Příbram – Liberec 1:3 (kon.) | Opava – Karviná 1:3 (kon.) | Ostrava – Dukla Praha 2:0 (kon.)
Teplice – Slavia 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
1:3 (0:1)
FC Slovan Liberec
Sobota 25.08.2018, 17:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Příbram poprvé v letošní sezóně Na Litavce prohrála, když v šestém kole FORTUNA:LIGY nestačila na Liberec, který potrestal tým z hornického města za dvě neproměněné šance z úvodu. Jan Matoušek sice krátce po přestávce odpověděl na gól Tomáše Malinského po půlhodině hry, jenže hned vzápětí vrátil hostům ztracené vedení Roman Potočný. Liberec ještě v závěru přidal pojistku, když se prosadil střídající Filip Oršula. Kromě Tomáše Malinského odehrál fantastické utkání také Petr Ševčík, který přihrál na dva góly a celkově má na svém kontě čtyři asistence. Výsledek. 1.FK Příbram 1 Slovan Liberec 3. (19:02:58)

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Antonín Fantiš využil sklepnutí Miroslava Slepičky, jenže jeho střela zpoza šestnáctky v samotném závěru zamířila nad.
     
    90+2
    Jan Rezek si uprostřed šestnáctky nabíhal na zpětnou přihrávku Filipa Hlúpika z pravé strany a ostrého úhlu, ke střele se ovšem nedostal, protože jeho náběh byl příliš pomalý a jeden z libereckých hráčů toho využil k odkopu.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Kromě Tomáš Malinského dnes odehrál skvělý zápas také Petr Ševčík, který potvrdil, že je playmakerem libereckého týmu, když ke dvěma asistencím z minulých kol přidal další dvě.
     
    90
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Petr Ševčík, přichází Aleš Nešický.
     
    88
    Miroslav Slepička se dostal na ose hřiště po odvráceném kolmém pasu z pravého křídla k odraženému míči a práskl do míče, jenže na rozdíl od Letné napálil pouze síť za bránou.
     
    87
    Liberec už v závěru zápasu hraje hodně jednoduše a navíc mu vyhovuje fakt, že hra je nyní hodně kouskována.
     
    86
    Příbram se na levé straně hřiště snažila vybojovat ztracený míč, jenže jeden z hráčů v zelených dresech svého protihráče postrčil oběma rukama, takže mu byl odpískán útočný faul.
     
    84
    Jan Matoušek se snaží rozhýbat příbramskou hru a nyní se snažil prosadit na levém křídle v blízkosti šestnáctky, kde mu byl s mírným zpožděním odmáván a odpískán ofsajd.
     
    83
    Tomáš Malinský odehrál fantastický zápas a ačkoliv sám jednou skóroval, určitě bude trošku litovat toho, že nedal více než jednu branku, protože šancí na to měl dnes hodně.
     
    82
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Tomáš Malinský, přichází Martin Koscelník.
    79. Filip ORŠULA - 1:3
     
    79
    Liberec právě vstřelil branku!
    FILIP ORŠULA si naběhl na pravé straně šestnáctky na nádherný kolmý pas vzduchem od Romana Potočného a po obhození jednoho z příbramských obránců napálil míč do bližšího pravého horního rohu brány! Liberci se střídání vyplatilo a vede v Příbrami už 3:1! Asistence: Roman Potočný.
     
    77
    Roman Květ se postavil k rozehrání volného přímého kopu, tentokrát ale napálil pouze hlavu jednoho ze dvou hráčů ve zdi.
     
    76
    Emmanuel Antwi vyhrál osobní souboj v blízkosti šestnáctky a z levé strany se málem řítil sám na bránu, jenže místo výhody přišlo odpískání faulu. Důležitou roli zřejmě sehrál fakt, že příbramský obránce poté svého protihráče přistrčil. Nejprve jsem si totiž myslel, že mu byl odpískán útočný faul.
     
    75
    A další liberecký ofsajd, ve kterém se tentokrát ocitl ihned po příchodu na hřiště střídající záložník Filip Oršula.
     
    74
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Elvis Mashike Sukisa, přichází Filip Oršula.
     
    73
    Elvis Mashike Sukisa se málem řítil sám na bránu a byl stažen k zemi, ovšem až poté, co mu byl odmáván ofsajd.
     
    71
    U míče stáli Ondřej Karafiát a Roman Potočný, který nakonec vypálil a střelou z volného přímého kopu vypálil těsně nad břevno bližšího pravého horního brány!
     
    70
    Fotbalisté Příbrami faulovali v blízkosti šestnáctky a budou čelit volnému přímému kopu. U míče už stojí Ondřej Karafiát.
     
    69
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Rudolf Skácel, přichází Jan Rezek.
     
    68
    Roman Květ ze standardní situace a větší vzdálenosti napřáhl k nádherné střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh liberecké brány a dost možná škrtala brankovou konstrukci!
     
    66
    Filip Hlúpik krásnou kolmou přihrávkou vysunul Miroslava Slepičku, který se mu snažil míč patičkou vrátit, jenže první příbramský fotbalista se na hranici šestnáctky ke střele nedostal.
     
    65
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází David Kilián, přichází Emmanuel Antwi.
     
    64
    Jan Matoušek se na pravé straně šestnáctky snažil obejít Tarase Kačarabu, který to čekal, a příbramský záložník skončil v kontrmelcích, po kterých se strhla menší strkanice.
     
    63
    Tomáš Malinský si na vzdálenější levé tyči naběhl na krásný přízemní centr Elvise Mashikeho Sukisy z pravého křídla a ve skluzu levačkou z blízkosti těsně minul příbramskou bránu!
     
    62
    Střídající Roman Květ na pravé straně rozehrál standardní situaci, jeho následný centr ale Liberec snadno odvrátil.
     
    60
    Ze zápasu je odehráno necelých 60 minut a krátce po přestávce jsme na obou stranách viděli jeden gól. Liberec ovšem dokázal skórovat i během prvnhío poločasu, a tak vede 2:1.
     
    59
    Elvis Mashike Sukisa dokázal na pravé straně šestnáctky doběhnout míč po dlouhé kolmé přihrávce Petra Ševčíka a po kličce brankářovi Milanovi Švengerovi se rozhodl pro zpětnou přihrávku, jelikož už byl v příliš ostrém úhlu. Jeho zpětné přihrávky se poté snažil využít Roman Potočný, jehož technická střela z pravého křídla nakonec o pořádný kus minula vzdálenější levou tyč prázdné příbramské brány!
     
    57
    Příbram sice dokázala odvrátit liberecký centr z levého křídla, jenže uprostřed šestnáctky se dostal k voleji Kamso Mara, který pálil těsně nad!
     
    56
    Jan Matoušek se na levé straně dokázal díky své rychlosti protlačit ke střílenému přízemnímu centru, který byl na přední tyči pozornou libereckou obranou odvrácen.
    54. Roman POTOČNÝ - 1:2
     
    54
    Liberec právě vstřelil branku!
    ROMAN POTOČNÝ přichystal rychlou libereckou odpověď na vyrovnávací gól Příbrami, když si na pravé straně šestnáctky po dlouhé diagonální přihrávce Petra Ševčíka zpracoval míč, hodil si ho na levačku a přízemní střelou zamířil přesně k bližší pravé tyči! Liberec podruhé v zápase vede, tentokrát 2:1. Asistence: Petr Ševčík.
     
    52
    Příbramské publikum Na Litavce okamžitě ožilo a žádá se dalšího gólu. Vypadá to na velice krásný zápas.
    50. Jan MATOUŠEK - 1:1
     
    50
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN MATOUŠEK prokázal svůj obrovský talent a čich na góly, když se nyní na pravé straně šestnáctky dostal k míči a z ostrého úhlu ho přízemní střelou nebo spíše centrem poslal ke vzdálenější levé tyči! Miroslav Slepička v náběhu míč na přední tyči netečoval, a tak střelcem gólu zůstává hráč Slavie, která ho koupila za 40 milionů a poté nechala hostovat v Příbrami. Krátce po přestávce vyrovnáno.
     
    49
    Úvod druhého poločasu je hodně opatrný, i když na příbramských fotbalistech je vidět, že se snaží soupeře zatlačit a co nejdříve se pokusit vstřelit vyrovnávací gól.
     
    48
    Tomáš Malinský z levého křídla pronikl až do šestnáctky, před dvojicí protihráčů se ovšem zamotal do vlastních kliček a poté se mu ani nepodařilo vybojovat penaltu.
     
    47
    Liberec vyrážel do rychlého protiútoku, jenže Elvis Mashike Sukisa zahrál ve středovém kruhu při zpracování rukou.
     
    46
    Liberec rozehrál druhý poločas a ještě než tak učinil, Příbram sáhla k taktickému střídání, když ze hřiště odešel Giorgos Katidis a místo něj přišel na hrací plochu Roman Květ.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Giorgos Katidis, přichází Roman Květ.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:08

     
    Příbram nevyužila dvě velké šance a Tomáš Malinský ji za to potrestal, když po půlhodině hry poslal Liberec do vedení. Hned vzápětí měl další dvě šance a mohl zkompletovat nejrychlejší hattrick v lize, jenže lob po rychlém protiútoku se mu nepovedl a hned o několik sekund ho po nádherné technické střele výtečně vychytal Milan Švenger. Skoré po prvním poločase atraktivního duelu. 1.FK Příbram 0 FC Slovan Liberec 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Tomáš Malinský velice chytře zahrál na pravém křídle, když v blízkosti šestnáckty podržel míč a poté přihrál dozadu. Liberec už krátce před přestávkou nebude riskovat ztrátu vedení.
     
    45+2
    Jan Mikula na vzdálenější pravé tyči vyhrál hlavičkový souboj po přetaženém centru z levého křídla a snažil se míč vrátit na některého ze svých spoluhráčů, k míči se ale dostala pouze příbramská obrana.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    45
    Jan Matoušek z levé strany pronikl do šestnáctky, mezi dvojicí protihráčů se ale neprotáhl. K míči se poté sice dostal uprostřed pokutového území Filip Hlúpik, ke střele už ale nikoliv.
     
    43
    Elvis Mashike Sukisa se po nárazu hlavou do tyče vrátil zpět na nohy, stejně jako brankář Milan Švenger. Hra tedy může pokračovat. Liberec na Litavce vede krátce před přestávkou 1:0.
     
    41
    Elvis Mashike Sukisa u levé tyče těsně minul míč po parádním přetaženém centru Romana Potočného z pravého křídla a po střetu s příbramským brankářem Milanem Švengerem nepříjemně hlavou narazil do brankové konstrukce!
     
    39
    Fotbalisté Příbrami se začínají ocitat pod obrovským tlakem a mohou být rádi, že Tomáš Malinský během dvou minut nezkompletoval hattrick, což by byl asi nejrychlejší hattrick v historii české nejvyšší soutěže.
    36. Malinský nechal vyniknout Švengera
     
    36
    Parádní fotbalivý okamžik z obou stran! Tomáš Malinský během dvou minut mohl vstřelit třetí gól, když tentokrát krásnou technickou střelou z levé strany šestnáctky točil míč do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Milan Švenger vytáhl spektakulární zákrok a míč vytáhl na rohový kop!
     
    34
    Elvis Mashike Sukisa vyrazil ve středu hřiště do rychlého protiútoku a parádní kolmou přihrávkou vysunul Tomáše Malinského, který mohl rychle vstřelit druhý gól, jenže místo tvrdé střely zvolil lob, jenž se ze vzduchu snedl do rukavic Milana Švengera!
    33. Tomáš MALINSKÝ - 0:1
     
    33
    Liberec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MALINSKÝ si uprostřed šestnáctky naběhl na přihrávku Petra Ševčíka z pravého křídla a z blízkosti nedal Milanovi Švengerovi šanci! Liberec vede na Litavce po půlhodině hry 1:0. Asistence: Petr Ševčík.
    31. Ševčík z hranice vápna pálil nad
     
    31
    Petr Ševčík po krásné kombinační akci Liberce v blízkosti šestnáctky naznačil dvě střely a potřetí už se pokusil vstřelit úvodní gól, jeho pokus ale o hodně minul levý horní roh příbramské brány.
     
    30
    Liberecká obrana se dopustila velice špatné rozehrávky, naštěstí pro hosty měl ale Jan Matoušek k míči dále, než dvojice hostujících stoperů.
     
    28
    Elvis Mashike Sukisa se po krásném centru z levého křídla pokusil na přední tyči o nůžky, ke kterým se nedostal, protože Karel Soldát ho zezadu přistrčil oběma rukama! Faul se ovšem nepískal a liberečtí se ani penalty překvapivě nedožadovali.
     
    27
    Příbramská obrana při poslední šanci Liberce hrubě chybovala, na Litavce ovšem stále trvá bezbrankový stav.
    25. Mashike vyzkoušel Švengera, ten ukázal svou formu!
     
    25
    Elvis Mashike Sukisa se v blízkosti pravé tyče po přetaženém pasu z levého křídla ocitl ve stoprocentní šanci, brankáře Milana Švengera ale přízemní střelou mezi nohama propálit nedokázal!
    24. Nový to pral na bránu, Malinský jeho ránu skluzem zablokoval
     
    24
    Martin Nový se po přetaženém centru na pravé straně šestnáctky dostal k prudké přízemní střele z úhlu a před libereckou bránou bylo pořádné horko, dvojice hráčů Příbrami se ale ke střele z velké blízkosti nedostala! Jedním z nich byl Filip Hlúpik.
     
    23
    Elvis Mashike Sukisa se po autovém vhazování Liberce na půlící čáře krásně protáhl na pravé straně šestnáctky mezi dvěma protihráči, jenže do cesty se mu poté postavil David Kilián, který ho skvěle pokryl tělem a vybojoval odkop od domácí brány.
     
    20
    Elvis Mashike Sukisa si naběhl uprostřed šestnáctky na přízemní pas z levého křídla a napálil míč neomylně pod břevno, libereckou radost z úvodního gólu ale překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího! Ofsajd.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Elvis Mashike Sukisa poté, co neodstoupil od míče po odpískání faulu a následném rozehrání standardní situace Příbrami.
     
    19
    Petr Ševčík, playmaker liberckého týmu, se snažil vysunout kolmou přihrávkou Elvise Mashikeho Sukisu, jenže příbramská obrana jeho úmysl přečetla, stejně jako vzápětí po velice špatné rozehrávce domácího týmu.
     
    18
    Zatím jsme svědky hodně bojoveného utkání s velkým počtem osobních soubojů, které jsou hodně tvrdé.
     
    17
    Jan Mikula se na pravé straně šestnáctky marně snažil dohnat dlouhý diagonální pas a poté fauloval. Nutno říci, že zbytečně, protože Milan Švenger, hrdina z Letné, míč bezpečně držel.
     
    16
    Liberec vybojoval rohový kop a do šestnáctky poslal nebezpečný centr. Příbramská obrana ovšem byla pozorná a míč odhlavičkovala do bezpečí. Stále čekáme na úvodní gól.
     
    14
    První šanci zápasu měli na svědomí domácí, když Jan Matoušek na pravé straně šestnáctky doběhl dlouhý pas za obranu, udělal kličku vybíhajícímu brankářovi Václavovi Hladkému a na vzdálenější tyč z ostrého úhlu poslal parádní centr, Miroslavovi Slepičkovi se ale volej nepovedl a míč z blízkosti poslal těsně mimo!
     
    13
    Miroslav Slepička uprostřed hřiště prohrál hlavičkový souboj a hned vzápětí Antonín Fantiš. Ztracený míč se snažil vybojovat David Kilián, jenže v souboji s Romanem Potočným si pomohl rukama.
     
    11
    Příbram zůstala u míče a poslala ho do ohně tentokrát z pravé strany. Po míči se uprostřed šestnáctky natahoval Rudolf Skácel, i kdyby se ale k hlavičce dostal, byl máván ofsajd.
     
    10
    Příbram vybojola na půlící čáče standardní situaci, jenže následný centr žádné nebezpečí nepřinesl, stejně jako vzápětí přetažený pas Jana Matouška z levého křídla.
     
    9
    Radim Breite si z levé strany navedl míč na osu hřiště a napřáhl zpoza šestnáctky k prudké střele, kterou na hranici pokutového území tentokrát zablokoval Milan Nitrianský.
     
    8
    Antonín Fantiš z levé strany hřiště poslal do pokutového území vysoký míč, který Václav Hladký v pohodě stáhl ze vzduchu. Daleko od brankáře libereckého týmu nebyl nikdo.
     
    7
    Elvis Mashike Sukisa se rozebíhal podél levé postranní čáry za dlouhým míčem, jenže Milan Nitrianský měl k míči blíže a pomohl si přihrávkou na Milana Švengera.
     
    6
    Radim Breite na ose hřiště využil volného prostoru před sebou a ze střední vzdálenosti vypálil pravačkou, jeho projektil ovšem trefil na hranici pokutového území pouze spoluhráče.
     
    4
    Příbram se snaží hrát od začátku aktivně a hodně vidět je Giorgos Katidis, který nyní dobře rozdal míč z osy hřiště doprava, jenže příbramskou akci přerušil Tomáš Malinský, který míč odvrátil na autové vhazování.
     
    3
    Giorgos Katidis se z obrany vydal do útoku a u střídaček byl faulován v blízkosti půlící čáry.
     
    2
    Petr Ševčík se snažil prosadit na pravé straně šestnáctky na konci druhé minuty, jenže Giorgos Katidis ho skvěle pohlídal a vybojoval odkop od příbramské brány.
     
    1
    Příbram obstarala výkop zápasu a stejně jako proti Dukle okamžitě nakopla míč dopředu. Vzápětí také tak učinil Liberec a Elvis Mashike Suksa podstoupil ostrý hlavičkový souboj s Karlem Soldátem. Oba hráči se nepříjemně střetli hlavou a hostující útočník zůstal ležet na hřišti.
     
    1
    Utkání právě začalo.

     
    Fotbalisté obou týmů právě příchází na hrací plochu a do výkopu utkání mezi Příbramí a Libercem zbývá jen někoilk málo okamžiků. Věřme, že budeme sledovat atraktivní utkání s větším počtem gólů, protože většinou vzájemné zápasy končí nejtěsnějším možným vítězstvím 1:0 jednoho nebo druhého týmu.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Soldát, Skácel (C) – Katidis, Kilián – Fantiš, Matoušek, Hlúpik – Slepička.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Průcha, Jan Rezek, Keita, Kodr, Květ.

    FC Slovan Liberec: Hladký – Mikula, Vukliševič, Karafiát, Kačaraba – Mara, Breite (C) – Malinský, Ševčík, Potočný – Mashike Sukisa.
    Náhradníci: Nguyen – Koscelník, Oršula, Oscar, Pešek, Pázler, Nešický.

    Rozhodčí: Martin Nenadál. Asistenti: Dušan Pospíšil, Milan Flimmel. Čtvrtý rozhodčí: Jan Váňa.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Zápas mezi Příbramí a Libercem bude řídit hlavní rozhodčí Martin Nenadál, který se taktéž nevyvaroval obrovské chyby a bude pod velkým tlakem, když ve čtvrtém kole české nejvyšší soutěže připravil v úvodu zápasu o penaltu Jablonec během utkání proti Karviné.
     
    Velkým tématem před nadcházejícím 6. kolem FORTUNA:LIGY jsou rozhodčí. V Liberci byli na delegaci rozhodčích před zápasem proti Příbrami obzvlášť zvědaví. Slovan v Opavě přišel o nabyté vedení zásluhou penalty, kterou čtvrthodiny před koncem nesprávně nařídil hlavní rozhodčí Ondřej Lerch. Liberec si ovšem nemůže příliš stěžovat, protože v posledním ligovém utkání mu naopak rozhodčí pomohli, když jeden z asistentů minutu před koncem nesprávně odmával ofsajd při gólu Bohemians.

     
    FC SLOVAN LIBEREC

    Příbram i Liberec před vzájemným střetnutím spojuje jeden fakt, porážku obou týmů v posledním ligovém kole totiž odvrátil střídající hráč. Zatímco Příbram zachránil až v samotném závěru Emmanuel Antwi, Liberci v domácím zápase proti Bohemians krátce po přestávce vystřelil bod konžský útočník Sukisa Mashike.

    Tým z hornického města by měl vzhledem k posledním vzájemným střetnutím vyhlásit rychle stav nejvyšší pohotovosti, protože Liberec vyhrál proti Příbrami všechny čtyři poslední ligové zápasy a naposledy jí podlehl 29. listopadu 2014, a to ještě mezitím sehrály dva přípravné zápasy, v nichž taktéž uspěl Slovan.

    Slovan se ve vzájemných duelech proti Příbrami pyšní nejvyšší výhrou, která se urodila 29. dubna 2007 v Liberci. Domácí fotbalisté vyhráli vysoko 5:1, ačkoliv se jim vůbec nepovedl vstup do zápasu a již ve druhé minutě inkasovali. Nejčastějším výsledkem je skóre 1:0, ať už pro Příbram nebo Liberec. Urodil se desetkrát.

     
    1.FK PŘÍBRAM

    Příbram se vrátila do první ligy ve velkém stylu, když kromě zápasu v Ostravě ani jednou nevyšla bodově naprázdno a po pěti odehraných kolech se nachází na sedmém místě. Poslední zápas na Spartě byl pro tým z hornického města hned z několika důvodů historický.

    Hned v úvodu střetnutí v Generali Areně se prosadil Miroslav Slepička, který otevřel skóre jíž v šesté minutě a na Letné vstřelil svůj první gól od 8. listopadu 2008, kdy se v dresu Sparty trefil do sítě Zlína. Obě trefy od sebe dělí téměř deset let. Příbram senzačně vedla, jenže krátce před přestávkou ji potkaly nepříjemné okamžiky, když nejprve v 38. minutě utkání vyrovnal z penalty Guelor Kanga a čtyři minuty na to byl vyloučen Jaroslav Tregler. Obrat mohl přijít velice rychle, jenže Nicolae Stanciu nádhernou střelou z volného přímého kopu orazítkoval břevno. Sparta se ale dočkala, když v 69. minutě otočil skóre záložník Alexandru Chipciu.

    Sparta kontrolovala zápas, pojišťující gól se ji ovšem nedařilo dlouho vstřelit, a když v závěru utkání během pár sekund nedokázala překonat fantastického Milana Švengera, okamžitě přišel trest. Emmanuel Antwi nastoupil na hřiště po necelé hodině hry, aby si odbyl ligový debut a čtyři minuty před koncem vstřelil svůj první gól, který znamenal v Generali Areně obrovské překvapení a dělbu bodů po konečné remíze 2:2.
     
    Fotbalisté Příbrami vyzvou v 6. kole české nejvyšší soutěže Liberec, který v sobotu zavítá Na Litavku, a vzhledem k současné formě obou týmů hosty čeká velice náročný zápas. Svěřenci Josefa Csaplára v posledním kole dokázali obrat o body Spartu, se kterou navzdory oslabení remizovali v Generali Areně 2:2 a dosáhli hned několika historických milníků.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 50. Matoušek – 33. Malinský (Ševčík), 54. Potočný (Ševčík), 79. Oršula (Potočný)

    Karty:   19. Mashike Sukisa (LIB)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:4. Fauly: 11:15.
    FK Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Soldát, Skácel (C) (69. Jan Rezek) – Katidis (46. Květ), Kilián (65. Antwi) – Fantiš, Matoušek, Hlúpik – Slepička.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Průcha, Jan Rezek, Keita, Kodr, Květ.

    FC Slovan Liberec: Hladký – Mikula, Vukliševič, Karafiát, Kačaraba – Mara, Breite (C) – Malinský (82. Koscelník), Ševčík (90. Nešický), Potočný – Mashike Sukisa (74. Oršula).
    Náhradníci: Nguyen – Koscelník, Oršula, Oscar, Pešek, Pázler, Nešický.

    Rozhodčí: Martin Nenadál. Asistenti: Dušan Pospíšil, Milan Flimmel. Čtvrtý rozhodčí: Jan Váňa

    Diváci: 4676
    thejrc.org