Košice – Gap 2:3 (po pr.) | Poprad – Vítkovice 5:6 (0:1 po s.n.)
po prodl.
HC Košice
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Rapaces de Gap
sk Sobota 01.09.2018, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:31
    Tím Gap práve strelil gól!
    Gapskí dravci sú víťazmi tohto stretnutia! Príliš veľa priestoru nechali Košičania ROBERTSOVI JEKIMOVSOVI, ktorý pohodlne prenikol po pravom krídle až pred bránku a bekhendovým blafákom prekonal Škorvánka.
    Asistencia: Robin Colomban.
     
    59:24
    Alexander Mokšancev sa krásne vyhol obrancovi, prešiel pomedzi kruhy až pred bránku a bekhendom napokon zakončoval. Strela tesne minula bránu, no bola to veľká možnosť takto v závere!
     
    49:12
    Sledujeme obojstranné vylúčenie. Dan Gibb z Gapu dostáva dve minúty za držanie a košický útočník Marcel Haščák rovnako dve minúty, ale za krosček.
     
    47:56
    Kontos vyštartoval dopredu po pravom krídle a prenechal puk medzi kruhy Adamovi Kambeitzovi, ktorý pohotovo strieľal a Škorvánek ešte pohotovejšie zakročil.
     
    44:30
    Prihrávka Biezaisa sa od Šedivého korčule odrazila presne na hokejku Romaina Gutierreza, ktorý bol pripravený pred bránkoviskom a strelou z prvej iba vyprášil betón brankára Škorvánka.
     
    44:06
    Rapaces de Gap budú hrať opäť presilovú hru. Vylúčiť sa nechal Ladislav Nagy. Dostáva menší trest za podrazenie.
     
    40:25
    Presilová hra pre Gap. Marcel Haščák sa dopustil nedovoleného zákroku, odsedí si dve minúty za hákovanie.
     
    39:02
    Biezais šikovne prepasíroval puk cez košického obrancu na Adama Kambeitza, ktorý už nakorčuľoval pred bránku a podarilo sa mu zblízka ohroziť bránku. Škorvánek však ihneď nastrčil svoj betón a vychytal hráča Gapu.
     
    38:01
    Puk na ľavom kruhu šikovne vybojoval Romain Gutierrez, ktorý ho pohotovo poslal na bránku gólmana Škorvánka. Brankár HC Košice bol pripravený, vyrážačkou hneď zneškodnil túto strelu.
     
    35:09
    Tím Gap práve strelil gól!
    Les Rapaces de Gap využívajú presilovú hru a je opäť vyrovnané. Na osi bodov na vhadzovanie sa vytvoril ideálny priestor pre prienik prihrávky. Všimol si to Gutierrez, ktorý naservíroval primerane prudkú prihrávku NORBERTOVI ABRAMOVI a ten z prvej prepálil Škorvánka!
    Asistencie: Romain Gutierrez, Maurin Bouvet.
     
    33:14
    Presilová hra pre tím francúzskych dravcov z Gapu. Hráčska lavica Košíc dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.
     
    30:53
    Košice dali gól!
    Bleskurýchle využite presilovky od košických oceliarov. Puk od modrej čiary dostal pred bránku Nagy, kde sa ihneď puku zmocnil Haščák a posunul ho do priestoru, kde bol DÁVID ŠOLTÉS a zblízka už do viacmenej odkrytej brány prekonal Dariera!
    Asistencie: Marcel Haščák, Ladislav Nagy.
     
    30:41
    Kristoff Kontos síce zabránil Netíkovi, aby sa dostal do výhodnej pozície, no bolo to proti pravidlám. Odsedí si dve minúty za seknutie.
     
    25:26
    Nádherná akcia gapských dravcov. Vyštartovali do prečíslenia, puk po ľavom krídle potiahol Gutierrez, ktorý zabrzdil a poslal ho krížom Kambeitzovi. Ten ešte vo výhodnejšej pozícii už pred bránkoviskom našiel Matta Nelsona, ale jeho strelu z prvej Škorvánek bravúrne zneškodnil.
     
    19:55
    Oceliari získavajú v závere tretiny presilovku. Adam Kambeitz dostáva dve minúty za sekanie.
     
    15:23
    Tím Gap práve strelil gól!
    Dravce z Gapu vyrovnávajú skóre počas presilovej hry! Gap už mal rozprúdený svoj kolotoč a sa rozhodol pre prihrávku dole na pravý kruh MAURINOVI BOUVETOVI, ktorý sa nečakane rýchlo premiestnil pred bránku a na dvakrát prestrelil Škorvánka z tesnej blízkosti.
    Asistencie: Elvijs Biezais, Romain Gutierrez.
     
    13:29
    Presilová hra Košíc sa končí 13 minút pred koncom trestu Gutierreza. Dve minúty za seknutie dostáva Tomáš Hričina.
     
    11:42
    Presilová hra pre celok HC Košice. Romain Gutierrez dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    10:31
    Košičania smerovali do prečíslenia štyroch proti dvom! Pred bránku korčuľovali Šedivý s Bropheym a Netík sa napokon rozhodol pre krížnu prihrávku na ľavý kruh, kde bol Petr Kafka. Jeho okamžitú delovku z prvej sa Darierovi podarilo zneškodniť betónom.
     
    08:14
    Gutierrez sa zmocnil puku medzi kruhmi, korčuľami sa natočil na ľavú stranu, kde už bol na strelu pripravený Norbert Abramov, ale delovka z prvej mu nesadla. Smerovala vedľa bránky!
     
    06:29
    Jekimovs to nemyslel zle krížnou prihrávkou na Mokšanceva, ktorý by už zakončoval len do odkrytej bránky, ale napokon sa to hráčom Gapu nepodarilo.
     
    04:53
    Presilová hra pre Gap. Dávid Šoltés dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    03:26
    Košice dali gól!
    Oceliari idú do vedenia v tomto stretnutí! Výborne z druhej vlny dokorčuľoval puk ešte pred modrou čiarou Šedivý, ktorý pohotovo našiel prihrávkou pred bránku TOMÁŠA NETÍKA. Netík bol netrážený, položil si Dariera a pohodlne zakončil ponad jeho vyrážačku!
    Asistencie: Eduard Šedivý, Petr Kafka.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Netík (Šedivý, Kafka), 31. Šoltés (Haščák, Nagy) – 16. Bouvet (Biezais, Gutierrez), 36. Abramov (Gutierrez, Bouvet), 62. Jekimovs (Colomban)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – Pulli, Pretnar, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Koch, Michalčin, Jokeľ – Kafka, Brophey, Netík (A) – Nagy (C), Krajňák, Haščák – Hričina, Suja, Šoltés – Klíma, Galamboš, Vrábeľ
    Rapaces de Gap: Darier (Cooke) – Gibb, Labrecque, Reno, Nelson, Faure, Melin, Schmitt – Kambeitz, Biezais, Kontos, Bouvet, Abramov, Jekimovs, Brown, Colomban, Sarlieve, Schmitt, Gallet, Loizeau, Mokšancev, Gutierrez

    Rozhodčí: Štefik – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri