Mountfield HK – Tábor 10:0 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:8 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:1 (kon.)
Plzeň – Kobra 3:0 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 8:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 8:4 (kon.)
Přerov – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 6:1 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 9:1 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.) | Chomutov – Třemošná 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:0 (2:0, 3:0, 5:0 - N 0:0 - 1:0)
HC Tábor
Sobota 08.09.2018, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Plusový bod si připisuje domácí Hradec! Vítěznou branku v nájezdech vstřelil ŠIMON MARHA.
     
    64:58
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Polák – 2 min., podrážení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    63:49
    Adam Kofroň mohl vstřelit branku hostujícího týmu, ale znovu zasáhl parádně brankář Jakub Tichý. Na druhé straně ujížděl Petr Moravec, ale jeho klička do bekhendu mu nevyšla dle představ.
     
    58:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vysněná desítka domácích fanoušků je dokonána! Petr Moravec našel dobrou přihrávkou během vlastního oslabení najíždějícího si MARKA PELDU, který ujel domácím obráncům a řítil se sám na brankáře Korytara, kterému vystřelil puk nad jeho rameno a vsítil tak desátou branku hradeckého Mountfieldu – 10:0! Asistence: Petr Moravec.
     
    57:54
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Giesl – 2 min., sekání).
     
    57:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Devátá branka v táborské brance! Hradec držel svého soupeře v jeho obranném pásmu a dlouho kombinoval. Matyáš Budina našel svého spoluhráče MATĚJE BENEŠE, který se nemýlil – 9:0! Asistence: Matyáš Budina, Dominik Pavlata
     
    56:19
    Hostující Jan Nevšímal se dostal z rohu kluziště až před brankáře Tichého. Táborský útočník se pokusil zakončit bekhendem, ale brankář Jakub Tichý zůstal pozorný a kotouč zachytil do své výstroje.
     
    52:49
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Brožek – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle je již jedoznačná dominance hradeckého celku. DOMINIK PAVLATA dostal obrovské množství prostoru během vlastní přesilové hry a tváří v tvář nedal táborskému brankáři šanci – 8:0! Asistence: Matyáš Budina, Jakub Tichý
     
    51:48
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šťastný – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    49:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení ujel domácí ŠIMON MARHA, který si z levé strany najel před branku hostujícího brankáře a parádní střelou do levého horního rohu branky nad rameno Korytara poslal kotouč hradecký útočník do branky – 7:0! Bez asistence.
     
    48:42
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Giesl – 2 min., podrážení).
     
    46:28
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Budina – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Janda – 2 min., hrubost).
     
    46:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí Mountfield využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení! Petr Moravec vystřelil od modré a kotouč před brankou šikovně tečoval DOMINIK PAVLATA, který poslal puk mezi betony táborského brankáře. Hostující trenér se hodně zlobí na Jakuba Mareš, který celou situaci velmi podcenil – 6:0! Asistence: Petr Moravec, Marek Pelda
     
    44:18
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Vaněk – 2 min., sekání).
     
    43:20
    Znovu domácí ujeli ve vlastním oslabení. Kapitán hradeckého celku Marek Pelda zkusil blafák do forhendu, ale i tentokrát byl úspěšnější brankář Jakub Korytar, díky kterému prohrává Tábor zatím jen o pět branek.
     
    42:37
    Matyáš Budina tentokrát ujel ve vlastním oslabení a chtěl přehodit brankáře Korytara, který si ovšem připsal další dobrý zákrok a podržel svůj tým.
     
    42:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Marha – 2 min., sekání).
     
    39:22
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Marha – 2 min. + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Korytar – 2 min., nesportovní chování).
     
    33:48
    Dominik Pavlata se dostal znovu do šance, když byl sám před brankářem Korytarem, ale toho bohužel pro domácí tým nevymíchal a nenavýšil hradecké vedení.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jerman – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    30:12
    Parádní akce hradeckého týmu, když si na jeden dotek vyměnila trojice útočníků kotouč, přičemž na konci celé akci byl samotný Petr Moravec, který svoji střelou překvapil brankáře Korytara. Táborský brankář však se štěstím střelu vyrazil.
     
    28:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté znovu doplatili na svoji lehkovážnost v bránění. ŠIMON MARHA se dostal jednoduchým způsobem až před brankáře Korytara, který byl znovu bez šance – 5:0! Bez asistence.
     
    25:48
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Polák – 2 min., podrážení).
     
    24:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tábor momentálně pustil lehkovážně domácí před svoji branku. Konkrétně to byl JAN GASPAR, který se dostal až před brankáře Korytara a tvrdou střelou pod horní tyč nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci – 4:0! Asistence: Matěj Giesl, Matěj Novotný
     
    23:30
    Na druhé straně bylo horko v brankovém prostoru brankáře Tichého, který chvilku nevěděl, kde je puk, ovšem táborští hráči nedokázali osamocený puk zasunout do prázdné branky. Následně puk našel jeden z hradeckých, který ho instatně vyhodil mimo nebezpečí.
     
    23:00
    Tentokrát znovu zachránil táborský tým od inkasování brankář Jakub Korytar, který vychytal hradeckého útočníka.
     
    22:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hradecký Mountfield se dostává v úvodu druhé třetiny do tříbrankového vedení! V předbrankovém prostoru táborské branky byl nejagresivnější domácí MATĚJ NOVOTNÝ, který puk zasunul za táborského brankáře – 3:0! Bez asistence.
     
    19:10
    Hostující Tábor si vytvořil během přesilové hry dobrou příležitost a byl u toho znovu Martin Kundrát, jehož střelu zachytil pohotově brankář Jakub Tichý. Obrovská škoda pro hostující Tábor, který mohl v závěru třetiny snížit.
     
    18:31
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Králik – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Klasické pravidlo nedáš – dostaneš se znovu potvrdilo. Hned z následného protiútoku se hradecký Mountfield dostal před brankáře Korytara a byl to MAREK PELDA, který kotouč dostal za záda táborského brankáře. – 2:0! Asistence: Šimon Marha, Petr Moravec
     
    18:00
    Sám se na brankáře Tichého řítil hostující Martin Kundrát, ovšem v těsné blízkosti hradeckou přestřelil.
     
    14:37
    Petr Moravec se dostal do další dobré příležitosti, když z mezikruží vystřelil přes dva obránce, ovšem brankář Korytar zasáhl svým pravým betonem a znovu podržel svůj tým.
     
    09:05
    Hned první střela Tábora mohla být gólová! Jan Nevšímal se dostal ke kotouči těsně před brankářem Tichým, který však táborského útočníka vychytal a připsal si první zákrok zápasu.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Marha – 2 min., hákování).
     
    06:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Byla to jen otázka času, kdy hradecký Mountfield skóruje. Před brankou získal kotouč Petr Moravec, který však našel ještě v lepší pozici ŠIMONA MARHU, který to měl již jednoduché a uklidil kotouč do poloodkryté branky soupeře – 1:0! Asistence: Šimon Marha, Marek Pelda.
     
    06:16
    Další obrovská šance hradeckých! Petr Moravec si najel z pravého kruhu před branku soupeře, ale táborského brankáře překonat nedokázal.
     
    03:47
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Koreš – 2 min., podrážení).
     
    02:09
    Domácí Marek Pelda byl tentokrát velice blízko vstřelení branky! Hradecký kapitán dostal povedenou přihrávku před branku Tábora a rychle vystřelil, ale táborský brankář Korytar hradeckého útočníka vychytal skvěle lapačkou.
    Marken.cz

    Petr Peleška

    Branky a nahrávky: 7. Moravec (Marha, Pelda), 19. Pelda (Marha, Moravec), 23. Novotný, 25. Gaspar (Giesl, Novotný), 28. Marha, 47. Pavlata (Moravec, Pelda), 50. Marha, 53. Pavlata (Budina, Tichý), 58. Beneš (Budina, Pavlata), 59. Pelda (Moravec), rozh. náj. Marha

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Suchan (TAB)
    1:0   Marha (HKM)
    2. série:
    1:0   Nevšímal (TAB)
    2:0   Moravec (HKM)
    3. série:
    2:0   Kundrát (TAB)
    2:0   Pavlata (HKM)
    4. série:
    2:0   Eremiáš (TAB)


    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček (A), Řehák, Pelda (C), Pinkas – Pavlata, Giesl, Gaspar, Budina, Beneš, Novotný, Brožek, Jerman, Moravec (A), Marha
    HC Tábor: Korytar (Šmelko) – Kofroň, Pohan, Herda, Krch, Šťastný, Šrubař (C), Janda, Eremiáš, Mareš, Nevšímal (A), Čančura, Polák, Matašovský, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Roischel
    bahis siteleri