Växjö – Salzburg 5:2 (kon.) | Plzeň – JYP 4:2 (kon.) | Banská Bystrica – Lugano 5:2 (kon.)
Zürich – Frölunda 3:2 (4:3 po s.n.) | Cardiff – Bern 2:3 (po pr.) | Vienna Capitals – Aalborg 2:3 (po pr.)
po prodl.
spusu Vienna Capitals
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Aalborg Pirates
Sobota 01.09.2018, 20:20 • Erste Bank Arena (Albert Schultz Eishalle), Vídeň • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 SPELLING - 2:3
     
    61:00
    Aalborg právě vstřelil branku! Tak to bylo velmi rychle! THOMAS SPELLING svou dnešní střeleckou aktivitu zpečetil. Nejprve jeho střela z levého kruhu trefila tyčku, napodruhé se už nemýlil, když zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Julian Jakobsen.
    31:45 ROTTER - 2:2
     
    31:45
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! RAFAEL ROTTER parádně trefil puk a poslal ze středu útočného pásma kotouč přímo pod víko. Quemener měl zakrytý výhled a těžko něco mohl udělat. Asistence: Taylor Vause, Jamie Arniel.
    29:00 Jul KORSGAARD - 1:2
     
    29:00
    Aalborg právě vstřelil branku! Piráti otáčí vývoj utkání. Panelin Borg vyslal svého spoluhráče do samostatného úniku a JEPPE JUL KORSGAARD překonal ležícího gólmana Capitals. Asistence: Victor Panelin Borg.
    27:25 FRIEDMANN - 1:1
     
    27:25
    Aalborg právě vstřelil branku! Už je skutečně vyrovnáno! Lamoureux byl rozhozený z dělové střely z pravého mezikruží a než se stihl vrátit na místo, už to do odkryté klece napálil DAVID FRIEDMANN. Asistence: Jack Walker, Mike McNamee.
    06:39 SNEIDER - 1:0
     
    06:39
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Domácí hbitě využívají přesilovou hru. Z levého kruhu pro vhazování propálil brankáře Quemenera PETER SCHNEIDER a posílá svůj tým do vedení 1:0. Bez asistence.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 7. Sneider, 32. Rotter (Vause, Arniel) – 28. Friedmann (Walker, McNamee), 29. Jul Korsgaard (Panelin Borg), 61. Spelling (Julian Jakobsen)


    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Zimmermann) – Wall, Dorion, Davis, Peter, Hackl, Clark – Tessier, Holzapfel, Arniel – Nödl, Vause, Rotter – DeSousa, Nissner, Schneider – Fischer, Bauer, Romig – Wukovits, Hartl.
    Aalborg Pirates: Quemener (Wulff) – Humphries, Carstensen, Knudsen, Panelin Borg, Gatz, Harstad, Iversen – Spelling, Julian Jakobsen, Jul Korsgaard – Martin Højbjerg, S. Brinkman, Mikkel Højbjerg – Friedmann, McNamee, Walker – Jonas Jakobsen, Anker, J. Brinkman – Marcussen.

    Rozhodčí: Schrubok, Nikolič – Schauer, Nemeth
    bahis siteleri