Česko – Švýcarsko 4:1 (kon.) | Finsko – Bělorusko 2:3 (po pr.) | Švédsko – Slovensko 6:3 (kon.)
konec
Česko
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Švýcarsko
Čtvrtek 05.04.2018, 17:00 • Zimní stadion Příbram, Příbram (CZE) • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:07
    Česko právě vstřelilo branku! Filip Pyrochta vystihl rozehrávku Švýcarů a krásnou střelou zápěstím z mezikruží vymetl pravý horní roh brány! Česko vede v prodloužení rázem 1:0.
    57:10 Robin HANZL - 4:1
     
    57:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    ROBIN HANZL mezi dvěma Švýcary skvěle vystihl na vrcholu mezikruží přihrávku z levého kruhu pro vhazování a bez problému puk střelou zápěstím poslal do prázdné brány – 4:1!
    44:48 Damien RIAT - 3:1
     
    44:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    DAMIEN RIAT si najel do pravého kruhu na kolmou přihrávku od Dominica Lammera a krásnou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Patrika Bartošáka do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Stejně jako Dominik Furch včera, ani Patrik Bartošák dnes čisté konto neudrží – 3:1. Asistence: Dominic Lammer.
    32:16 Adam POLÁŠEK - 3:0
     
    32:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Genazzi se dostal na levém křídle ke dvěma střelám od modré čáry, z nichž první skončila vedle vzdálenější pravé tyče a druhá byla zablokována, a ADAM POLÁŠEK vzápětí trestal, když na vrcholu levého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím a prostřelil Gillese Sennu mezi betony! Asistence: jakub Orsava a Adam Musil.
    19:39 Robert KOUSAL - 2:0
     
    19:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Roman Horák stál na začátku parádní české kombinační akce, kterou na levém křídle vyšperkoval Roman Červenka přihrávkou z ostrého úhlu před bránu, a na vzdálenější pravé tyči zamířil střelou zápěstím těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči ROBERT KOUSAL. Puk mířil Sennovi do protipohybu a po rychlém přesunu už nedokázal zasáhnout. Česko rychle vede 2:0. Asistence: Roman Červenka a Roman Horák.
    18:02 Martin KAUT - 1:0
     
    18:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAUT si najel do mezikruží na přihrávku Filipa Pyrochty z vrcholu levého kruhu pro vhazování a bekhendovou střelou nad pravým betonem Senna zamířil k levé tyči! Česko vede 1:0! Asistence: Filip Pyrochta a Vojtěch Mozík.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Kaut (Pyrochta, Mozík), 20. Kousal (Červenka, Horák), 33. Polášek (Orsava, Musil), 58. Hanzl, 62. Pyrochta – 45. Riat (Lammer)


    Česko: Bartošák (Furch) – Mozík, Pyrochta, Klok, Polášek (A), Pavelka, Hrbas – Nestrašil, Hanzl, Stránský – Kousal, Horák (A), Červenka (C) – Orsava, Musil, Šťastný – Kaut, Tomášek, Ordoš. Hlavní trenér: Josef Jandač.
    Švýcarsko: Senn (Van Pottelberghe) – Genazzi (C), Loeffel, Paschoud, Frick, Geisser, Zryd – Lammer, Corvi (A), Riat – Mottet, Vermin, Simion – Suri (A), Albrecht, Wick – Ryser, Rossi. Hlavní trenér: Patrick Fischer.

    Rozhodčí: Robin Šír, René Hradil. Čároví: Jiří Ondráček, Jiří Svoboda

    Diváci: 4023
    bahis siteleri