů a střílet tak už nemohl.
     
    49
    Nice pokračovalo rohovým kopem, ale po něm se domácí k ohrožení Aréolovy branky nedostali. Naopak do útoku šel Di María.
     
    48
    Cyprien výborně vybojoval balon na vlastní polovině, poté vyzval Saint-Maximina k dalšímu sprintu na pravém kraji. Saint-Maximin ještě nabízel balon Balotellimu, ale ten byl pokryt.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil rozehrávkou Edinson Cavani. PSG se nikam v prvních sekundách nežene, kombinuje ve středu pole a čeká na vhodný okamžik k útoku.
     
    46
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Yuri Berchiche, přichází Layvin Kurzawa.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:03.
     
    Dvě nastavené minuty uplynuly a strhující první poločas tak končí smírně 1:1.

    PSG přečkalo úvodní desetiminutovku ve které útočilo převážně Nice, ale poté přišel hostující tlak. Ten se ale přerušil bleskovou akcí domácího celku, po zisku míče se za několik málo sekund přesunula hra až na pravou stranu, kde byl v plné rychlosti Allan Saint-Maximin a ten střelou ke vzdálenější tyči zmrazil PSG. Pařížané ale neprohrávali dlouho. Di María to vzal na sebe, ve vápně si pohrál s Dantem a střelou kolem Beníteze srovnat stav zápasu. I poté se oba týmy předháněly v akcích, ale ani jedna už neskončila až v síti.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Thiago Silva je po krátkém ošetření znovu na nohou. Ještě si celou situaci vysvětloval s Balotellim.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45
    Thiago Silva byl dohrát po odehrání míče Balotellim. Hostující kapitán se sesunul na trávník, ale hlavní rozhodčí znovu hru nepřerušil.
     
    45
    Berchiche zaváhal při rozehrávce ve vlastním vápně. Balotelli nebyl daleko od získání míče a poté už by Ital jen doklepával balon do odkryté sítě.
     
    44
    Minutu před koncem se probojoval k balonu Lees-Melou. Hosté ale napadali až téměř k vápnu soupeře a dokázali domácího záložníka donutit k odkopu.
     
    43
    Také PSG se dostalo do rychlého kontru. Edinson Cavani měl před sebou volný prostor pro střelu, ale v klíčový moment podklouzl a balon tak končí mimo.
     
    42
    Po dlouhém Benítezově výkopu se dostal k balonu domácí Cyprien. Následně střední záložník Nice hledal kolmicí Pléu, ale ten byl v pokutovém území pokryt.
     
    41
    Tentokrát prověřil rychlost hostujících obránců Pierre Lees-Melou. Draxler se ale dokázal s rychlíkem Nice stáhnout a nakonec vybojoval čistě balon.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Kylian Mbappé byl přidržen v souboji, ale hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    38
    Allan Saint-Maximin znovu pořádně provětral pravou stranu. Berchiche ani tentokrát soupeři rychlostně nestačil, ale Saint-Maximin nedokázal přesně přihrát. Akce ale ještě pokračovala a na jejím konci byla střela Balotelliho jen do diváků nad brankou.
     
    37
    Zápas pokračuje stále ve vysokém tempu. Draxler našel dlouhým pasem Alvese, ten ale proti aktivnímu Le Marchandovi neuspěl.
     
    36
    Seri našel obloučkem v pokutovém území Pléu, ten ještě zasekl balon do protipohybu obránce, ale nakonec je pískán faul Maria Balotelliho.
     
    35
    Ángel Di María centroval do vápna od rohového praporku. Rabiot byl zcela sám na hranici malého vápna, ale hlavičku poslal jen vedle levé tyče.
     
    34
    Domácím se podařilo vybojovat balon u středové lajny. Balotelli centroval do vápna na Pléu, ale ten byl skvěle pokryt Kimpembem. Na druhé straně vybojoval po rychlém průniku do vápna rohový kop Mbappé.
     
    33
    Míč si na místo přestupku postavil Dani Alves s Ángelem Di Maríou. Nakonec to byl právě Alves, který se opřel do balonu, ale napálil jen obrannou zeď. Následně je pískán faul Cavaniho.
     
    32
    Rabiot se stáhl pro balon až ke středovému kruhu. Následně byl Di María sestřelen skluzem Balotelliho a hosté mají k dispozici volný přímý kop.
     
    31
    Berchiche spolupracoval na levé straně s Di Maríou, následně se ale balon dostal na opačnou stranu, kde byl ale Mbappé v ofsajdu.
     
    30
    Po půlhodině hry je stav stále nerozhodný. Balotelli si narazil před vápnem s Lees-Melouem, následně se k italskému hráči už ale balon nevrátil.
     
    29
    Hosté chtějí uklidnit hru postupnou kombinací ve středu pole. Rabiot ale chtěl překvapit domácí obranu lobem na Cavaniho. Hostující střelec se ale k balonu neprobojoval.
     
    27
    Cyprien našel na pravé straně střelce první branky zápasu. Allan Saint-Maximin ale tentokrát s přihrávkou do vápna na Balotelliho neuspěl.
     
    26
    Pléa ve středu pole fauloval Rabiota. Domácí se ale podařilo rychle vybojovat míč zpět. Kombinace Seriho s Cyprienem ale výrazně pozdržela domácí celek.
     
    25
    PSG pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Nice naopak čeká na další smrtící protiútok. Draxlerova přihrávka do vápna nyní Di Maríu nenašla.
     
    24
    Následně se Pléa hnal s balonem do rychlého protiútoku. Je však přichycen v ofsajdu a to se nelíbí Mariu Balotellimu, který si už nabíhal do vápna.
    22. Ángel Di María - 1:1
     
    22
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Teď už to ÁNGEL DI MARÍA zvládl. Berchiche uvolnil na pravé straně svého argentinského spoluhráče, poté si Di María poradil s Dantem a celou akci zakončil střelou k pravé tyči. Benítez si sáhl na balon, ale už ho nedokázal vyrazit.
     
    21
    A mohlo být vyrovnáno. Di María tečoval patou míč patou přesně k tyči, ale Benítez sebou stačil hodit na trávník a balon vyrazit mimo tři tyče. Následně se už Cavani k dorážce nedostal.
    19. Allan SAINT-MAXIMIN - 1:0
     
    19
    Nice právě vstřelilo branku!
    Nice jde do vedení! Domácí celek se musel v posledních minutách bránit blízko svého vápna, ale z bleskového brejku jde do vedení. Pléa poslal milimetrovou nahrávku na ALLANA SAINT-MAXIMINA. Jednadvacetiletý útočník Nice si pohrál v rychlostním souboji s Berchichem a poté zakončil ke vzdálenější tyči.
     
    19
    Také Berchiche se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti. Walter Benítez ale s pomalou střelou neměl žádné problémy.
     
    18
    Di María se uvolnil na levém kraji, poté centroval do vápna, kde bylo hned několik hráčů PSG. Ani jeden se však do zakončení nedostal.
     
    17
    Dani Alves zatím nebyl tolik ve hře, jak by si o on sám představoval. Nyní se Brazilec pokoušel prosmýknout podél postranní lajny, ale do cesty se mu postavil Le Marchand.
     
    16
    PSG se dostává do mírného tlaku. Draxler našel Rabiota ve středu pole, poté ale přišla průniková přihrávku na Di Maríu. Cavani se k pokutovém území dostal ke střele, poté ještě k dorážce, ale trefil z blízkosti jen břevno.
     
    15
    Pierre Lees-Melou zkoušel vysunout na pravém kraji Allana Saint-Maximina, ale přihrávka šla jen za postranní lajnu.
     
    13
    Yuri Berchiche je nakonec zpět na trávníku a zkusí pokračovat ve hře. Dante si narazil ve středovém kruhu s Cyprienem, následně přišla přihrávka na Seriho. Ten ale proti přesile neuspěl.
     
    12
    Pařížský celek zatím pokračuje v deseti. Verratti oslovil přihrávkou Cavaniho, který byl těsně před vápnem sražen na trávník. Hlavní rozhodčí ale faul nepíská.
     
    11
    S pravým kotníkem krajního obránce PSG to nevypadá nejlépe. Za postranní lajnou se už začal rozcvičovat Kurzawa.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka patřila Nice. Až nyní se podařilo hostům stabilizovat hru na polovinu soupeře. Verratti spolupracoval se Silvou, poté přišla přihrávku na Di Maríu, ten ještě posunul balon na Berchicheho. Španěl zle došlápl v pokutovém území a bude muset být ošetřen.
     
    9
    PSG se nemůže udržet u balonu. Po ztrátě ve středu pole se dostal Balotelli k hlavičce, která končí na levé tyči! Italský útočník si ale pomohl přistrčením a ani případná branka by tak neplatila.
     
    8
    Po rohovém kopu se opřel do balonu Allan Saint-Maximin. Jeho dělovku z hranice šestnáctky ale udržel Aréola v rukavicích.
     
    7
    Nice rozehrálo zápas proti velkému favoritovi velmi sympaticky. Balotelli se hnal s balonem do vápna, poté cpal balon ještě před Aréolu, ale nikdo z domácích ho už nedokázal dostat do sítě.
     
    6
    Benítezův nákop skončil po několika dopadech až u brankáře PSG. Následně ve středu pole fauluje Balotelli a hosté tak mohli rozehrávat z klidové pozice. Rabiot ale akci uspěchat a útočit tak mohou znovu domácí.
     
    5
    Allan Saint-Maximin se chtěl přehnat kolem Berchicheho, ale španělský krajní obránce skluzem zabránil soupeři k přechodu do útoku. Nice však zůstává u míče.
     
    4
    Lídr Ligue 1 pokračuje v držení balonu. Silva tentokrát spolupracoval s Kimpembem, následně se do rozehrávky zapojil i Aréola. Pléa nakonec získal balon v blízkosti vápna, ale následně centroval jen do náruče brankáře PSG.
     
    3
    Silva měl problémy s rozehrávkou, Balotelli ale při napadání neuspěl. Kapitán hostujícího celku nakonec zvládl prudkou přihrávkou najít Mbappého. Následně je ale devatenáctiletý talent obrán o balon před vápnem.
     
    2
    Domácí fotbalisté rozehráli první poločas ze středového kruhu. PSG se rychle dostalo k balonu, na levém kraji se prohnal až k centru Di María, ale Benítez byl na místě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třicátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    OGC Nice: Benítez – Souquet, Dante (C), M. Sarr, Le Marchand – Lees-Melou, Cyprien, Seri – Saint-Maximin, Balotelli, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – Marlon, Tameze, Srarfi, Burner, Sacko, Makengo.

    Paris Saint-Germain FC: Aréola – Dani Alves, Silva (C), Kimpembe, Berchiche – Verratti, Rabiot, Draxler – Mbappé, Cavani, Di María.
    Náhradníci: Trapp – Marquinhos, Meunier, Lo Celso, Diarra, Kurzawa, Nkunku.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Hebrard.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    27.10. 2017 PSG – Nice 3:0
    30.04. 2017 Nice – PSG 3:1
    11.12. 2016 PSG – Nice 2:2
    02.04. 2016 PSG – Nice 4:1
    04.12. 2015 Nice – PSG 0:3
     
    OGC Nice

    Nice se teprve poprvé od svého návratu do Ligue 1 v roce 2002 umístilo v minulé sezoně na medailové pozici. Tým z jihu Francie předváděl po celou sezonu skvělé výkony, především v jarní části, kdy si připsal i dvanáct zápasů bez porážky.

    Úvod aktuální sezony se však Nice nevydařil podle představ. Postupem času se ale tým z jihu Francie prokousává tabulkou až na aktuální devátou pozici. Uzdravený Mario Balotelli táhne svůj tým opět na místa zaručující evropské poháry pro příští ročník. Letos se to Nice v Evropské lize probojovalo z druhého místa základní skupiny až do jarního playoff. V něm ale Nice dvakrát prohrálo s Lokomotivem Moskva a po zbytek sezony se tak může soustředit jen na Ligue 1. Ani v domácí lize se Nice hrubě nepovedl únor letošního roku, poslední dva zápasy už ale byly v režii týmu z jihu Francie. Nejprve Nice porazilo na domácí půdě 2:1 Lille, poté uspělo po přestřelce 5:2 také v Guingampu, kde se hned o čtyři zápasy postaral Alassane Pléa.
     
    Paris Saint-Germain F.C.

    Tým z hlavního města Francie se musel v minulém ročníku Ligue 1 sklonit před Monakem. V nové sezoně byl tým okolo hvězdného Neymara dlouho neporažen, drtil jednoho protivníka za druhým, až přišel zápas ve Štrasburku, kde PSG senzačně prohrálo 1:2. Stejným výsledkem PSG padlo i na trávníku Lyonu. V týdnu si PSG předehrávalo zápas jednatřicátého kola. V domácím prostředí musel hrát lídr Ligue 1 více než 70 minut v deseti po vyloučení Thiaga Motty, ale i tak se domácí radovali z výhry nad Angers 2:1 po dvou trefách Kyliana Mbappého.

    V domácí lize drtí Pařížané jednoho soupeře za druhým, ale v Lize mistrů vyfasoval francouzský celek velmi těžký los. Základní skupinu před Bayernem Mnichov vyhrál, ale pro osmifinále vyfasoval Real Madrid se kterým dvakrát prohrál a s nejprestižnější klubovou soutěží se tak znovu musel předčasně rozloučit.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Francouzská nejvyšší soutěž Ligue 1 pokračuje třicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Nice, které před domácím publikem přivítá PSG.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Vít Schück

    Branky: 19. Saint-Maximin (Pléa) – 22. Di María (Berchiche), 83. Dani Alves (Rabiot)

    Karty:   75. Verratti (PSG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12.
    OGC Nice: Benítez – Souquet, Dante (C), M. Sarr, Le Marchand – Lees-Melou (90+2. Sacko), Cyprien, Seri – Saint-Maximin (84. Srarfi), Balotelli, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – Marlon, Tameze, Srarfi, Burner, Sacko, Makengo.

    Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Silva (C), Kimpembe, Berchiche (46. Kurzawa) – Verratti, Rabiot, Draxler (77. Lo Celso) – Mbappé, Cavani (77. Meunier), Di María.
    Náhradníci: Trapp – Marquinhos, Meunier, Lo Celso, Diarra, Kurzawa, Nkunku.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Hebrard
    thejrc.org