Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – Los Angeles 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:6 (3:3, 2:2, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 29.09.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Pittsburgh vyhrál během přípravy dva z pěti zápasů a svou bilanci si může o něco vylepšit v závěrečném přípravném utkání na ledě Columbusu, který je jedním ze dvou týmů, který hráči Penguins dokázali porazit. Svěřenci Mikea Sullivana před poslední porážkou od Detroitu zvítězili nad Blue Jackets v domácím prostředí vysoko 7:3 a po zápase proti Red Wings se vrátili zpět na vítěznou dráhu proti Buffalu. Columbus odehrál během přípravy o jeden zápas více, jeho bilance je ale stejná. Blue Jackets dvakrát vyhráli a čtyřikrát prohráli, přičemž v posledním utkání proti Sabres ukončili sérii tří porážek v řadě. Zakončí Penguins přípravu vítězně?
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, Nutivaara, Kukan, Savard, Carlsson, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson – Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky, Anderson – Duclair, Nash, Milano. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), Oleksiak, Ruhwedel, Riikola, Trotman – Guentzel, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Simon, Brassard, Rust – Grant, Sheahan, Aston-Reese. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Kendrick Nicholson. Čároví: Tim Nowak, Devin Berg.
     
    Sergej Bobrovskij přivádí na led své spoluhráče a do začátku utkání mezi Columbusem a Pittsburghem zbývá pár okamžiků. Komu dnes držíte palce Vy?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Penguins vyhráli úvodní vhazování zápasu a z levé strany obranného pásma okamžitě nahodili puk do útočného pásma. Vzápětí se jim ale puk dojet nepodařilo.
     
    00:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zach Werenski po ose ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a poté ho poslal doprava najíždějícímu Camovi Atkinsonovi, který nádhernou diagonální přihrávkou přes šířku útočného pásma našel v levém kruhu pro vhazování ARTĚMIJA PANARINA, jenž si puk zpracoval a střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Tristana Jarryho k přední tyči! Columbus skóroval po pouhých 29 sekundách a vede nad Pittsburghem 1:0. Ostrý začátek. Asistence: Cam Atkinson a Zach Werenski.
    00:31 Artěmij PANARIN - 1:0
     
    01:50
    Dominik Simon přišel ve středním pásmu o puk a byl z toho rychlý protiútok Columbusu, který na vrcholu levého kruhu zakončil nepřesnou střelou Oliver Bjorkstrand.
     
    03:29
    Markus Nutivaara na pravém křídle vypálil z úhlu a Tristan Jarry na přední tyči podržel puk ve svém náručí.
     
    05:21
    Anthony Duclair si z levého kruhu nebezpečně sjížděl před bránu a do zakončení ho na poslední chvíli nepustil Kris Letang, který si připsal výborný obranný zákrok! Poté přišla střela z opačné strany, kterou Tristan Jarry podržel.
     
    05:26
    Dominik Simon se dostal na vrcholu mezikruží ke střele, kterou jeden z obránců Columbusu přizvedl do ochranné sítě a hra byla po úvodních pěti minutách hry přerušena.
     
    05:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    ARTĚMIJ PANARIN si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma od Cama Atkinsona a další parádní kombinační akci, kterou rozjel na ose ledové plochy Zach Werenski, zakončil z blízkosti střelou do prázdné brány! Columbus vede 2:0. Asistence: Cam Atkinson a Zach Werenski.
    05:35 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    06:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY si v levém kruhu najel na diagonální přihrávku od Zacha Trotmana z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a z blízkosti zamířil střelou zápěstím do prázdné brány! Sergej Bobrovskij na chvíli ztratil puk z dohledu a Pittsburgh se rychle vrátil zpět do zápasu. Je sníženo. Asistence: Zach Trotman.
    06:05 Sidney CROSBY - 2:1
     
    06:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Útočník CARL HAGELIN na obranné modré čáře zablokoval střelu Markuse Nutivaary z pravého křídla a poté se řítil do samostatného úniku, v jehož závěru v mezikruží naznačil střelu s příklepem a puk zasunul mezi betony Sergeje Bobrovského! Pittsburgh rychle vyrovnal na 2:2.
    06:40 Carl HAGELIN - 2:2
     
    07:00
    Bryan Rust byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Columbus si po reklamní přestávce zahraje přesilovou hru.
     
    08:19
    Carl Hagelin se řítil v oslabení do dalšího samostatného úniku, který v mezikruží zakončil krásnou střelou zápěstím! Puk mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    09:00
    Vyloučený Bryan Rust je zpět na ledě a Columbus může být rád, že během přesilové hry neinkasoval.
     
    10:02
    Sidney Crosby se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám v pravém kruhu pro vhazování, z nichž první minula bránu, zatímco druhá z blízkosti skončila na hrudi Sergeje Bobrovského!
     
    11:42
    Blue Jackets se nepodařilo rozehrát a snad poprvé v zápase bylo jednomu z týmů odpískáno zakázané uvolnění, po kterém se vhazovalo před bránou Sergeje Bobrovského.
     
    12:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER si najel před bránu na přihrávku Zacha Werenskiho z pravého křídla a z blízkosti v rychlosti zamířil k levé tyči! Columbus skóroval potřetí v zápase. Asistence: Zach Werenski.
    12:11 Boone JENNER - 3:2
     
    12:17
    Pittsburgh se pokusil o rychlou odpovědět, jenže jeho snahu zastavilo po nepřesné přihrávce zakázané uvolnění.
     
    13:48
    Penguins se po zákroku Tristana Jarryho proti střele domácích hráčů z levého kruhu pro vhazování ocitli v postavení mimo hru a následuje reklamní přestávka.
     
    14:50
    Boone Jenner dostal dvě minuty za vysokou hůl a Pittsburgh si po další reklamní přestávce zahraje v dnešním utkání první přesilovou hru. Dokáže skórovat?
     
    15:33
    Jamie Oleksiak napřáhl na pravém křídle k prudké střele od modré čáry, která minula bránu Blue Jackets.
     
    16:49
    Zach Aston-Reese vystřelil na vrcholu levého kruhu po rychlém útoku Penguins a vracející se David Savard přizvedl puk holí do ochranné sítě.
     
    16:50
    Vyloučený Boone Jenner je zpět na ledě a hokejisté Columbusu také úspěšně přečkali oslabení.
     
    17:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    David Savard udělal před vlastní bránou obrovskou chybu a jeho katastrofální rozehrávku v levém kruhu pro vhazování potrestal DERICK BRASSARD, který rychlou střelou zápěstím mezi levým betonem a lapačkou Sergeje Bobrovského zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Znovu je vyrovnáno.
    17:27 Derick BRASSARD - 3:3
     
    18:43
    Blue Jackets se málem řítili do samostatného úniku, jenže Tristan Jarry rychle vystartoval ze své brány a na vrcholu mezikruží vkleče zablokoval volný puk!
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:08
    Sergej Bobrovskij podržel střelu Penguins z levého kruhu pro vhazování a v levém rohu útočného pásma hostů se strhla potyčka, kterou odnesl Zach Aston-Reese, který byl v závěru první třetiny vyloučen za hrubost. Druhá přesilová hra pro Columbus.
     
    19:55
    Nick Foligno se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže v závěru úvodní části minul bránu!
     
    20:00
    První třetina skončila.

     
    Blue Jackets vstoupili do utkání pořádně zostra, když po pouhých 29 sekundách skóroval Artěmij Panarin a v šesté minutě se prosadil po další fantastické kombinační akci podruhé. Sidney Crosby ovšem pouhých 30 sekund na to dokázal snížit a za dalších 35 sekund bylo srovnáno. Carl Hagelin zablokoval střelu Columbusu od modré čáry a poté úspěšně zakončil samostatný únik. V polovině první části vrátil Columbusu ztracené vedení Boone Jenner, jenže Penguins znovu našli odpověď v podobě gólu Dericka Brassarda, který potrestal špatnou rozehrávku Davida Savarda. Skóre po divoké první třetině v Columbusu zní. Columbus Blue Jackets 3 Pittsburgh Penguins 3.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:09.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Columbus na začátku druhé třetiny dohrává přesilovou hru bez Scotta Harringtona, který během úvodní části utrpěl zranění v horní části těla a do zápasu proti Penguins se nevrátí.

     
    20:26
    Carl Hagelin dostal dvě minuty za podržení a následovat bude přesilová hra Columbusu 5 na 3.
     
    21:08
    Josh Anderson byl zřejmě hráčem, který se u levé tyče dostal ke střele z blízkosti a úhlu a mířil pod horní tyč, jenže Tristan Jarry puk podržel v momentě, kdy se na led vrátil vyloučený Zach Aston-Reese.
     
    22:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    DERICK BRASSARD ujel rychle Pierreovi-Lucovi Duboisovi a samostatný únik zakončil střelou mezi betony Sergeje Bobrovského! Pittsburgh dovršil během oslabení fantastický obrat a na začátku druhé třetiny poprvé v zápase nad Columbusem vede – 4:3. Asistence: Bryan Rust.
    22:04 Derick BRASSARD - 3:4
     
    22:26
    Vyloučený Carl Hagelin je zpět na ledě a hokejisté Pittsburghu hrají opět v plném počtu.
     
    23:11
    Anthony Duclair byl vyloučen po zákroku Tristana Jarryho proti střele domácích z levého kruhu pro vhazování na dvě minuty za hákování. Přesilová hra pro Penguins.
     
    23:27
    David Savard na pravém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, kterou Tristan Jarry lapačkou skvěle vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    24:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sergej Bobrovskij nedokázal udržet ránu Juusa Riikoly od modré čáry v lapačce a PATRIC HÖRNQVIST u levé tyče dorazil puk vpádu do sítě bekhendem! Penguins využili přesilovou hru a vedou nad Columbusem 5:3. Hosté jsou na koni. Asistence: Juuso Riikola a Jevgenij Malkin.
    24:38 Patric HÖRNQVIST - 3:5
     
    25:11
    Sledujeme další fantastické utkání a vypadá to vypadá, že i dnes se dočkáme obrovského počtu gólů.
     
    27:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON si v levém kruhu najel na diagonální přihrávku Artěmije Panarina z pravého křídla a z úhlu po ledě zamířil do odkryté brány! Tristan Jarry se nedokázal včas přesunout a zasáhnout kotouč pravým betonem a je to 4:5. Asistence: Artěmij Panarin.
    27:13 Cam ATKINSON - 4:5
     
    27:36
    Cam Atkinson před pár okamžiky vstřelil během letošní přípravy svůj třetí gól a následuje komerční přestávka.
     
    28:35
    Brandon Dubinsky si najel v pravém kruhu na další krásnou kolmou diagonální přihrávku a z úhlu mířil pod horní tyč, Tristan Jarry ale puk hrudí vyrazil.
     
    28:52
    Bryan Rust vypálil prudce od modré čáry a Sergej Bobrovskij podržel puk ve svém náručí.
     
    29:24
    Jamie Oleksiak nepustil u pravé tyče do zakončení Alexandera Wennberga a byl vyloučen na dvě minuty za sekání. Další přesilová hra pro domácí.
     
    29:28
    Tristan Jarry fauloval Nicka Foligna a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Trest odpyká Derek Grant a Columbus si zahraje další přesilovou hru 5 na 3.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    30:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Cam Atkinson se po kolmé přihrávce Artěmije Panarina u levé tyče neukvapil se zakončením a z nulového úhlu přihrávkou přes šířku brankoviště přenesl hru doprava, kde si potáhl puk NICK FOLIGNO a z blízkosti ho zasunul mezi betony Tristana Jarryho! Blue Jackets využili přesilovou hru 5 na 3 a je vyrovnáno 5:5! Přestřelka. Asistence: Cam Atkinson a Artěmij Panarin.
    30:06 Nick FOLIGNO - 5:5
     
    31:25
    Columbus se v levém kruhu dostal k velmi nebezpečné střele, Tristan Jarry ale prokázal fantastický reflex a puk zřejmě hrudí vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    31:28
    Derek Grant odseděl trest za vyloučeného brankáře Tristana Jarryho a Pittsburgh hraje v plném počtu.
     
    33:08
    Blue Jackets vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se vrátí před Sergeje Bobrovského.
     
    33:54
    Útočnou snahu Penguins zastavilo postavení mimo hru a prostor dostává reklamní přestávka.
     
    33:54
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins: ze hřiště odchází Tristan Jarry, přichází Casey DeSmith.
     
    34:10
    Sergej Bobrovskij zastavil střelu Penguins z levého kruhu a David Savard byl vyloučen za hákování.
     
    34:19
    Penguins vypálili od modré čáry a Sergej Bobrovskij jejich táhlou střelu ukryl ve svém náručí.
     
    35:21
    Zach Werenski si najel v levém kruhu na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma a mířil pod horní tyč, Casey DeSmith se ale rychle přesunul ke své pravé tyči, aby puk hrudí úspěšně vyrazil!
     
    36:10
    Vyloučený David Savard je zpět na ledě a Columbus opět hraje v plném počtu. Stav je vyrovnaný: 5-5.
     
    36:19
    Hra byla přerušena a ve druhé třetině si odbudeme poslední reklamní přestávku. Za okamžik pokračujeme.
     
    37:48
    Zach Werenski se ocitl u levé tyče ve velké šanci a po zákroku Caseyho DeSmitha mohl puk dorazit do sítě Artěmij Panarin, jenže ani on puk do sítě nedostal!
     
    38:06
    Markus Nutivaara napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou Casey DeSmith vyrazil.
     
    38:16
    Blue Jackets se nepodařilo rozehrát podél střídaček a pískalo se zakázané uvolnění.
     
    38:57
    Phil Kessel na pravém křídle vystřelil z nulového úhlu a Sergej Bobrovskij puk snadno vyrazil před sebe.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:30
    Derick Brassard vystřelil od modré čáry a Sergej Bobrovskij raději puk zmrazil pod svou lapačkou.
     
    39:52
    Columbus se ocitl v postavení mimo hru v době, kdy do konce druhé třetiny zbývá odehrát 8 sekund.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

     
    Úvodní vzájemný duel během letošní přípravy vyhrál Pittsburgh 7:3 a dnes už jsme po dvou třetinách byli svědky stejného množství gólů, ovšem s tím rozdílem, že stav je po dvou třetinách nerozhodný. Penguins sice krátce po přestávce otočili skóre utkání zásluhou druhého gólu Dericka Brassarda v utkání, na který navíc navázal Patric Hörnqvist, jenže stejně jako Columbus, i Penguins po přestávce dvojnásobný náskok promarnili. Nejprve snížil Cam Atkinson a v přesilové hře 5:3 v polovině zápasu vyrovnal Nick Foligno. Skóre po druhé třetině krásné přestřelky. Columbus Blue Jackets 5 Pittsburgh Penguins 5.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Pierre-Luc Dubois vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny a Blue Jackets okamžitě napálili puk do pásma.
     
    41:00
    Josh Anderson na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a v mezikruží našel Pierrea-Luca Duboise, jehož střela z mezikruží minula těsně levou tyč!
     
    41:48
    Penguins střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování dobře mířili po ledě ke vzdálenější levé tyči, jenže Sergej Bobrovskij puk dobře viděl a pravým betonem vyrazil.
     
    42:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    BRYAN RUST si sjel z levého kruhu pro vhazování před bránu a střelou zápěstím nad lapačkou Sergeje Bobrovského zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Pittsburgh podruhé v zápase vede – 6:5. Jak odpoví domácí Asistence: Derick Brassard a Juuso Riikola.
    42:13 Bryan RUST - 5:6
     
    43:44
    Penguins se ocitli v postavení mimo hru a po svižné pasáži hry byla přerušena. Hosté vedou 6:5.
     
    45:14
    Jevgenij Malkin využil špatného vyhození Blue Jackets, Sergej Bobroskij ale následnou střelu ruského útočníka z pravého kruhu podržel ve svém náručí.
     
    45:22
    Ve třetí třetině se zatím ani jednou nevylučovalo a hra je hned mnohem plynulejší, za což jsme rádi.
     
    45:49
    Markus Nutivaara se dostal v levém kruhu ke střele, která byla zablokován. Puk skončil v hledišti.
     
    46:16
    Dnešní utkání sleduje 13976 diváků.
     
    46:36
    Penguins předvedli hodně kostrbatou rozehrávku v obranném pásmu a mohou být rádi, že puk dostali alespoň do středního pásma a nehráli poté v šesti.
     
    47:23
    Artěmij Panarin se dostal na vrcholu mezikruží ke střele, která byla zablokována. Dobrý blok.
     
    47:33
    Blue Jackets střelou z pravého kruhu pro vhazování mířili přesně do bližšího pravého horního rohu brány, Casey DeSmith ale puk lapačkou fantasticky vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    47:33
    Sidney Crosby dostal dvě minuty za podržení a Columbus si po reklamní přestávce zahraje další přesilovou hru. Zatím se mu podařilo využít 1 ze 7.

     
    48:07
    Penguins se podařilo vyhodit puk až k bráně Sergeje Bobrovského a domácí střídají speciální formaci.
     
    49:33
    Kapitán Pittsburghu je zpět na ledě a Columbus nevyužil další přesilovou hru. Hosté v plném počtu.
     
    50:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus sice před pár okamžiky nevyužil přesilovou hru, jenže DEAN KUKAN si vzápětí na levém křídle potáhl puk do kruhu pro vhazování a krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Caseyho DeSmitha zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 6:6! Hody pokračují. Asistence: David Savard a Riley Nash.
    50:25 Dean KUKAN - 6:6
     
    51:23
    Zach Werenski na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho prudká střela skončila vedle bližší tyče.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:44
    Gabriel Carlsson vystřelil z levého kruhu a Casey DeSmith snadno detekoval puk lapačkou. Po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.
     
    53:13
    Alexander Wennberg v pravém kruhu v rychlosti napřahoval ke střele, Penguins ho ale na poslední chvíli dojeli a pádem pod brusle ho do zakončení nepustili.
     
    53:50
    Sidney Crosby se po přihrávce zpoza brány ocitl v brankovišti v obrovské šanci, jenže puk nedokázal z blízkosti dorazit do sítě!
     
    54:27
    Casey DeSmith si snadno poradil se střelou Blue Jackets z levého křídla a hra byla přerušena. Ve třetí třetině si odbudeme poslední reklamní přestávku.
     
    54:38
    David Savard na levém křídle vystřelil z úhlu od hrazení a Casey DeSmith snadno puk podržel.
     
    56:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND krásnou střelou zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování mezi levým betonem a lapačkou Caseyho DeSmitha zamířil ke vzdálenější pravé tyči a Columbus v závěru zápasu strhává vedení na svou stranu! Bude Bjorkstrandův gól vítězný? Toť otázka. Domácí vedou. Asistence: Zach Werenski a Nick Foligno.
    56:04 Oliver BJORKSTRAND - 7:6
     
    57:49
    Do konce utkání už příliš mnoho času nezbývá a Penguins si marně snaží vytvořit souvislejší tlak.
     
    58:04
    Penguins sice nemají tlak, nyní se ale u pravé tyče ocitli v obrovské šanci, vyrovnávací gól jim ovšem ukradl výborným zákrokem Sergej Bobrovskij! Bryan Rust nedokázal puk na vzdálenější pravé tyči zasunout přes jeho levý beton do sítě. Hosté hrají bez brankáře!
     
    58:51
    Cam Atkinson po zákroku Sergeje Bobrovského minul pravou tyč odkryté brány a pískalo se zakázané uvolnění! Pittsburgh si během přerušení vyžádal oddechový čas. Skóre: 7:6.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:16
    Patric Hörnqvist na levém křídle vystřelil z úhlu a Sergej Bobrovskij jeho pokus dokázal zachytit.
     
    59:52
    Kris Letang vystřelil na vrcholu pravého kruhu zápěstím, našel ovšem pouze náruč klečícího brankáře Sergeje Bobrovského! To je zřejmě konec.
     
    Konec zápasu.

     
    Pittsburgh odehrál další fantastické utkání na ledě Columbusu, které přineslo celkem 13 gólů a sedm z nich padlo do sítě Penguins. Hosté tak nedokázali navázat na výhru z prvního vzájemného zápasu 7:3 a přípravu zakončili porážkou, o které rozhodl v závěru utkání Oliver Bjorkstrand. Konečný výsledek. Columbus Blue Jackets 7 Pittsburgh Penguins 6.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Artěmij Panarin (CBJ) 2+2
    2. Cam Atkinson (CBJ) 1+3
    3. Zach Werenski (CBJ) 0+4
     
    Československá stopa v utkání:

    Dominik Simon (PIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:26 (03:53:47)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Panarin (Atkinson, Werenski), 6. Panarin (Atkinson, Werenski), 13. Jenner (Werenski), 28. Atkinson (Panarin), 31. Foligno (Atkinson, Panarin), 51. Kukan (Savard, Nash), 57. Bjorkstrand (Werenski, Foligno) – 7. Crosby (Trotman), 7. Hagelin, 18. Brassard, 23. Brassard (Rust), 25. Hörnqvist (Riikola, Malkin), 43. Rust (Brassard, Riikola)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, Nutivaara, Kukan, Savard, Carlsson, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson – Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky, Anderson – Duclair, Nash, Milano. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (34. DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), Oleksiak, Ruhwedel, Riikola, Trotman – Guentzel, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Simon, Brassard, Rust – Grant, Sheahan, Aston-Reese. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Kendrick Nicholson. Čároví: Tim Nowak, Devin Berg

    Diváci: 13976
    bahis siteleri